Şimdi Ara

Futbolla ilgilenmeye nereden başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. şimdiye kadar hiç futbolla yakından ilgilenmedim. (oynamaktan bahsetmiyorum, takip etmekten bahsediyorum.) sorulduğunda falan ben futbol sevmiyorum derdim. şimdi şimdi biraz ilgim arttı. fenerbahçeliyim ama say desen ilk 11'i sayamam. ligleri, takımları, oyuncuları bilmem. ben futboldan anlamak, arkadaş ortamlarında falan maçlardan konuşulunca sohbete katılabilmek. "kanka şu maç şöyle olur, şu sakatlanmış, şu transfer geliyo çok iyi oyuncu" vs. yorumlar yapabilmek istiyorum. futboldan anlamak için ilk nereden başlamalıyım?

• yabancıları takip et bizimkilerde iş yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA oyna. Kariyer modu özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 28 Temmuz 2015; 18:32:29 >
  • İlgilenme. Gereksiz bilgi yığını. Onun yerine farklı alanlara tarihe, edebiyata yönel derim kardeşim.
  • Ali ece
    mert aydın iyidir yorumcu olarak.keza rıdvan ercan taner güntekinin progeamlarına bak.kısacası ntvspordan başkasını izleme türk kanalarında.sıkılırsan arada beyaz futbol aç makara yapıolar orda

Radyospor dinle telefonda.

Fifa al konsoluna/pcne

Ayrıca gereksiz bilgi yığını saçma boş diyen müzelerde sabahlayan marjinal kesim olacaktır karşında.sonuçta bu bir hobi ve her insan bazı hobiler edinmeli kimse kimsenin hobisine karışamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzTheHun -- 28 Temmuz 2015; 18:42:27 >
  • hocam iyi güzel, ntvspor dinle radyospor dinle diyorsunuz da, ben bunları acip dinlemeye baslayinca hicbir sey anlamiyorum ki muhabbetten?

ayrica FIFA'nın nasıl bi faydası olacak?
  • Bu zamana kadar ilgilenmediysen hayatin tadini nasil cikardin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanmarla

hocam iyi güzel, ntvspor dinle radyospor dinle diyorsunuz da, ben bunları acip dinlemeye baslayinca hicbir sey anlamiyorum ki muhabbetten?

ayrica FIFA'nın nasıl bi faydası olacak?

98den beri oynarım
    her takımın kadrosunu öğrniyorsun
    oyuncuların mevkiilerini
    ligdeki takım sıralamasını -haftalık ligler başlayınca güncelleniyor oyun-
    Manager mod var o ayrı bir olay oyuncu menajeri takım menajeri olabiliyorsun.be a pro var.tek bir oyuncu yaratabiliyorsun yada var olanı seçip kariyer yapabiliyorsun.
    Onlineda ultimate team var hayalindeki kadroyu kurabilirsin.fantezi futbol tarzı.futbolla haşır neşir olursun.tek şart barça veya reale gibi buyuk kuluplere bağlı kalma.her takımın kimyası farklı oluyor

• Beyaz futbol izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • football manager
  • herkes ilgileniyo diye sende mi ilgilenmek zorundasın?
    kasma bırak marjinal takıl hem cool bi havan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 28 Temmuz 2015; 19:00:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.