Şimdi Ara

Fx tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsn_70

ecn hesaplara giriş 200 dolar mış. ben bir deneme amacıyla başlamayı düşünüyorum
    Deneme amaçlı para yatırmanıza gerek yok, mql5 kendi sitesinden mt4 indirin ordan yeni hesap aç kısmından istediğiniz kurumun ecn demo hesabından kayıt olup işlemlere başlayabilirsiniz boşuna 200 usd batırmayın.

"hsn_70 @ 23 Eylül 2020 18:49:43

anladığım kadarıyla uzun vadeli yatırım için 1:50 kaldıraç da uygundur"

Yüksek lot açmayacaksanız ve bakiyeniz sağlamsa 100.000 usd paranız varsa her türlü kaldıraç iş görür 1/25'de iş görür ama düşük bakiyelerde düşük kaldıraç anlamsızdır.Tabi siz eğer 1/50 kaldıraç ile max lot büyüklüğünde işlemlere girerseniz 200 piplik terste bakiyeniz yine sıfırlanacaktır :)

• thelastairbender kullanıcısına yanıt
    100 000 usd kadar param olsa yatırım yapar mıydım:) deneme hesabı açmıştım zaten. para çekme ve yatırma nasıl olur diye deneme yapıcam
    maksimum oranı bire iki yüz aslında
  • güvenilir bir aracı kurum buldunuz mu arkadaşlar bitcoin ve altın ile yatırım yapmak istiyorum
  • Berkayaman B kullanıcısına yanıt
    BTC ile forex işlemi yaptıran güvenilir firma yok. Merdiven altı hepsi.

Altın işlemleri yapacak firma arıyorsan FCA ve ASIC sigortaları olanları bul. Çoğu sigorta anlaşmasında hesap başı 500.000$ sigorta karşılar. Para kaybı hataları konusunda firmalarla hiç muhatap olmazsın. FCA üzerinden işlemi devam ettireceğim dediğin anda yusuf yusuf edip doğru yola gelirler. Sigorta devreye girdiğinde sigorta primleri artacağından hiçbir firma yanlış iş yapmayı göze alamaz.

Para yatırırken sözleşmesini mail adresine gönderttir. Hesap açılış sözleşmen sigorta için bağlayıcıdır.
  • ortaklık programı üzerinde çalışmak için hangi firma daha avantajlıdır arkadaşlar anladığım kadarıyla ortaklık programı ile zarar görmezsin ve para harcamazsın doğrumu

• sonerataoglu S kullanıcısına yanıt

Ortaklık programı ile referans olursun demek. Eğer sosyal medya kullanıyorsan işin daha kolay olacaktır. benim çalıştığım şirket AMarkets'i araştır. işlem yapmıyorsan bile para kazanabilirsin

• forexipucu kullanıcısına yanıt

sosyal medyada pek aktif değilim. ama çevremde forex ile ilgilenen kişiler var.

şimdi ortaklık programı ile ilgili birkaç sorularım var:

1. Bu program yasal mı?
    2. Xm in şartlar ve avantajları nelerdir?
    3. paramı bitcoin olarak çekebilir miyim?
    4. müşterilerim işlemelerinde referansımla bonus kazanabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerataoglu -- 6 Aralık 2020; 15:38:44 >
  • Murat Can Kurt kullanıcısına yanıt

sosyal medyada pek aktif değilim. ama çevremde forex ile ilgilenen kişiler var.

şimdi ortaklık programı ile ilgili birkaç sorularım var:

1. Bu program yasal mı?
    2. AMarkets in şartlar ve avantajları nelerdir?
    3. paramı bitcoin olarak çekebilir miyim?
    4. müşterilerim işlemelerinde referansımla bonus kazanabilir mi?

Şimdiden teşekkür ederim

şimdi kriptoparalar da maksimum kaldıraç oranı bire on kadar olmalıdır. işlem hacmine göre bire bin alırsak fazla bence.

• hsn_70 H kullanıcısına yanıt

peki AMarkets'te ons için kaldıraç oranları belirtir misiniz

• gingerwise G kullanıcısına yanıt

hocam AMarkets'in sitesine girin ve kendiniz izleyin inceleyin. yani kim ne derse desin. kendiniz bakın. bu arada ecn hesapları tercih etmenizi tavsiye ederim. spreadler düşüktür

• Murat Can Kurt kullanıcısına yanıt

Ortaklık programların iki türü varmış cpa ve ib hangisi daha iyi

• Amarkets hakkında ben de etraftan çok şey duydum ben de düşünüyorum girmeyi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.