Şimdi Ara

Fx 6100 m5a97 evo için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki ekran kartı 6850 yandı yeni ekran akrtı olarak ne iyi gider bu sisteme imzamda yazılı sistem.

fiyat abartılı olmayacak F P ürünü arıyorum ..dolar 3 tl olmasaydı rahatlıkla seçebilirdik ama malum düşmez

alternatiflerde asus gtx 750 ti var ama 128 bit olması beni düşündürüyor 500 TL

2. alternatif sapphire r9 270 256 bit olması benim için bi tık önde 572 TL

sapphire 280 dual x 384 MBİT 3 GB ama fiyatı tuzlu 730 TL

Şiimdi bunlardan hangisi uyum yönüyle performans yönüyle iyi olur
    1 ve 2. seçenekler beni rahatlıkla götürür gibime geliyor oynadığım fazla oyunda yok artık diablo 3 ve cs go oynuyorum ama yeni çıkan oyunlarıda denemiyor değilim..

Biraz uzun oldu :S hangisi mantıklı 3. seçenek diyen çok olacak ama tuzlu buna rağmen almalımıyım

• Sapphire R9 285 vatanda fiyatı 655 TL'ydi galiba onu alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

Sapphire R9 285 vatanda fiyatı 655 TL'ydi galiba onu alabilirsin.

ondada çok fazla yorum görmedim mantıklı bir seçimmidir acaba
  • Ikinci el 2gb bellekli bir 7850 al isini gorur bahsi gecen oyunlarda. 1080p full grafik ayarlarda csgo ve d3 de hic fps problemi yasamiyorum. Ayni islemciye sahibim ve 4.2ghz de kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • örnekler arasında 200 küsür tl fark var, kafanızda net bir rakam yoksa onu kararlaştırın veya ikinci bir öneri dediğiniz gibi dolar aldı başını gitti bu yüzden ikinci el de düşünebilirsiniz.
  • En iyi seçenek R9 270 gibi görünüyor.F/P alınabilir.
  • Arkadaşlar bugün bilgisayarcıya gittim sorun anakartta olabilirmiş yüksek ihtimalle eğer sorun ondaysa mecbur onu değişecem ekran kartı bi süre değişmem

yine aynı anakartımdanmı alsam ?? anakartımdan memnundum ilerde ekran kartı ve işlemci yükseltme de yapabilirim ihtiyac olduğunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.