Şimdi Ara

fx6100,anakart,kasa, güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 2006 dan beri üyeyim ama 2.el bölümünde ilk konu açışım.
    2 ay önce sistemi mi yeniledim. İçinden kullanabildiğim parçaları aldım.
    Kalan parçaları satıyorum.
    1. Fx6100 3.3ghz (Turbo 3.6) 14 mb ön bellek.
    2. anakart gigabyte 990fxa-d3
    3. Kasa aerocool Strike X GT
    4. Güç kaynağı Bross 450 watt

Dört parçaya 300 TL istiyorum. Alışveriş kesinlikle yüzyüze olucak parçalar denencek çalıştığı gösterilcektir. İstanbul Avrupa yakasında görüşme sağlayabiliriz.

Ekleme: Burdan bir arkadaş ile anlaştık.Yarın görüşücez. Konu silinebilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Ekleme2 ;Satış tamamlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 5 Ekim 2015; 20:16:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yukarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

İyi günler 2006 dan beri üyeyim ama 2.el bölümünde ilk konu açışım.
    2 ay önce sistemi mi yeniledim. İçinden kullanabildiğim parçaları aldım.
    Kalan parçaları satıyorum.
    1. Fx6100 3.3ghz (Turbo 3.6) 14 mb ön bellek.
    2. anakart gigabyte 990fxa-d3
    3. Kasa aerocool Strike X GT
    4. Güç kaynağı Bross 450 watt

Dört parçaya 300 TL istiyorum. Alışveriş kesinlikle yüzyüze olucak parçalar denencek çalıştığı gösterilcektir. İstanbul Avrupa yakasında görüşme sağlayabiliriz.

Ekleme: Burdan bir arkadaş ile anlaştık.Yarın görüşücez. Konu silinebilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu 4 parçanın ederi 500tl civarıdır sakın ola ki 300tl gibi komik bir rakama vermeyin SAKIN!

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Islemciyi 2011 de 300e ankartıda 300e almistim islemci 150 olsa anakart 100 guv kaynagi 50 kasaya deger koymuyorum 300 dedim öyle 5 yıllık parçalar kendimce böyle hesaplamıstım anlastım bi arkadaşla bugün görüşücez 300 yeterli yine de uyardığınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 5 Ekim 2015; 9:00:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Islemciyi 2011 de 300e ankartıda 300e almistim islemci 150 olsa anakart 100 guv kaynagi 50 kasaya deger koymuyorum 300 dedim öyle 5 yıllık parçalar kendimce böyle hesaplamıstım anlastım bi arkadaşla bugün görüşücez 300 yeterli yine de uyardığınız için teşekkür ederim.

İşlemciyi bugün 200tl den verseniz ben dahi hemen alırım. Piyasada x4 955 ler 150-170tl satılıyor. 100tl dediğiniz anakartın 200-225tl çoook rahat ederi var ki o da bugün koysanız bugün tek başına gider 990 çipset bir anakart şu piyasada ölü şekilde 200tl ediyor. Kasa zaten 80-100tl aynı şekilde.

Alan arkadaş turnayı gözünden vurmuş zaten ne diyelim ama tekrar ediyorum yerinizde olsam şu dolar kurunda bu fiyatlara asla satmam

• quote:

Hocam, size fiyatınız uygun olduğu için pazarlık etmediğimi zaten söyledim telefonda. Yorum yapan arkadaşlardan daha fazla veren arkadaş varsa veya daha pahalıya satmak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kesinlikle kırılmam. Kimse parayı kolay kazanmıyor.

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Haklısınız doğru söylüyorsunuz. Dolar çıkmadan önce 300e satarım diye plan yapıyordum. Simdi sırf dolar çıktı diye artırmak istemiyorum. Olsun memnunum yinede. Sırf kenarda kullanılmadan hurda olarak kalmasını istemiyorum. Kullanılsın birisinin işini görüp çalışmaya devam etsin. Beni götürdüğü kadar alan kişiyi de o kadar götürsün memnun olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart kasa fanı bağlantısı
    4 yıl önce açıldı
    Gtx760 için Güç Kaynağı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

quote:

Hocam, size fiyatınız uygun olduğu için pazarlık etmediğimi zaten söyledim telefonda. Yorum yapan arkadaşlardan daha fazla veren arkadaş varsa veya daha pahalıya satmak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kesinlikle kırılmam. Kimse parayı kolay kazanmıyor.

Hayır öyle bir ihtimal yok ne konustuysak odur. Ben memnunum yeterli benim kullandığım kadar bir başkasıda kullansın. Ürün çalışmaya devam etsin yeterli benim için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.