Şimdi Ara

FW & CFW --- Yazılım Yükleme Mod Her Şey Burada !!! By Orochi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
2
Favori
41.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orochi şu kamera dokunmatik tuşu olayı bazılarımızda çalışmıyor onada bir el atsan ne yapmamız gerekiyor

C6 V11 in kamera d-uygulamasını v20ye aktarsak sorun olur mu??
    Öyle deneyelim birde
  • Gslikahraman@
    facebook konusunamı burayamı karıştırdım kamera uygulamasının tüm dosyalarını yazdım istediğiniz bi fw den alıp ekleyin yazılıma düzelecektir

oktaysar@
    anlamadım gitti senin telefonu ben bu yöntemle fw de saati açmayı unuttuğum zaman saati böyle açıyordum :D senin telde neden olmuyor anlamadım neyse o dosyayı bi ara kullandığın fw gömersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 31 Ocak 2011; 3:55:52 >
  • Kamera ya dosyayı ilk attıktan sonra bir kereliğine dokunma tik ekrandan çekim yapılıyor.
    kamerayı ikinci kez çalıştırdıktan sonra ekrandan çekim yapılmıyor.
  • Kerzami ..
    Senin verdiğin kamera fiks ini Cfw eye atmıştım.. Hala çalşıyor.. İlginç yani..
  • kamera fixini eklediğim yazılımda hala kamera dokunmatik şekilde resim çekiyor Bi Kere Çekti Bi Daha Çekmedi Diye Bi Şey Olamaz

Fixi Yazılıma Eklemeden Telefon Belleğine Eklemişseniz C2z patch Çalışmadan Aktif Olmaz Bunuda Unutmayın
  • Yok yaw olmadı yine bir kere çekior ikinciye kaydet diye bir yazı çıkıyor çekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Gslikahraman@
    facebook konusunamı burayamı karıştırdım kamera uygulamasının tüm dosyalarını yazdım istediğiniz bi fw den alıp ekleyin yazılıma düzelecektir

oktaysar@
    anlamadım gitti senin telefonu ben bu yöntemle fw de saati açmayı unuttuğum zaman saati böyle açıyordum :D senin telde neden olmuyor anlamadım neyse o dosyayı bi ara kullandığın fw gömersin

evet ben de anlamadım, olsun kalsın böyle bu da güzel. teşekkürler yardımın için.
  • oktay
    C2z patchi varsa onu açıp dene bi ara
  • Kamera çalışmıyordu gerekli yamayı buldum bir arkadaş saolsun.
    İsmini vermeyeyim dosyayı yalnız paylaşmak istemiyor.Rica ettim gönderdi bana c2z kurdum şimdi miss gibi çalışıyor.

Bu kadar sorun kalmadı artık herkese yardımları için teşekkürler..
  • Çok faydalı, öek fazla emek harcanmış çok güzel bir konu olmuş. Ellerin dert görmesin. Hemen Hemen tüm merak ettiğim şeyler burada mevcut. Allah senden razı olsun. Çok beğendim!!
  • ROFS2 LANGUAGE TOOL Programı hakkında Bilgiler ilk Mesaja Eklendi
    Dilden Kaynaklanan Sorunları Çözmeniz için Gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.
    ....

ROFS2 Language Tool ( RTL ) Kullanımı ve Bilgiler

.........

hocam RLT olucak o RTL
  • belki Rofs2 language TooL (RTL) olarak ifade etmek istemiştir

quote:

oktay
    C2z patchi varsa onu açıp dene bi ara

Orochi saat olmasın diye karar verdim, sağ olasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 1 Şubat 2011; 22:42:54 >
  • Tamam düzelticem konuyu t ve l yerlerini karıştırmışlar rofs2 tool language olmuş :)
  • OROCHİ BİR ÖNCE YAYINLADIĞIN FACEBOOK_WMLİVE MODUNUN LİNKİNİ VEREBİLİRMİSİN ONDA SORUN YAŞAMAMIŞTIM BUNDA MSN ÇALIŞMADI BENDE.YENILEDIN DIYE BUNU ATTIM CFW YE ONU SİLDİM KEŞKE SİLMESEYDİM.
  • Pcdn girince eklerim ama son pakette sorun yok tekrar dene istersen msni etkileyecek düzenleme yapmadım yeni pakette sorun çıkaran uygulamalara ayar çektim
  • hocam ben simdi kimin portunu indireym karar veremedim pnht nn portladi 20.0.041 var binh inde 42 ve 43 var ama birde pnhtnin 42 si varmis ama onu bulamadm yani sonc hangisini onerirsinz?
  • 043 şarjı daha iyi diyorlar ben 042dn memnundum ama 043 uzun süre deneyemedim ancak arkadaşlarımın yorumları 043den yana oluyor ama hız olarak çok bi farkları yok
  • bn ne zaman tr dil eklesem ayarlara grmiyor sizde de oluyormu bu? Birde 043 binh24 un portladigi demi?
  • Bende hiç olmadı kullandığin dil bozulmuş olabili bu konuda 2.mesajda 2 farklı tr dil onları denedinmi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.