Şimdi Ara

Fx5200 e O/C ve Vmod bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 3 ay sonra sistemi yenileyeceğim için eski sistemimin üstünde overclock yaparak deneyim kazanmak istiyorum.
    ilk parça olarak ekran kartından yani Fx5200 agp 8x olan kartımdan başlamak istiyorum.O/C yapmayı teorik olarak biliyorum.
    Ama nelere ihtiyacım var ve teknik detayda eksiğim bunlarıda sizden rica ediyorum. Bazı sitelerde Vmod var fakat ingilizcem tam yeterli olmadığından yanlış yaparım korkusu var türkçe olarak bana yardım ederseniz şu fx5200'ü denemek istiyorum

Zaten bozulsada edeceğim zarar öğrendiğim bilginin yanında kar kalır

Ama birşey öğrenmeden de parçalamak istemiyorum

Sistemim:
    P4 1.8@2.1 ghz
    768 Ddr 333mhz ram
    Fx5200 agp8x
    40Gb Maxtor harddisk
    Anakartımda epox düz bir anakart.

Evet arkadaşlar siz söyleyin ben yapayım program vs. kullanmam gerekenler varsa isimlerini verin tedarik etmeye çalışayım.

Şimdiden teşekkürler

• eskiden bende de fx5200 vardı kayıt defterine bir değer yazınca saat hızları açılıyordu nvidia kontrol panelden ayrıca programa gerek yok. ister otomatik ister manuel saat hızlarını arttırmak mümkün bir kaç fps artışı da yakalayabiliyorsun. v-mod nasıl yapıldığını bilmiyorum ama fx 5500 biosu rahatlıkla yükleniyor bu forum sayesinde yüklemiştim ve saat hızlarını eskiden çıkartamadığım kadar yukarılara çıkardım sorunsuz soğutması iyiyse baya overclock oluyor bendeki msi markaydı. şimdi onboard x1250 kullanıyorum fx5200den kat kat iyi
  • riva turner programını yükle orayı açınca zaten saat hızlarını ayarlamak için pencere açılacak.
    şu anda büyük ihtimalle 250/330 felan
    bunları 270/380 rahat kaldırır gibi geliyor.
    en önemli nokta iyi bir soğutma yapman.
  • zamanında winfast a340td vardı fx5200 256mb 128bitti.
    kaltieli ddr1 bellekleri vardı

320/590mhz yapmıstım ve zamanında cogu oyunu oynamıstım
  • Eyvallah, sağolun arkadaşlar.Deneyeceğim yöntemleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    220$ a en iyi ekran kartı
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.