Şimdi Ara

Fx 8320 ve Gigabyte Gtx670 sli Darboğaz Hakkında Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • onu bunu bilmem ben intel kullan diyorum şahsi fikrim budur , overclock , 2. el , sıfır , işlemci mimarisi ve performanslarında intel çok çok önde bu seri işlemcilerde
  • ya bu fx-8350 yi niye bu kadar abartırlar anlamam görende dünyanın en iyi işlemcisi ve en ucuzu sanacak fx-8350 ile tek kart kullanılabilir ama işin içine sli ve cf girdiğinde fx8350 gtx660ti sli bile besleyemeyen bir işlemci amd işlemciler cf ve sli düzeneklerde intele göre baya zayıftır. tek kartta kafa kafaya oldugu işlemci ile sli düzenekte geride kalmaktadır bununda nedeni amdnin düşük çekirdek performansıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 4 Ocak 2014; 10:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

ya bu fx-8350 yi niye bu kadar abartırlar anlamam görende dünyanın en iyi işlemcisi ve en ucuzu sanacak fx-8350 ile tek kart kullanılabilir ama işin içine sli ve cf girdiğinde fx8350 gtx660ti sli bile besleyemeyen bir işlemci amd işlemciler cf ve sli düzeneklerde intele göre baya zayıftır. tek kartta kafa kafaya oldugu işlemci ile sli düzenekte geride kalmaktadır bununda nedeni amdnin düşük çekirdek performansıdır.

İyiki fx 8320 ile Cfx deneme fırsatım olduda yoksa sana inanacaktım.Biz dünyanın en iyisi dedik mi fiyatına göre en iyi.Fx işlemcilerin L3 önbellekte baştan optimize edilmesi lazım zira Kuzy köprüsüyle eş hızlarda çalısmasından dolayı performans kaybı olup güç tüketimide artıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkknight02 -- 4 Ocak 2014; 13:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkknight02

quote:

ya bu fx-8350 yi niye bu kadar abartırlar anlamam görende dünyanın en iyi işlemcisi ve en ucuzu sanacak fx-8350 ile tek kart kullanılabilir ama işin içine sli ve cf girdiğinde fx8350 gtx660ti sli bile besleyemeyen bir işlemci amd işlemciler cf ve sli düzeneklerde intele göre baya zayıftır. tek kartta kafa kafaya oldugu işlemci ile sli düzenekte geride kalmaktadır bununda nedeni amdnin düşük çekirdek performansıdır.

İyiki fx 8320 ile Cfx deneme fırsatım olduda yoksa sana inanacaktım

Sen ,o muhteşem anakart ile 8320'yi nasıl olurda 4.0 da kullanırsın. Bunun hesabını sorarlar senden

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

quote:

Sen ,o muhteşem anakart ile 8320'yi nasıl olurda 4.0 da kullanırsın. Bunun hesabını sorarlar senden

990fx chipseti 32 pcı-e yolu var.Ekrankartları 16x de en verimli çalısır .CFX de 990fx en verimli olur.iki ekran kartı takıldığında 16x-16x şeklinde çalısarak ekran kartlarının performans ve ölçeklenmesi maximuma çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

quote:

abi valla 4.2ghz 1.36 v ile de kullanıyorum 3 gündür forumda değişmeyi unuttum

• Millet Öğrenmiş Amd Cfx te afallıyor filan diye. Tek Çekirdekli destekli bir oyun olmadığı sürece Amd cfx afallamaz.

Fx 8320 ve Gigabyte Gtx670 sli Darboğaz Hakkında Yardım

• Darkknight02 kullanıcısına yanıt
    Ben 8350 nin aşırı bir darboğaz yaratacağını sanmıyorum ancak birşey daha gözüme çarptı 2500k hala canavar gibi işlemci,ben intel tarafında fazladan 4.nesile para vermektense ikinci el 2500k yı öneririm.8x+8x kurulumunun da pek bir kayıp yaratmadığı açık zaten daha önceden de söyleniyordu bir kere daha görmüş olduk
    millet öğrenmişte sen geri kalmışşsın bence 1440p çözünürlükte işlemciye fazla yük binmediğini öğrenemediysen forumda işin ne işin öğrenmek değilse atıp tutmanın amacı ne sana şimdi linkini verdiğim sayfayı incele iyice oku ki bişeyler kap gözlerin gerçekleri görsün milletin öğrendiğini öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. sayfanın sonlarına doğru stok 3770knın sonuclarını vede 4.7 ghz ocli 8350nin sonuclarını karsılastır bakalım sen bu işten anlıyormusun görelim

not: 1080p çözünürlükte işlemciye fazla yük bindirmez.

http://forum.donanimhaber.com/m_84012156/tm.htm
  • quote:

millet öğrenmişte sen geri kalmışşsın bence 1440p çözünürlükte işlemciye fazla yük binmediğini öğrenemediysen forumda işin ne işin öğrenmek değilse atıp tutmanın amacı ne sana şimdi linkini verdiğim sayfayı incele iyice oku ki bişeyler kap gözlerin gerçekleri görsün milletin öğrendiğini öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. sayfanın sonlarına doğru stok 3770knın sonuclarını vede 4.7 ghz ocli 8350nin sonuclarını karsılastır bakalım sen bu işten anlıyormusun görelim

not: 1080p çözünürlükte işlemciye fazla yük bindirmez.

http://forum.donanimhaber.com/m_84012156/tm.htm

dostum sen CFX yapacaksan en azından oyunları 1080p den asağı oynamazsın.Zaten oynamıcaksan tek kart yeterli onun için fazla kavgaya gerek yok zaten gerekli açıklamayı yaptım

fx-8350 tek kart besleyebilir ama işin içine cf ve sli girdiği zaman sonuclar her zaman intelden yana olur çünkü çekirdek performansı olarak intel daha iyi amd f/p seviyesi yüksek bir işlemci yapmıs ama işlemci limitlerine kadar ocliyince kendine geliyor zaten bu işlemciyi stok olarak kullanan çok az kişi var
  • elfuerte kullanıcısına yanıt
    oncelikle islemcinin bios ayarlari default oldugu icin soyledigin seyler oluyor, cool&quite turbo boost tarzi seyleri kapattigin zaman cekirdekler her zaman full performansta calisir.

gelelim dar bogaz konusuna 670x2 8320 ye dar bogaz yapmaz, nitekim crossfire yapilacak ise intel zaten render animasyon ve bu tarz islerde piyasa lideri arada daglar kadar fark var.

bana soracak olursan insanlar genelde 2 tane kart takayim fps havalada ucsun hic takilmasin diyor ama crossfire stuttering olaylari, stabilitesi falan beklenmedik sorunlar yasandigini okuyorum, bu nedenle tek kart ile devam etmek cok daha iyidir. 780 yada 780 ti, 290 yada 290x en iyi secim uzun sure de en yuksek ayarlarda taleplerini karsilayacaktir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.