Yalnız ne kadar saçma olursa olsun adamlar mallarını nasıl pazarlayacaklarını biliyorlar; haklarını yemeyelim
Arda Turan'da bizi görecekmi
cCc gmler Türk'tür cCc
quote:
Orijinalden alıntı: WhereismyMind?
Yalnız ne kadar saçma olursa olsun adamlar mallarını nasıl pazarlayacaklarını biliyorlar; haklarını yemeyelim
quote:
Orijinalden alıntı: WhereismyMind?
Hileyi hurdayı kaldırmamalarını falan geçtim, her yaptıklarına pürüz çıkarmak istemiyorum ama; Arkadaş 'yenilik' demek bu değil ya Bu bir 'şövalyelik' oyunuysa ve sen farklı aktivitelerle bu oyuna eğlence katacaksan, o aktiviteleri de şövalyeliğe uygun biçimlerde yaparsın. Futbol ne lan yapmayın gözünüzü seveyim yapmayın
katılıyorum
Futbol yüzünden pc ye 3 yıl aradan sonra ko indirdim
quote:
Orijinalden alıntı: FearFroMe
Futbol yüzünden pc ye 3 yıl aradan sonra ko indirdim
Değdimi bari ben sanıyodum kazanana forma veriyolar malesef 10 gol atana veriyorlarmış sanırım birdaha girmedim stada
Oyuna nolmuş lan böyle. Gerçekten güzel ve zevkli bir oyunun içine bu kadar güzel edilebilir. Nerde Fire Drake'nin ilk zamanları aah ahh...
Yok ya değmedi kırmızı beyaz forma verdi beğenmedim bıraktım bende Oyun bir değişik olmuş yahu böle milletin arkasında kanatlar falan var savaşlara falan yukardan join diyerek giriyorsunuz.Buying sistemi gelmiş.Şaşırdım herkesin bileklerinde ışıklar falan biran oynu oynayasım geldi tekrar dedim boşver hiç bulaşma
ya dv 9'lar +3 takılar var. oyuna giresim yok arkadaş. bir gün deseler şu bug/koxp düzeldi.. adam banlayacam demiyor ya hileciyi! odaya sokacakmış da odada canavar keseceklermiş... oldu canım iron neck drobu da koyun da odada kalsınlar?
bana bunu yapamazlar ya...eşşek gibi karakter dizmişim, 3 power shotta yerdeyim...insaflarını seveyim ya...
quote:
Orijinalden alıntı: Chromard
ya dv 9'lar +3 takılar var. oyuna giresim yok arkadaş. bir gün deseler şu bug/koxp düzeldi.. adam banlayacam demiyor ya hileciyi! odaya sokacakmış da odada canavar keseceklermiş... oldu canım iron neck drobu da koyun da odada kalsınlar?
bana bunu yapamazlar ya...eşşek gibi karakter dizmişim, 3 power shotta yerdeyim...insaflarını seveyim ya...
İtemleri satıp 1 ay yurt dışı tatiline çık yazın
KO super lig. Subraspor şampiyon olur diyorum siz?
quote:
Orijinalden alıntı: IRomst3r
quote:
İtemleri satıp 1 ay yurt dışı tatiline çık yazın
hacım düşündüm. sevgilimle çıkacaktık da olmayacak şeyler oldu. şu an ondan nefret ediyorum ve 3-4 ay boyunca tek planım oyunu oynayıp rahatlamaktı. ps3 ile dev ekran bir lcd de alabilirim de online tadını alınca normal oyunlar sarmıyor. wow filan da bitti artık. karakter tırnaklarımızla buraya geldi..inan bana 4 aydır 4 kere oyuna girmemişimdir. yazın düzelme olmazsa satılacak da..600-700 lira idi 70 shardı +8 char biz yaptığımızda. bugün 250 liraya 83 char bulabiliyorsun.. bu kazığı da yersem tam 4 köşe olurum zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: mśtfzfr
Oyuna nolmuş lan böyle. Gerçekten güzel ve zevkli bir oyunun içine bu kadar güzel edilebilir. Nerde Fire Drake'nin ilk zamanları aah ahh...
hatırladıkça fena oluyorum... 65 level ellerimde shardlar...reblemişiz her şeyi gıcır gıcır parlıyoruz..uzunca bir süre hile hurda olmamıştı... ama olunca da tam oldu..ok atan warriorlar filan neydi ya
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mśtfzfr
hatırladıkça fena oluyorum... 65 level ellerimde shardlar...reblemişiz her şeyi gıcır gıcır parlıyoruz..uzunca bir süre hile hurda olmamıştı... ama olunca da tam oldu..ok atan warriorlar filan neydi ya
Ya 2 yaz öncesi oyun ne müthişti ya. Arkadaşlarla Ardream Pk'da ne akardık. O günleri çok özlüyorum şimdi. Knight gibi kombolu, bol pk'lı, sabaha kadar da apos party'de kassan canını sıkmayan; aksine % aldıkça daha da heveslendiren, hem mikrofondan muhabbet ederek hem müzik dinleyerek oynadığın, bol Türk kullanıcının olduğu bir oyun arıyorum ama fakat lakin bulamıyorum. Beni en çok üzen bu. Bu yaz beni başından ayırmayacak bir oyun arıyorum. İlk Edana'da başladığımda ne heyecan yapmıştım ama he. İlk gb aldığımda... İlk dual 7 shard düzdüğümde... Parıl parıl parlayan 7 chitinleri aldığımda... FT'ye, doğru tıklayıp girdiğimde... Bu yaz aposa gideyim dedim oraya bile koxp kurmuş Allahsızlar. MGAME'in K2 Network ile sözleşmesi bu senelerde bitecek gibi bir söylenti duydum. Ne kadar doğrudur bilemiyorum; ama adam gibi bir şirkete gitmesini canı gönülden isterim. Koxp ve türevi olan birçok hilenin de, abuk subuk etkinliklerin de olmadığı bir oyuna dönüşsün. Bana bi FT yeter be kardeşim, fazlasına gerek yok. Ben kanat olmadan da oynarım. Çok efkar yaptım şimdi ya.
Bu ne yav
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
üzerinde 500 ün üzerinde stone 40 tane cure var nasıl oluyor o? premıum poıtınların ağırlığı ne kadar?
I Can Football'a da KO skillerini ve itemlerini koysunlar.Kaleci karşı takım hızlı gelince tüm adamları yanına tp lesin falan.Ne saçma iştir bu
quote:
Orijinalden alıntı: acanga71
quote:
Orijinalden alıntı: muskeder
üzerinde 500 ün üzerinde stone 40 tane cure var nasıl oluyor o? premıum poıtınların ağırlığı ne kadar?