Şimdi Ara

fx 8320 ve oc....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bu işlemciyi kullanmaktayım,çarpanları 21 yapıp oc için stres testi uyguladığımda yüklenme başlayınca hız direk düşüyor.forumda gecenlerde arastırırken bıos ta ayarlarla ilgili bir birkaç kısmı açıp-kapama işlemei yapılırsa sıkıntı gideriliyor duymuştum.ama test uygulamaz isem bir ksıkıntı yok,gayet stabil.
    core temp programına baktığımda tüm çekirdeklere eşit yükleniyor fakat hız düşüyo,rsoğutucum h80.sıkıntı nerde acaba????
    turboyu kapattım aynı açtım yine aynı.düşünceleriniz nelerdir...
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: memo prag

merhaba arkadaşlar.bu işlemciyi kullanmaktayım,çarpanları 21 yapıp oc için stres testi uyguladığımda yüklenme başlayınca hız direk düşüyor.forumda gecenlerde arastırırken bıos ta ayarlarla ilgili bir birkaç kısmı açıp-kapama işlemei yapılırsa sıkıntı gideriliyor duymuştum.ama test uygulamaz isem bir ksıkıntı yok,gayet stabil.
    core temp programına baktığımda tüm çekirdeklere eşit yükleniyor fakat hız düşüyo,rsoğutucum h80.sıkıntı nerde acaba????
    turboyu kapattım aynı açtım yine aynı.düşünceleriniz nelerdir...
    saygılarımla

Anakart nedir

Bios ayarlarındaki bir hatadan da kaynaklı olabilir. Cool n Quiet, Turbo Core gibi özellikleri kapattınız dimi
  • anakartım crosshair formula.turboyu evet kapattım...
  • quote:

anakartım crosshair formula.turboyu evet kapattım...

http://rog.asus.com/216552013/crosshair-v-motherboards/guide-overclocking-fx-8350-to-4-8ghz-on-crosshair-v-formula-z/

tüm adımları teker teker okuyup dikkat et bakalım bir hata var mı
  • cok teşekkürler.inceleyince tekrardan döneyim....
  • teşekkürler hocam.bir oncekine nazaran daha iyi şimdi.bazen hepsi,bazende resimdeki gibi 2*3 çekirdekte düşüş oluyor.ilk başlarada 100de 100 yüklenmede direk hepsi 2900MHzde öalışıyordu.
    çok teşekkürler...
     fx 8320 ve oc....
  • quote:

teşekkürler hocam.bir oncekine nazaran daha iyi şimdi.bazen hepsi,bazende resimdeki gibi 2*3 çekirdekte düşüş oluyor.ilk başlarada 100de 100 yüklenmede direk hepsi 2900MHzde öalışıyordu.
    çok teşekkürler...

Prime programı bu görüntüde kaçıncı dakikasında bilemiyorum.
    Süre uzadıkça sıcakların artacağını düşünüyorum.
    Şu ekran görüntüsünde sıcaklıklar kabul edilebilir maximum sınırda zaten.

fx 8350 için güvenli kabul edilen maximum sıcaklık çekirdekler için 62, soket için 72 derece.
    Normal kullanımda işlemci stres testi altında olduğu kadar zorlanmayacak ama yinede dikkat etmekte fayda var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    AMD FX 8350 İŞLEMCİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkoray

quote:

teşekkürler hocam.bir oncekine nazaran daha iyi şimdi.bazen hepsi,bazende resimdeki gibi 2*3 çekirdekte düşüş oluyor.ilk başlarada 100de 100 yüklenmede direk hepsi 2900MHzde öalışıyordu.
    çok teşekkürler...

fx 8350 için güvenli kabul edilen maximum sıcaklık çekirdekler için 62, soket için 72 derece.
    Normal kullanımda işlemci stres testi altında olduğu kadar zorlanmayacak ama yinede dikkat etmekte fayda var :)

4.5 de uyguladım.çekirdek 54ü gördü,cpu da 63ü 10 dk testte.daha fazlada zorlamaya gerek yok 4.2 hertürlü işimi görüyor zaten :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hkoray

quote:

çok teşekkürler...

4.5 de uyguladım.çekirdek 54ü gördü,cpu da 63ü 10 dk testte.daha fazlada zorlamaya gerek yok 4.2 hertürlü işimi görüyor zaten :)

Alıntıları Göster
    quote:

Evet makul sıcaklıklar, neticede 24 saat sürekli o şekilde çalışmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.