Şimdi Ara

Futbol Topu Alacağım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fikirleriniz nelerdir ? max. 80 TL verebilirim.??? sağlam bişi olsun. yıllarca kullanabileceğim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Futbol Topu Seçerken Bilmeniz Gerekenler

Futbol oynamaktan keyif alıyorsanız, kendinize uygun bir futbol topu seçmek önemlidir. Piyasada çeşitli futbol topları mevcuttur ve bunlardan hangisinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğuna karar vermek zor olabilir. İşte futbol topu seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler:

• Oynadığınız Zemin: Beton veya sert zeminlerde mi oynuyorsunuz? Bu zeminler için özel olarak tasarlanmış dayanıklı futbol topları seçmelisiniz.

• Cola Turka Topu: Cola Turka topları, dayanıklı ve uzun ömürlü oldukları bilinir. Beton ve sert zeminlerde oynamak için iyi bir seçimdir.

• Betonda Oynanan Futbol Topu: Betonda oynamak için özel olarak tasarlanmış futbol topları, bu zeminlerin aşındırıcı doğasına dayanacak şekilde üretilmiştir.

Yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun futbol topunu seçebilirsiniz. İşte beton ve sert zeminler için önerilen bazı futbol topları:

• Nike Hypervenom Phantom II
    • Adidas Copa Mundial
    • Puma Future Z 1.1
    • Mizuno Morelia II
    • Umbro Velocita Pro
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yalı spor
    Yalı Spor | Spor Ayakkabıları ve Spor Malzemeleri
    http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-AEZ25128-000-adidas_f50_messi
    al hocam cok kaliteli top

• dikişlerde açılma sorunu felan olur mu
  • 2 mesajdaki top tarzı dikişli toplar asfalta değdiği an dikişleri patlar.
    nerde oynayacak o önemli.
  • Zamanında 3 TL ye satılan topları alırdık biz. Dağa , taşa nereye çarpsa hiç birşey olmazdı. Yukarda önerilen dikişli toplardan geçen gün piknikte kullandık hemen dikişleri açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Zamanında 3 TL ye satılan topları alırdık biz. Dağa , taşa nereye çarpsa hiç birşey olmazdı. Yukarda önerilen dikişli toplardan geçen gün piknikte kullandık hemen dikişleri açıldı.

Kamas mı Kames mi öyle birşeydi heralde hocam renk renkti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol Kariyeri Oyunu Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Futbol Topu Tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin dediğin kames ama o güzellerin üstünde 4 yazardı çok acıtırdı genellikle siyah beyaz oldurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

2 mesajdaki top tarzı dikişli toplar asfalta değdiği an dikişleri patlar.
    nerde oynayacak o önemli.

genellikle asfaltta arada bir de halı saha'da oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

senin dediğin kames ama o güzellerin üstünde 4 yazardı çok acıtırdı genellikle siyah beyaz oldurdu

tam hatırlıyamadım ama ben küçükken ala turkadan çıkan toplar ve kamesle oynardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profcrash

quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

senin dediğin kames ama o güzellerin üstünde 4 yazardı çok acıtırdı genellikle siyah beyaz oldurdu

tam hatırlıyamadım ama ben küçükken ala turkadan çıkan toplar ve kamesle oynardık.

ben de cola turka toplarıyla oynuyordum
  • Hecam ben sana 2 çeşit top öneriyim biri sert zemin istediğin yerde oyna zor patlar diyeri halısaha çim saha topu.
    Sert zemin:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-takim-sporlari-selex-pro-gold-futbol-topu-tum-sert-zeminlere-124566291/detay sanırım buda türkiyenin en dayanıklı toplarından biri el dikişli ve gayet sağlam top.
    Halı saha:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-takim-sporlari-nike-t90-saber-futbol-topu-yeni-sezon-ucretsiz-kargo-124220827/detay Bu top yarı pro güzel toptur halısaha için en iyisi.Dikat edersen yapıştırmadır.
    Seçim senin ama yerinde olsam 1. yi alırdım çünkü hem toprakta hemde çimde oynarsın ama nıke ı toprakta oynarsan puf olur :D
  • abi allah ını seviyorsan ya al işte iki tane 2 tl lik top ki biz bi topla 1 sene geçiriyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.