Şimdi Ara

Fx8320 li sistemden hangi i5'e?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda fx8320+12gb ddr3ram+gigabyte 970a-ud3p-240 crucial ssd+zalman z3plus+corsair vs650+rx480-4gb sistem var.İntel i5 e geçmek istiyorum ancak ne kadar fark yaratır bilemiyorum.Sistemi bozmadan ankart+i5 7500 veya 7600 + 16 gb ddr4 ram alınır mı? Ne dersiniz?

• 480 ile bir fark olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

1000 lira civarına 4790 + h81 anakart tercih edilebilir.
    https://www.sahibinden.com/bilgisayar?price_min=800&price_max=1000&query_text=4790&sorting=price_asc
    https://www.sahibinden.com/bilgisayar?price_max=200&query_text=h81&sorting=price_asc
     Fx8320 li sistemden hangi i5'e?

Allahım kaç bin tane post yapmış hala şu saçma sapan sitenin bench. karşılaştırmalarını atıyor.

Konu sahibi dostum elindeki sistemi I7 6700 veya 7700 gibi işlemciye geçmeyeceksen satıp da I5'e geçmenin mantığı yok. GTA V, BF1 oynayan biriysen hele multitask işini unut, I5'ler gırtlağına kadar doluyor çünkü.

• Dx12 oyunlarda zaten fx serisi git gide performans artisi sagliyor. Eskiden cop olan islemciler simdi degerlendi. Performans artisi icin oc yapabilirsin. Illa upgrade dersen ryzen beklemeni tavsiye ederim. Zaten eli kulaginda, onlari da gormus olursunuz.

Oc isini nasil yapcem dersen, bu konuda hic bilgin yoksa, amd overdrive programi ile auto clock ozelligi ile yapabilirsin. Zaten turbo core ile 4.0 ghz olabildigine gore, ufaktan voltaj vererek 4.3-4.5 ghz gorebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 31 Ocak 2017; 13:9:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.