Şimdi Ara

FV215b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün test server inda oynadığım bu tanka gerçekten aşık oldum diyebilirim inanılmaz bir şey reload süresi zırhı ve hızlı odaklanması bitirdi beni eğer hesabında FV215b olan ve satmak isteyen biri varsa benimle iletişime geçsin anlaşırsak hesabı hemen alırım.

• Test serveri ile gerçek oyunu asla bir tutmayın,bu oyunu oynuyorsanız bunu anlayın artık..Testte oynadım süper bir tanktı veya berbat ötesi heryerinden alıyor gibi yorumların pek bir değeri yoktur bilesiniz..Çünkü testte kimse oyunu ciddiye almaz,hard nooblar bile tier 10 larla ortalıkta gezip sağa sola gold sıkarlar...

Mümkünse gerçek serverler de bu tanka sahip bir arkadaşınıza tankı denemek için rica edin ve alacağınız tankı birde öyle deneyin derim..Zira test serverinde beğenilen bir tank için para verip hesap almak açıkcası akıl karı bir iş olmayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

Test serveri ile gerçek oyunu asla bir tutmayın,bu oyunu oynuyorsanız bunu anlayın artık..Testte oynadım süper bir tanktı veya berbat ötesi heryerinden alıyor gibi yorumların pek bir değeri yoktur bilesiniz..Çünkü testte kimse oyunu ciddiye almaz,hard nooblar bile tier 10 larla ortalıkta gezip sağa sola gold sıkarlar...

Mümkünse gerçek serverler de bu tanka sahip bir arkadaşınıza tankı denemek için rica edin ve alacağınız tankı birde öyle deneyin derim..Zira test serverinde beğenilen bir tank için para verip hesap almak açıkcası akıl karı bir iş olmayacaktır..

Hocam dediklerinizi düşümdümde mantıklı geldi .Malesef öyle bir imkanım yok tankı denemem için.Ama tankın görünüşü zırhı dokum süresi vs çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bence hasarı düşük. Churcill VII var bende de o da öyle maalesef. Aslında seviyordum ama sonradan pişman oldum. Gold mermi almayınca doğru düzgün hasar veremiyorsun. Ben sana zevkli olan T57 Heavy'i tavsiye ederim onla bir oyna. Bir de TD olarak gene İngiliz TD'si FV215b 183, gerçekten tek atıyorsun valla süper bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Valla bence hasarı düşük. Churcill VII var bende de o da öyle maalesef. Aslında seviyordum ama sonradan pişman oldum. Gold mermi almayınca doğru düzgün hasar veremiyorsun. Ben sana zevkli olan T57 Heavy'i tavsiye ederim onla bir oyna. Bir de TD olarak gene İngiliz TD'si FV215b 183, gerçekten tek atıyorsun valla süper bir şey

Öneriniz için teşekkurler.
    T57 denedim güzel tank..
    Az önce oynadim maus a vurdum ön zırhından içeri girdi 1890 dmg artı motor yandı 2400 den sonra baskası vurdu aldı WTF E100 E Tek attım ama çok fazla küfür ederler hele birde türk oyuncuysa bittik zaten

• FV 215b 183'ü şiddetli tavsiye ederim abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNUmuTR

FV 215b 183'ü şiddetli tavsiye ederim abi.

genelde hep tek atıyorsun :) ama geç yüklüyor topu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crosman airsoft uzi
    3 yıl önce açıldı
    Tronsmart Element T6 Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazir indirimi de varken al derim ama test e guvenme. Herkes gold mermi ile oynuyor, herhangi bir taktik yok. Tum oyuncular BlitzKreig yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 3 Şubat 2014; 22:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Hazir indirimi de varken al derim ama test e guvenme. Herkes gold mermi ile oynuyor, herhangi bir taktik yok. Tum oyuncular BlitzKreig yapiyor.

Hocam birde arastirmak lazim :D

• GhotSht G kullanıcısına yanıt
    Uykusuz geceler seni bekler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Uykusuz geceler seni bekler :)

Yok hocam ya hic ugrasamayacam boş isler bunlar :)

• Merhaba @GhotSht,

Satın alacağınız hesap Hizmet Koşullarında belirtildiği gibi yasaktır ve tespit edilmesi halinde hesap kapatılacaktır. Satın aldığınız veya emek harcadığınız bu hesabın kapatılması inanın 2 tarafın da canını sıkacaktır, umarım bundan en kısa sürede vazgeçersiniz.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.