Şimdi Ara

FW21E Recovery Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Recovery Cd Si yaratmak istiorum ama daha ilk CD d bu hatayı veriyo 3 tane DvD harcadım ama 3 ündede aynı yerde takıldı...eer olmassa Recovery CD si hazırlayamıcam..Yardımlarınızı Bekliorum

    [simage][img=http://img135.imageshack.us/img135/7954/adszfc1.th.jpg][/simage]
    [simage]
    [img=http://img135.imageshack.us/images/thpix.gif][/simage]

    Off Bitürlü resim koyamıorm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonasBrothers! -- 2 Kasım 2008; 19:23:21 >







  • kendi orjinal cdsi yokmu
  • bendede aynı sorun vardı 2, dvd de %48 civarında ( 4 dvd li bölümü seçiyordum . ) iken hata veriyordu açıklamalarında okudu isen bazı dvd lerde sorun çıktığını belirtiyor ayrıca dvd lerde çizik olmasın . bende 8,5 gb lık 2 tane philips dvd de dvd oluşturmayı başardım son aşamada 2 dvd yazan yeri seçeceksin bu diski oluşturamayıp recovery bölümünü silersen sony servisinden 43 euro ya temin ediliyormuş . diye duydum . umarım yararı olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mavi8888

    bendede aynı sorun vardı 2, dvd de %48 civarında ( 4 dvd li bölümü seçiyordum . ) iken hata veriyordu açıklamalarında okudu isen bazı dvd lerde sorun çıktığını belirtiyor ayrıca dvd lerde çizik olmasın . bende 8,5 gb lık 2 tane philips dvd de dvd oluşturmayı başardım son aşamada 2 dvd yazan yeri seçeceksin bu diski oluşturamayıp recovery bölümünü silersen sony servisinden 43 euro ya temin ediliyormuş . diye duydum . umarım yararı olur.


    bende ki durum biraz farklı olsada aynı sonuca bağlandı. makinayı ilk aldığımda recovery center de 3 adet rcovery dvd si oluşturdum.ve dvdler başarılı bir şekilde hatasız yüklendi.

    Gel gelelim yakın zamanda format atmam icap etti.Hadi dedim F10 la HDD içinde gizli image dan değilde harici dvd lerden atayım dedim.demez olaydım.1.dvd yi taktım formatın yüzde 20 sinde ikinciyi istedi taktım yüzde 30 unda 3.dvd yi istedi.Taktım.3.dvd de takılma başladı ve error vererek işlem durdu.format yarıda kaldı.işin ilginç yanıda HDD içindeki saklı işletim sistemide uçtu gitti.

    makinayı açıyosun sadece bios ekranı arkasındanda boş siyah ekran çıkıyor.

    garantisi devam ettiğinden servise götürdüm.Sağolsunlar herhangi bir ücret almadan garanti içinde HDD içine tekrar işletim sistemi yüklediler.

    Çok zorunlu kalmadıkça F10 dan girerek format atmak en garantilisi..




  • sAOL =)
  • Aynı sorun bendede oldu...Bende 4 dvd yi seçtim ilk 3 dvd yi kopyaladı 4.de biraz kopyaladıktan sonra hata verdi...Bunun nedenini teknik serise sordun bana " bilgisayara vistayı kurduktan hemen sonra recovery yapmamızdan kaynaklandığını söylediler" yani dosya yüklemeden önce recovery yapıcakmışız v.s . Bende tekrar baştan sistemi kurdum 2 tane 8.5 lik dvdlere yazdırdım sorun çıkmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.