Şimdi Ara

Futbol Ülke Meselesi'nin Önüne Geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne kadar anlamlı
    İçler acısı bir durum

• Doğrudur.Haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse konuşmuyor yada haberlerde üstün körü bahsedilip geçiliyor ama Hatay olayının ne denli şüpheli bir olay olduğunun kimse farkında değil. Kim bombaları, nasıl nereye yerleştirmiş bilinmiyor. Çünkü olaydan 2 gün önce bölgedeki bütün mobeseler arıza vermiş ve tamir edilmemiş. Ayrıca hergün orada olan Suriyeli satıcılardan hiçbiri yerlerinde yok. Vefat edenlerin hepsi Türk vatandaşı.

Bu futbol kavgası gündemi mükemmel bir şekilde gölgeledi, bütün herşeyi akıllardan sildi. Maçın ertelenmemesi bile sırf Hatay olayını halka unutturmak içindi.

Garip bir ülkedeyiz cidden.
  • ülkenin politikası bu napacan.
    olayları unuttur, daya diziyi futbolu sonra gelsin reyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Kimse konuşmuyor yada haberlerde üstün körü bahsedilip geçiliyor ama Hatay olayının ne denli şüpheli bir olay olduğunun kimse farkında değil. Kim bombaları, nasıl nereye yerleştirmiş bilinmiyor. Çünkü olaydan 2 gün önce bölgedeki bütün mobeseler arıza vermiş ve tamir edilmemiş. Ayrıca hergün orada olan Suriyeli satıcılardan hiçbiri yerlerinde yok. Vefat edenlerin hepsi Türk vatandaşı.

Bu futbol kavgası gündemi mükemmel bir şekilde gölgeledi, bütün herşeyi akıllardan sildi. Maçın ertelenmemesi bile sırf Hatay olayını halka unutturmak içindi.

Basın şu futboldaki olayları bilerek mi körüklüyor acaba diye düşünüyorum.Yanlış anlamayın olaylara bahane bulmuyorum sadece fikir..

• Yok meireles pipisini tutmuş yok sabri tırmalamış yok volkan kırmızı kart görmüş. Bi yanda da 177 ölü var. Hangisi önemli? Tabi ki meirelesin pipisi, sabrinin tırnakları ve volkanın kırmızısı (!)

Sonumuz hiç iç açıcı değil.
  • Bilerek yapılıyor hala bunları yiyen insanlar var...Yok heykel yıkılması yok milli içecek yok futbolda şiddet yok bilmem ne dizisi...Koyun gibi güdüyorlar herkesi...
    Tabi halkın buna ihtiyacı var yoksa bunlar olmazsa belki aklına başka düşünceler gelir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazartesi sabahı yazdığım yazı...

Futbol Ülke Meselesi'nin Önüne Geçti

http://forum.donanimhaber.com/m_75087654/f_//tm.htm#75092700
  • Sıra kendi ırkımızada gelecektir nasılsa acelesi yok:)
  • Yok atan adam Eboue'nin arkasında mı yok yanında mı yok Eboue mi bakmış Muslera'ya mı atmış adamlar ülkeyi omuzladı götürüyor konuşulan mevzulara bak.
  • kasıtlı olarak unutturma diye bir şey olamaz.
    burası futbol bölümü ve burada konuşulacak şeyler belli.
    benim çevremde çok ağırlıklı olarak reyhanlı ve ekonomik konular konuşuluyor, belki de bazılarımız futbola aşırı kendisi vermiş ve sadece futbol konuşuluyor zannediyor.
    ancak genelde kesinlikle katılıyorum ağırlıklı olarak konuşulması gereken şeyler farklı.
  • Hep öyle oluyor. bu milleti böyle uyutuyolar malesef
  • Forumda siyaset konuşulamadığı için futbol konularının bu denli tartışılması normal şu son üç-dört gün futbol bölümüne en az mesaj yazdığım zamandır mesela. Kişiye de bağlı yani çevremde derbiden çok Reyhanlı'nın konuşulduğu da bir gerçek hatta derbiyi çoğu kişi izlememiş bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Kimse konuşmuyor yada haberlerde üstün körü bahsedilip geçiliyor ama Hatay olayının ne denli şüpheli bir olay olduğunun kimse farkında değil. Kim bombaları, nasıl nereye yerleştirmiş bilinmiyor. Çünkü olaydan 2 gün önce bölgedeki bütün mobeseler arıza vermiş ve tamir edilmemiş. Ayrıca hergün orada olan Suriyeli satıcılardan hiçbiri yerlerinde yok. Vefat edenlerin hepsi Türk vatandaşı.

Basın şu futboldaki olayları bilerek mi körüklüyor acaba diye düşünüyorum.Yanlış anlamayın olaylara bahane bulmuyorum sadece fikir..

Katılıyorum.

• ben konu açtım silindi yöneticilerinde bu forumunda bir farkı yok ben o gün futbol konuşmadım yazmadım.ölüye bile saygımız kalmamış.bu ülkeden bi b.k olmaz .isterse cebinde gherkesin milyon dolar olsun kafasında örümcek olduktan sonra.
  • İlgi görüyor ki futbol sunuyorlar. Dizi isteyen için onlarca dizi zaten var. Ne zaman biraz okuyup araştırmaya başlarsak o zaman futbol vb. gibi günlük şeyleri sınırlarız belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayın yasağı koyulursa unutulur. Bak bugün yayın yasağı kalkmış. Kalkar tabii. İki gündür Muzcular, ölen çocuk, meireles, volkan, sabri konuşuluyor. Ben bile farkettim. Pazar günü tamemen bu olayla ilgiliyken pazar'dan sonra sürekli derbi konuşur oldum. Bildiğin yayın yasağı koydu adamlar. Hoş halk tepki göstermezse daha neler neler olur
  • kardeş, reyhanlının katilleri şuanda bizleri yönetiyor, biz konuşsak ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Acabası yok bu işin, dile getirdiğin durum spor basınının bilhassa son 5 - 10 yılının net özetidir. Ne kadar kaos o kadar ekmek anlayışı hakim durumda ve bu kolay yoldan para o kadar tatlı gelir ki işin ucunda ölüm de olsa - ki genç bir kardeşimizin sonu öyle oldu - yarattıkları, beslendikleri bu kaos ortamının bitmesini istemezler hiçbir şekilde. Neticede kavga gürültü olmasa futbolun f'sinden bahsedilmemesine rağmen 3, 5 saat sürebilen o programlara malzeme çıkmaz, reytingler düşer ; aynı şekilde tirajlar azalır, internet sitelerine tıklanma oranları da iner. Meseleyi özetleyen denklem ne kadar kaos o kadar reyting, ne kadar reyting o kadar ekmek olduğuna göre türk futbolunda bu kavga gürültü de bitmez.

• Arkadaşlar emin olun Hatay olayı fazlasıyla tartışılıyor ama burada değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.