Şimdi Ara

FUTBOLDA BÜYÜKLÜK SPORDA BÜYÜKLÜK MÜDÜR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin sorularının bu topicle alakası yok.Topic nedir? Sporda büyüklük!! BEN SANA NE DEMİŞİM? ''BAŞARI KISTASINI BELİRLE''

EĞER SENİN BAŞARI KISTASIN BAYAN BASKETBOL TAKIMININ ŞAMPİYONLUĞU İSE SÖYLEYECEK HİÇBİRŞEYİM YOK.

KURTULUŞ SAVAŞI MEVZUUSU İSE SİZİN ATATÜRK MUHABBETİNİZE BENZER SANIRIM!! TAMAMEN KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMAK! lisenin adını GALATASARAY LİSESİ olarak söyleyememen de neden kaynkalnaır bilemem(biliyorum da söyleyemiyorum)

YAZDIKLARININ TAMAMI MADDİ DURUMLARLA İLGİLİ BİRDE SEYİRCİ NEDEN GİTMİYOR MUHABBETİ!! SPORTİF BAŞARILARIN ESAMESİ YOK NORMAL OLARAK (pardon bayan basket takımının şampiyonluğu varmış)

BÜTÜN BUNLARIN CEVABI HERHANGİ BİR TAKIM TARAFTARINI İLGİLENDİRMEZ.AMA ŞÖYLE BİR CEVAP VERİLEBİLİR.

''klüpte para olmaması,yönetimin hataları,taraftarın ilgisizliği DİĞER KLÜPLERLE arayı fazla açmamak için gerekli durumlar.BUNA EK OLARAK paramız olmadığından müzeyi genişletemiyoruz kupalar sığmıyor artık'' diyebiliriz.

Gs'nin ödemediği borçlar sizi neden geriyor.gs bu yüzden ribery'ler kaçırıyor bu yüzden saçma sapan adamlara milyon dolarlar vermek zorunda kalıyor.Bunlar hep sizi sevindiren olaylar senin yazdıkların İRONİ yaratmıyormu???,

Stad mevzuunda ise GECEKONDU olan stadınızla neyin muhabbetini yapıyorsun???

AVRUPA FATİHİ ise çok gocundurmuş seni.Bahsettiğin takımlar AVRUPA'NIN KENDİSİ zaten.Onları dize getirebilen TEK takımımız var.O yüzden AVRUPA FATİHİ!!! trönmsö'de olmasa ne yazıcaksın çok merak ediyorum.zira ben sana mtk'dan cannes'a ''0'' dan sigma'lara kadar NELER NELER sayarım!!!

BÜYÜKLÜK MEVZUU İSE SİZE GÖRE BÜYÜKLÜĞÜN KISTASLARINI ORTAYA KOYUN SONRA GELİN TARTIŞALIM!! Öyle Atatürk'ü sahiplenmeye çalışarak yada kendi kendine Cumhuriyet gibi lakaplar koyarak olmuyor bu işler

quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

gs taraftarı kulubuyle değil sadece futbol takımıyla ovunuyor cunku baska birsey yok
    ha ben kume dusen basketbol takımıyla falanda ovunuyorum dersen orası sana kalmıs
    olay kupa ise ben bu sene 3 kupa kazanmıs, bu yıla kadar sürekli final4 oynamıs bayan basket takımıyla ovunebilirim
    (en buyuk rakibi 2.lige düserken hemde)

fransız lisesini sen bilemiyorsan benim bisey dememe gerek yok

istemediginiz halde nasıl biri başınızda baskan olarak kalıyor sorusunun cevabı fransız lisesi işte

o okulu kimlerin kurdugunu,kurtulus savasında ne gorevler gordugunu vs biliyorsundur heralde

bu arada sen işine gelmedigi icin benim sordugum sorulara cvp vermeden yeni sorular soruyorsun

hele bi anlat bakalım neden dolmaz sizin stad ??? madem bu kadar fazla gsli var turkiyede 20bin kisilik stadı dolduramıyorlar mı 2 haftada 1 kez

yada avrupa fatihi nerelerde kac senedir ??? gs avrupa fatihiyse real,milan,barca,tromso falan hangi kategoridedir aydınlat bizi biraz

gs , surekli buyuyen borcu ve oyunculardan personele odenmeyen maaslar gibi olaylarla herhangi bir avrupa liginde olsa nasıl bir yaptırıma ugrardı????
    (parma ve fiorentina'ya zamanında ne yapılmıs??? bu gsya neden yapılmıyor

stad yapmak bahanesiyle 40 dönüm yeterliyken neden 300 küsür dönüm arazi devletten bedavaya koparmaya çalışmaktadır bu büyük kulup????

fb ankarada 11 dönüm araziyi parasını verip satın alırken devlet aynı hassasiyeti neden gostermez???

turkiyede olimpiyat stadı gibi ölü bir yatırım varken,bir sürü amator bransta tesis eksikligi varken bu devlet neden gsya kollarını acıp yeni stad yapmaya borclarını kapattırmaya (geri kalan kısıma ev yapıp satacakmısmıs) ugrasmaktadır???

fb kendi stadını kendi imkanlarıyla yaparken neredeydi bu zatlar???

gs lazım olandan fazlasına belese konmaya calısırken fb kenan evren lisesini arazi bedeli + liseyi baska bir yere insaa etme + 3 yeni okul daha yaptırma karsılıgında neden hala alamamıstır???

gs buyuk bir kulupse neden sezon boyu tvlere boy boy cıkarak taraftardan para dilenmistir???

bu dilenme kampanyası başında 200 küsür milyon dolarlık borcu rahat oderiz derken beklenen paranın 10da1i bile neden toplanamaz?

bu soruların cvpları ve bunlara karsılık fb'nin durusu sana buyuklugu acıklar.

hadi bakalım guzel cvplar bekliyorum bu sorulara :)

• ben bu arkadaşa çok değil bundan 5 6 yıl öncesine kadar gs nin 10 kez üst üste bayan baskette şampiyon olduğunu avrupada başarılar elde ettiğini hatırlatırım.hem baksın bir basketbol federasyonunun sitesinede erkek ve bayan baskette fener kaç kere şampiyon olmuş gs kaç kere.ona şunu sormak isterim kendi klubü bizim başarılarımızı elde etseydi acaba şimdi neler söyleyecekti.ortada başarınız olmamasına rağmen bile daha en büyük biziz diyorsunuz.hem ne demiş bir akıllı fenerbahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir adı konmaz.lafa bak hizaya gel k.maraş büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir adı konmaz.
  • yok kardeş o zamanlar ''bayan basketboluda,sutopuda,yüzmeside neymiş muhauaha'' diyorlardı.sonra yönetimleri İYİ BİŞEY yaptı amatör sporlara yatırım yaptı başarılar yakalamaya başladılar.Şimdi ''bizim her alanda başarımız var'' diyorlar.

Bilmiyorlar tabi ülkeye basketbolu getiren klüp Galatasaray (biliyorlarda işlerine gelmiyor)Hikaye işte.Nasılsa herzaman bir bahane bulunur.

ALBENİ çok seviyor bu arkadaşlar sanırım. Bknz. ''Albeni bahanesi çok''
    quote:

Orjinalden alıntı: ax

ben bu arkadaşa çok değil bundan 5 6 yıl öncesine kadar gs nin 10 kez üst üste bayan baskette şampiyon olduğunu avrupada başarılar elde ettiğini hatırlatırım.hem baksın bir basketbol federasyonunun sitesinede erkek ve bayan baskette fener kaç kere şampiyon olmuş gs kaç kere.ona şunu sormak isterim kendi klubü bizim başarılarımızı elde etseydi acaba şimdi neler söyleyecekti.

• yine sorulara cevap yok
    cünkü bu sorulara verilecek cevap yok

büyüklükle ne ilgisi var demissin

büyük takım tvlere cıkıp dilenir mi?
    devletten beles arazi koparmaya calısır mı?
    işte al sana buyuklukle ilgisi

bu arada bize zavallı diyen bjkli arkadas
    2. yıldızı bile yalan dolanla alan
    her sene 10. hafta lige havlu atıp 30 puan fark yiyen bi sürü antrenör değiştiren
    tarihinde tek başarısı 100. yılda şampiyonluk olmuş bir camia olarak bu benzetme aslında kendinize cuk diye oturuyor
    o yuzden size sadece
  • buraqovic

Sen kulüple taraftarı birbirine karıştırmışsın.Taraftarlık başka bişeydir.Kulüp başka bişeydir.Demişsin ya 'Siz kupalara aşıksınız biz fenerbahçeye'' diye.Bu taraftar 14 sene üst üste şampiyonluk görmedi.14 sene bekledi bu taraftar.Sen hatırlıyormusun 14 sene tribünlerin noş kjaldığını?Şampiyon olamadık niye gelsin değilmi taraftar?Tam aksine hınca hınç doldu yine.Bu takımın taraftarı sizinkilerden önce vardı.Bu takım top oynamaya başladığında onları izleyenler vardı.Daha Fenerbahçe diye bir kulüp yokken!O zaman şampiyon mu olmuştuk?Hayır.O zamandan gönüllerini kaptırmışlardı bu takıma taraftarlar.Allah aşkına söylesene,takım en başarısız sezonlarından birini geçiriyor.Ligde 6. stat taaaa İkitellide.İstanbul'un dışı sayılır.Statın dolmaması çok abartılacak bir durum mu?Sizin stadınızda o kadar uzak olsa ve yarıştan kopsanız emin ol sizin taraftarınızda gitmez.Sadece 1 sene yaşanmış bu olay bu şekilde.Bütün bu 101 senelik tarihe 1 sene için böyle konşman doğrumu?

Biz kupalara falan aşık değiliz.Bunu kafana sok.Taraftarın amacı takımını sevmek.Takımın amacı kupalar kazanmak.Bu taraftar takımını seviyor.Bu takım kupalar alıyor.Bizim kuruluş amacımız ne biliyormusun?Ali Sami Yen demiş ki;''Bir renge ve isme sahip olmak.İngilizler gibi toplu halde oynamak.Türk olmayan takımları yenmek...''.Yani bu kulübün amacı çoktan gerçekleşti.Bunun üstüne birşeyler koymaya çalışıyor.Fenerbahçe nin amacı ne?Galatasaray'ı yenmek!...Demiyormuydunuz.''Biz Galatasaray'ı yenelim istersek şampiyon olmayalım.Sizin amacınız belli.Neden Beşiktaş,Trabzon,Kayseri vs vs değilde Galatasaray?Çünkü Galatasaray en büyük.En büyüğü yenen taraftar çok mutlu olur.Görüyoruz her sene.Bizi yendiğiniz zaman isterseniz küme düşün deliler gibi seviniyorsunuz.Bumu sizin taraftar olmanızın nedeni?Bu mu Fenerbahçe'nin kulüp olma nedeni?Allah aşkına güldürmeyin.Sporun amacı kazanmaktır.Galatasarayı yenmek değil.Biz UEFA Kupasını alırız övünürüz.Fenerbahçe bizi 6-0 yener ve bunu Avrupa Kupalarından daha değerli görür.Biz Süper Kupayı alırız övünürüz.Fenerbahçe bizi 4-0 yendi diye sevinir...

Tamamen farklıyız ve iki taraf açısından gurur duyulacak tablo kimde açıkça belli;Galatasaray...

• quote:

Orjinalden alıntı: ax

ben bu arkadaşa çok değil bundan 5 6 yıl öncesine kadar gs nin 10 kez üst üste bayan baskette şampiyon olduğunu avrupada başarılar elde ettiğini hatırlatırım.hem baksın bir basketbol federasyonunun sitesinede erkek ve bayan baskette fener kaç kere şampiyon olmuş gs kaç kere.ona şunu sormak isterim kendi klubü bizim başarılarımızı elde etseydi acaba şimdi neler söyleyecekti.ortada başarınız olmamasına rağmen bile daha en büyük biziz diyorsunuz.hem ne demiş bir akıllı fenerbahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir adı konmaz.lafa bak hizaya gel k.maraş büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir adı konmaz.

Arkadaş doğru söylemiş, zaten kupa büyüklüğü, Avrupada başarı büyüklüğü olsaydı bu iş, arkadaşlar madara olurdu. Sanırım bu durumu kavramış sözkonusu arkadaş, buna göre bir önerme geliştirmiş

• valla soruların cevapları hangi mantıkla okuduğuna bağlı.

BÜYÜK TAKIM TV'LERE ÇIKIP DİLENİRMİ DİYE SORMA!! BÜYÜK OLMANIN KRİTERİNİ YAZ. (sanırım 35 kere daha yazsam aynı şeyi cevap veremiceksin ve laf dolandırıcaksın) ORTAYA KOYALIM KRİTERLERİ O KRİTERLERE KİM DAHA UYGUN HEP BERABER BELİRLEYELİM!

-BÜYÜKLÜĞÜN KRİTERLERİNİ BELİRLE LAF DOLANDIRMA VERİLEN CEVAPLARI YALAYIP YUTUP CEVAP YOK AYAĞI YAPMA.ÖNCE OKU OKUDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞ.

-BÜYÜKLÜĞÜN KRİTERLERİNİ BELİRLE

EDİT:BİRDE HANGİ SORUNUN CEVABI YOK ONU DA YAZ DA TEKRAR VERELİM CEVABINI!!!

quote:

yine sorulara cevap yok
    cünkü bu sorulara verilecek cevap yok

büyüklükle ne ilgisi var demissin

büyük takım tvlere cıkıp dilenir mi?
    devletten beles arazi koparmaya calısır mı?
    işte al sana buyuklukle ilgisi

bu arada bize zavallı diyen bjkli arkadas
    2. yıldızı bile yalan dolanla alan
    her sene 10. hafta lige havlu atıp 30 puan fark yiyen bi sürü antrenör değiştiren
    tarihinde tek başarısı 100. yılda şampiyonluk olmuş bir camia olarak bu benzetme aslında kendinize cuk diye oturuyor
    o yuzden size sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 11 Haziran 2006; 19:43:53 >

•  FUTBOLDA BÜYÜKLÜK SPORDA BÜYÜKLÜK MÜDÜR
  • bütün gslılar fenerbahce bölümüne doluşmuş ne güzel

sizde biliyorsunuz kimin büyük oldugunu tabi o yuzden buralardasınız hepiniz

bana lafı dolandırıyorsun diyene kadar hangi sorular diye sorana kadar yukarıda ki mesajlarda ? olan cumlelere bakıp cevaplayabilirsin

mesela en basiti 2-3 mesaj yukarıda iki soru var tv lere cıkıp milletten para dilenme ve devletten belese arazi koparma cabaları ile ilgi

onlardan baslayabilirsin ha kesmesse bak uzun uzun yazmısım orda bir kac soru onlarıda bi cevapla bakalım görelim büyüklügünüz mü agır basıyor ezikliginiz mi???

büyüklüğün tek kriteri size göre kupaymıs

ben belirliyorum mesela simdi

camia
    stadyum,salonlar,tesisler vs
    ekonomik durum ve yatırımlar
    taraftar durumu
    itibar
    sportif basarı (sportif deniyor bak futbol denmiyor sadece)

bunlar aklıma bir cırpıda gelenler

siz kalkmıssınız bir kupayla buyuk oldugunuzu iddia ediyorsunuz

o zaman real zaragoza gsden buyuk cunku sizin uefanızı almıslar üstünede kupa galiplerini koymuslar

yada su an ulkelerinde 2. lige düsmüs ama zamanında avrupada kupalar kazanmıs takımlar gsdan daha buyuk oluyor

hadi ben kriterleri koydum hangisinde gs daha ustun?

sportif basarı diyemessin cunku spor=futbol değil
    gs amator bransları bir bir kapatıyor
    basketbolda isim değiştiriyor vs vs

tesis,stad vs : malumunuz saracoglu ve asy kıyaslanamaz bile
    bunun yanında samandıra,fikirtepe,dereagzı tesislerine karsılık bir tek florya
    fb spor salonu projesine baslarken gs hala ahmet cömertte,abdi ipekcide
    gs bu ulkenin en buyuk spor kulubu ise neden turk sporuna bir tesis bile kazandıramazken hep belese konma pesindedir?

ekonomik durum ve yatırımlar : konusunu açmıycam bile

itibar : neden gs anadoludan bonservisle oyuncu alamıyor??? daha gecen sene ibrahim toromana talip oldugunda antep baskanı cıkıp önce bulent akın'dan kalan borclarını odesinler sonra talip olsunlar demisti en guzel ornek sanırım bu,birde ribery olayı var ki anlatılmaz aşanır. buna karsılık bankalar fbye kredi vermek icin sırada bekliyor haberlerini okuyalı kısa bir süre gecti

taraftar : hicbir zaman dolmayan 20bin kisilik samiyene karsı simdilik satılan 30bin kombine ve fenerium gelirleri

ee nereden gelmis peki bu buyukluk
    futbolda kazanılan kupayla mı buyuk olmus cvp evetse dedidigim dogru cıkıyor kupa yoksa buyuklukte yok o zaman gs adına

pardon yaa gsnin üstün oldugu bir dalı atlamışım
    zalad diyeyim siz anlayın artık

• İlk cümleni yazarken ciddimiydin bilmiyorum.Eğer ciddiysen;Herkes senin gibi 'Fenerbahçe' alt bölümünden girmiyo.Futbol bölümünden giriyo.Forumun amacını umutma.Eğer Fenerbahçe için giriyosan Antu'ya falan gir.

Böyle yazı yazmayı nasıl becerdim hayretler içersindeyim.Bişeyler yazmışsın ama sen olayları son 2-3 yıla göre değerlendirmişsin.Baya bi geri kalmışsın.Bu olaylar 100 yıldır sürüyor.Adam gibi bişeyler yaz bari.Mesajın o kadar yer kaplamış bi işe yarasın.İşinize gelen zamanları yazmışsın hep maşallah.Onu bizde beceririz merak etme.

'para dilenme' konusunda;yine dediğim gibi 2-3 yıl içinde değerlendirdiğin için,sizsinde geçmiş zamanlarda taraftarınıza yardım kampanyası başlattığını unutmayın.Bu olay para dilenme değil.Bu olay kulüp ve taraftar arasında bağ ile ilgili.Taraftrar takımını seviyorsa tabii ki her türlü yarımı yapar.Bi örnek;sen annenden hiç para lazım olduğunda istemedinmi?Bu onun gibi bir olay.Bu renklere aşık olanlar her türlü yardımı yapar.Bu ayıp değildir.

Bak şu 'büyüklüğün kriterleri' konusunda yine her zamanki gibi 2-3 yıla göre değerlendirdiğin için yanlışlık yapmışsın.Büyüklüğün tek kriteri tabii ki kupa değildir.Bunu kimse söylemedi zaten.Ama camia dediğin zaman sen camiadan ne anlıyorsun?Takımının yanında olandan mı?Mesela Aziz Yıldırım ve Özhan Canaydın...Camiadan 2 farklı kişi.Biri Fenerbahçe camiasından biri Galatasaray.Aziz Yıldırım,kulübünün 100. yılı gelmiş.Kulübün ona çok ihtiyacı var ama adam bırakıp gidiyor.Küfür konusu saçmalık çünkü yıllarca adama küfür edildi tamda 100. yıldamı aklına geldi ona küfür ettikleri?Hayır.Özhan Canaydın,kulübün başına geçtiğinde zaten iyi bir finans durumu yoktu.Ekonomik olarak borç fazla değildi ancak borçların zamanı gelmişti.Çok fazla kaynak olmadığından ödeyemeyip faizlerle falan şuanki duruma geldi.Suçu var ama kulübün şuanki durumunda tek suç onda değil.Ancak Özcan Canaydın bu borcu kendi borcu bilip Galatasaray Kulübüne borcunun kalmaması için hala uğraşıyor.Başkanlığı bırakmıyor çünkü Galatasaraya borcu var...2'sinin arasındaki farkı anlamışsındır umarım.

Stadyum konusunda haklısın ama unutma kulüp şuan ekonomik açıdan iyi olmadığı için çok fazla zaman ayıramadı.Ancak en kısa sürede inşaat edilecek.

Ekonomik durum ve yatırımlarda ise sonradan yakaladığınız bu ekonomik çıkış doğru ancak yine 2-3 yıllık süreç.Genel tarihte ekonomide çok üstünlüğünüz yok ve tapulu bir tek malınız bile yok unutma.Galatasarayda potansiyel var.

Taraftar durumu konusunda yukardaki mesajımda bahsettim.

İtibar,ne itibarı bu?Sizin Edirneden öteye gidemeyen itibarınızla bizim Avrupada yabancılara karşı bile tutturduğumuz itibar mı?Siz 0 çekerken iyi itibar yaptınız doğrudur ama bizde avrupa kupaları alarak itibar yapıyoruz.Sizinkinden fazla değildir ama napalım işte.Biz 0 çekemiyoruz maalesef :))

Sportif başarı ise futbolun dışına çıkalım tamam.Geçmişe bi bak kimin futbol dışı kaç kupası var?Bir sezonda 14 kupa kaldırdı GS biliyomusun?Basketbolda ise mimarlardan.Lig kurulmadan önce bir çok önemli başarımız var ve ligin kurulmasında payımız büyük.Prof. ligden sonrada başarılarımız var.Su topunda hala rakip aranıyor...

• konuyu tam okumadım doğrusu ama yine kim daha büyük tartışması galiba.

bence büyük falan değil ne fb ne gs ne bjk. kendimizi kandırıyoruz. ha Türkiye sınırları içinde büyüğüz tabi. ama 100 senedir konuşmaktan başka birşey yapmayan kulüplerden bahsediyoruz. gsnin yüz senede aldığı iki avrupa kupası dışında elle tutulur bir başarı yok. süperiz büyüğüz diyoruz tromsoya eleniyoruz zenitin lider çıktığı gruptan çıkamıyoruz. rüya takım yıldızlar topluluğu diyoruz diğerine grupta hep son sıraya talim. öbürü ise gider rum takımına eleniyor.

yazsam liste daha çook uzar. bu kadar başarısız bir tabloya rağmen bir de borç batağında kulüpler. sonuç olarak büyüklük avrupa çapındaysa büyüklüktür bana göre. ha tüm bunlara rağmen Türkiyenin en büyük kulübü tarihe baktığımızda Galatasaraydır. yapılan işlerden bu ortaya çıkıyor. ama o kupa da yanlış yönetilmek ve zafer sarhoşluğuna kapılan amatör kafalı yöneticiler sayesinde bir miktar şöhret dışında bir değere dönüştürülemedi. beş kuruş para kazanılamadı.

bence Galatasaraylının alınan avrupa kupaları ve avrupadaki başarılı maçlar nedeniyle büyüğüz demeye bir miktar hakkı vardır ama diğerleri neye göre büyüğüz diyor kriterleri bir ortaya koyarlarsa daha güzel olur.

• avrupada itibarınız varda neden oyuncular kacıp gidiyor ribery gibi yada bir türlü gelemiyor pires gibi

evet bir su topu bir de futbol muahahaha

gs madem buyuk kulup adı neden cafe crown gs oldu bana bunu anlat

buyuk kulup para icin adını satar mı?
  • Ribery şimdide Marsilya'yı satıp gidicek.Para hırsını herkes öğrendi şuan Fransada Marsilyalı taraftarlar onu tartışıyor.

Böyle oyuncuların gelmesinin sadece bizle alakası yok.Türkiye'de bu tip oyuncuları görmek zaten zor.Ancak 2. planda kalan veya yaşlanmış futbolcular gelebilir.

Galatasaray adını falan satmadı.Sadece yanına bir ek aldı.Galatasaray Cafe Crown.Beşiktaş'da aldı yanına bir isim.Eee bu BJK'nin ekonomisinin kötü olduğunumu gösteriyor?

Bütün yazdıklarım içinden bunları seçmişsin bravo

Siz şampiyon olsaydınız hiç bu futbol-spor olaylarına girermiydiniz bilmiyorum.Şampiyonluk elden gidince bir anda konular buralara geldi

somali hoşgeldin
  • Bütün Yazdıklarınn cevapları alıntı içinde!
    quote:

bütün gslılar fenerbahce bölümüne doluşmuş ne güzel ===> ARTIK BUNA CEVAP VERİLMEZ HERALDE YUH ARTIK!

sizde biliyorsunuz kimin büyük oldugunu tabi o yuzden buralardasınız hepiniz===>

bana lafı dolandırıyorsun diyene kadar hangi sorular diye sorana kadar yukarıda ki mesajlarda ? olan cumlelere bakıp cevaplayabilirsin===>VERDİĞİM CEVAPLARI TEKRAR TEKRAR OKU

mesela en basiti 2-3 mesaj yukarıda iki soru var tv lere cıkıp milletten para dilenme ve devletten belese arazi koparma cabaları ile ilgi===>Tv'lere çıkıp milletten para dilenilmedi.GS TARAFTARINA klübüne karşılıksız yardım yapması için çağrıda bulunuldu.MİLLET DEĞİL O SENDEN PARA İSTEYEN OLMADI ÖRNEĞİN!!! Devletten beleşten arazi koparma olayı diye bişey yok zaten.AMATÖR SPOR KLÜPLERİNE DAHİ SPORA DESTEK İÇİN çeşitli yardımlar yapılıyor!!!ORDA çok iyi bir proje vardı ama SAYIN BAŞBAKANIMIZIN RENGİ dolayısıyla olmadı sanırım.

onlardan baslayabilirsin ha kesmesse bak uzun uzun yazmısım orda bir kac soru onlarıda bi cevapla bakalım görelim büyüklügünüz mü agır basıyor ezikliginiz mi??? ===>valla büyüklük neysede EZİKLİK ten hiç bahsetme istersen

büyüklüğün tek kriteri size göre kupaymıs ===>ÖYLE BİRŞEY DİYEN OLMADI (kıçımızdan element uydurmayalım)

ben belirliyorum mesela simdi

camia ===> BU KONUDA KİMSE SİTTİN SENE BİRBİRİNE ÜSTÜNLÜK İSPATLAYAMAZ TAMAMEN AFAKİ BİR KAVRAM!!!SEN BİR DENE İSTERSEN CAMİA OLARAK NASIL BİR ÜSTÜNLÜK OLUYOR?

stadyum,salonlar,tesisler vs ===> 2,3 YIL ÖNCE YAPTIĞINIZ ÇEŞİTLİ KURALLARI İHLAL EDEN STAD,YİNE 2,3YIL ÖNCE YAPTIĞINIZ SAMANDIRA (BİZ 20 YIL EVVEL YAPMIŞIZ FLORYA'YI HALA EN MODERNLERDEN BİR TANESİ) BAŞKA NASIL TESİSİNİZ VAR BİLMİYORUM?dereağzı yazmışsın pardon!! birde yapımına başladığınız salon varmış!

ekonomik durum ve yatırımlar ===> Konusunu açma zaten zira ne açıcaksın?yatırım derken nedir yatırımınız?stad ise yukarda var zaten o şık! Ekonomik duruma gelince fb'nin de ekonomik durumunun büyük bir muallakta olduğunu herkes biliyor.daha 3,5gün evvel Gürcan Bilgiç'in yazısı çıkmıştı burda bir oku istersen!

taraftar durumu ===> FB TARAFTARININ DAHA FAZLA MADDİ GELİR GETİRDİĞİ ORTADA ZATEN!

itibar ===> BURASI SÜPER YORUM YAPMIYACAĞIM SADECE BİR RÖPORTAJ :
    Muhabir:Türkiye'den Fenerbahçe'yi tanıyormusun?
    Vieri:O KİM GALATASARAY'DA MI OYNUYOR??? Sen banka kredileri ve Toraman yazmışsın seninki daha büyük İTİBAR tabi:)))

sportif basarı (sportif deniyor bak futbol denmiyor sadece) ===>GELELİM ASIL MESELEYE.FUTBOL KISMINA GİRMİYECEĞİM SEN ZATEN KABUL ETMİŞSİN FUTBOL DALINI! ZALAD YAZMIŞSIN AMA O DA ''AT ŞEYİNDE SİNEK'' GİBİ KALMIŞ !!! Gelelim diğer branşlara.tbf sitesi açılır erkeklerde ve bayanlarda BASKETBOL şampiyonlukları ELLE VE ABAKÜS YARDIMIYLA SAYILIR.YETMEZSE TÜRKİYE'YE HANGİ KLÜBÜN BASKETBOLU GETİRDİĞİ ''GOOGLE'' VEYA BİR BİLEN YARDIMIYLA ÖĞRENİLİR.YETMEDİ VOLEYBOL FEDERASYONU SİTESİ AÇILIR YİNE AYNI YÖNTEMLE ŞAMPİYONLUKLAR SAYILIR(yok sayılamaz tabi) . O DA YETMEZSE KÜREK TAKIMLARI SUTOPU VS. BİLUMUM DALLARDA KİMİN YILLARDIR VAROLDUĞU SPORCULAR YETİŞTİRDİĞİ ÖĞRENİLİR!!! SONRA SPORTİF İLE FUTBOL ARASINDAKİ FARKIN GERÇEKTEN ÖĞRENİLMESİ İÇİN DEFALARCA TEKRAR EDİLİR!!!

bunlar aklıma bir cırpıda gelenler

siz kalkmıssınız bir kupayla buyuk oldugunuzu iddia ediyorsunuz

o zaman real zaragoza gsden buyuk cunku sizin uefanızı almıslar üstünede kupa galiplerini koymuslar

yada su an ulkelerinde 2. lige düsmüs ama zamanında avrupada kupalar kazanmıs takımlar gsdan daha buyuk oluyor

hadi ben kriterleri koydum hangisinde gs daha ustun?

sportif basarı diyemessin cunku spor=futbol değil ===> DERSİN AÇARSIN SPORLARIN RESMİ SİTELERİNİ BAKARSIN ŞAMPİYONLUKLARA KUPALARA YUKARDA YAZDIĞIM GİBİ! KENDİN SORUP KENDİN CEVAP VERMİŞSİN AMA YEMEMİŞ:)))
    gs amator bransları bir bir kapatıyor
    basketbolda isim değiştiriyor vs vs

tesis,stad vs : malumunuz saracoglu ve asy kıyaslanamaz bile
    bunun yanında samandıra,fikirtepe,dereagzı tesislerine karsılık bir tek florya
    fb spor salonu projesine baslarken gs hala ahmet cömertte,abdi ipekcide
    gs bu ulkenin en buyuk spor kulubu ise neden turk sporuna bir tesis bile kazandıramazken hep belese konma pesindedir?

ekonomik durum ve yatırımlar : konusunu açmıycam bile

itibar : neden gs anadoludan bonservisle oyuncu alamıyor??? daha gecen sene ibrahim toromana talip oldugunda antep baskanı cıkıp önce bulent akın'dan kalan borclarını odesinler sonra talip olsunlar demisti en guzel ornek sanırım bu,birde ribery olayı var ki anlatılmaz aşanır. buna karsılık bankalar fbye kredi vermek icin sırada bekliyor haberlerini okuyalı kısa bir süre gecti

taraftar : hicbir zaman dolmayan 20bin kisilik samiyene karsı simdilik satılan 30bin kombine ve fenerium gelirleri

ee nereden gelmis peki bu buyukluk
    futbolda kazanılan kupayla mı buyuk olmus cvp evetse dedidigim dogru cıkıyor kupa yoksa buyuklukte yok o zaman gs adına

pardon yaa gsnin üstün oldugu bir dalı atlamışım
    zalad diyeyim siz anlayın artık ===> YOK BİDE ULUSOY'U EKLE 16 DK. UZATMA AZ VERDİ AYIB ETTİ

• Sportif Başarıları yazalım şuraya:

FUTBOL: Tablo vardı bir arkadaşta kupalarla ilgili atıversin şuraya ben bulamadım.

BASKETBOL:
    ERKEKLER

İstanbul Ligi
    1- 1932-1933
    2- 1933-1934
    3- 1934-1935
    4- 1935-1936
    5- 1940-1941
    6- 1941-1942
    7- 1942-1943
    8- 1943-1944
    9- 1944-1945
    10- 1945-1946
    11- 1946-1947
    12- 1947-1948
    13- 1948-1949
    14- 1949-1950
    15- 1950-1951
    16- 1951-1952
    17- 1952-1953
    18- 1953-1954
    19- 1957-1958 20- 1960-1961

Türkiye Şampiyonası
    1- 1947
    2- 1948
    3- 1949
    4- 1950
    5- 1953
    6- 1955
    7- 1956
    8- 1960
    9- 1963
    10- 1964
    11- 1966

Deplasmanlı Ligi
    1- 1968-1969
    2- 1984-1985
    3- 1985-1986
    4- 1989-1990

Türkiye Kupası 1- 1969-1970
    2- 1994-1995

Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası
    1985

BAYANLAR:

BAYANLAR

Bayanlar Ligi
    1- 1987-1988
    2- 1989-1990
    3- 1990-1991
    4- 1991-1992
    5- 1992-1993
    6- 1993-1994
    7- 1994-1995
    8- 1995-1996
    9- 1996-1997
    10- 1997-1998
    11- 1999-2000

Türkiye Kupası
    1- 1992-1993
    2- 1993-1994
    3- 1994-1995
    4- 1996-1997
    5- 1997-1998

Cumhurbaşkanlığı Kupası
    1- 1992-1993
    2- 1993-1994
    3- 1994-1995
    4- 1995-1996
    5- 1996-1997
    6- 1997-1998

Avrupa Şampiyonaları
    1998-1999 Final Four 2.liği

VOLEYBOL:

GS ERKEK:71 - 87 - 88 -89 şampiyonlukları(4adet) diğer külplerin yok.

• VOLEYBOL:
    ERKEKLER

İstanbul Ligi
    1- 1931-1932
    2- 1934-1935
    3- 1943-1944
    4- 1944-1945
    5- 1949-1950
    6- 1953-1954
    7- 1954-1955
    8- 1955-1956
    9- 1956-1957
    10- 1959-1960
    11- 1960-1961
    12- 1961-1962
    13- 1962-1963
    14- 1963-1964
    15- 1964-1965
    16- 1965-1966

Türkiye Şampiyonası
    1- 1955
    2- 1956
    3- 1957
    4- 1958
    5- 1960
    6- 1961
    7- 1962
    8- 1963
    9- 1964
    10- 1965
    11- 1966
    12- 1967

Voleybol Deplasmanlı Ligi
    1- 1970-1971
    2- 1986-1987
    3- 1987-1988
    4- 1988-1989

BAYANLAR:

BAYANLAR

İstanbul Bayanlar Voleybol Şampiyonası
    1- 1959-1960
    2- 1960-1961
    3- 1961-1962
    4- 1962-1963
    5- 1963-1964
    6- 1964-1965
    7- 1965-1966
    8- 1977-1978

Türkiye Bayanlar Voleybol Şampiyonası
    1- 1960-1961
    2- 1961-1962
    3- 1962-1963
    4- 1963-1964
    5- 1965-1966

• Yüzme:

http://www.galatasaray.org/amator_subeler/yuzme/index.asp

Atletizm:

İstanbul Şampiyonası ( 31 )

1924, 1925, 1926, 1927, 1931, 1933, 1941, 1942, 1945, 1951, 1963, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1986

Türkiye Şampiyonası ( 27 )

1924, 1927, 1932, 1933, 1951, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1986, 1987, 1988, 1989

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası;

1995 - Belçika, Gençler Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası - Dördüncü
    1996 - İstanbul, Gençler Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası - İkinci
    1997 - Hırvatistan, Gençler Avrupa Kulüpler Kupası - Dördüncü

SUTOPU:

http://www.galatasaray.org/amator_subeler/sutopu/index.asp

COPY/PASTE yapması bile zor oluyor.Linklerden girin kendiniz bakın.yelken sutopu kürek vs. de var. Şu halde SPONSORLUK anlaşması yapmış basketbol takımını örnek göstererek amataör branşlarda başarınız yok diyecek arkadaşla tartışmanın manası yok zaten.

• seso ne yaptın hacı abowwwww

ama onlar en büyüktü ya niye uyandırdın rüyadan
  • ya esas kızdığım/şaşırdığım/güldüğüm konu ''bizim bunlar var başarılarımız amatör sporlarda sizinkiler de bunlar karşılaştıralım'' diyen YOK!!! Ama Gs'nin SPONSORLUK anlaşmasına ''TAKIMI SATTINIZ'' diyen var.ondan sonra bu adamla gel sen çekmeden tartış.
    quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

seso ne yaptın hacı abowwwww

ama onlar en büyüktü ya niye uyandırdın rüyadan

• bana buyukluk kriteri ne diyorsun sonra gidip sadece kupaları copy paste ediyorsun gercekten komedi aksam aksam sen beni güldürdün allahta seni güldürsün

şu borçları yaz
    stad projelerini falan bi göster
    zalad'ı anlat,malatyaspora ergun gursoydan giden otomobilleri anlat
    simdi taptıgınız adnan polatın nasıl servet kazandıgını anlat bakalım

bu arada 4 buyuklerin futboldan kazandıgı kupalar

kaynak : turkfutbolu.net veri bankası bölümü

FUTBOLDA BÜYÜKLÜK SPORDA BÜYÜKLÜK MÜDÜR

buna kapak denemez başka birşey heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqovic -- 12 Haziran 2006; 0:13:37 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.