Şimdi Ara

Futbol sezileriniz size ne söylüyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zor takımlardan puan alıp,kolay takımlara puan verme huyumuz var.

Maç berabere bitebilir.
  • 1 puan çıkaralım da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az iki yeriz.

• 6. hislerime güvenirim burak ofsayta kalacak

• Galatasaray için ölüm kalım maçı aysalın bile bu maçtan sonra fikirlerinin değişeceğini umuyorum. Ayrıca teknik direktörün oyuncuların da artık söz söyleme zamanın geldiğini düşünüyorum. Sivas maçında ilk yarı iyi bir galatasaray vardı. İkinci yarı ister istemez şampiyonlar liginin de etkisiyle oyundan düşmeler yaşandı. Ben arsenalin o kadar güçlü bir rakip olduğunu zannetmiyorum. Bu maçta galatasaray için en kötü ihtimal beraberlik düşünüyorum. NOT fenerbahçeliyim.... başarılar
  • 3-1 Arsenal diyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

Galatasaray için ölüm kalım maçı aysalın bile bu maçtan sonra fikirlerinin değişeceğini umuyorum. Ayrıca teknik direktörün oyuncuların da artık söz söyleme zamanın geldiğini düşünüyorum. Sivas maçında ilk yarı iyi bir galatasaray vardı. İkinci yarı ister istemez şampiyonlar liginin de etkisiyle oyundan düşmeler yaşandı. Ben arsenalin o kadar güçlü bir rakip olduğunu zannetmiyorum. Bu maçta galatasaray için en kötü ihtimal beraberlik düşünüyorum. NOT fenerbahçeliyim.... başarılar

Eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

2-2 berabere kalacağımız içime doğuyor genelde tahminlerim tutuyor hatta bir kaç sene kadar önce fener maçının 10. dk da gol atacağımızı rüyamda görmüştüm enteresan bi şekilde aynen çıktı bakalım akşam ne olacak

+ selçuğun da golü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanJack

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Karşılıklı gol var, alt biter diyor.

Yani doğal olarak maçın skorunu vermiş oluyosunuz

1-1

Aynen öyle hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal'de çok eksik var deniyordu.Düşik bir ihtimal olsa da belki berabere kalırız
  • Konu Galatasaray olunca benim sezgilerim çok kötü, rakip kim olursa olsun kazanacağız hissi içime doğuyor
  • 2-0 yenileceğimizi gördüm rüyamda.Rüyalar terse çıkar derler
  • 0 oynadım ben.
  • Kim ne derse desin. Şuan arsenal formsuz ve ilk maçlarını kaybettiler. Eğerki biz bu maçı alırsak gecen sene Juventus'a yaptığımız tarifeyi bunlarada uygulayabiliriz. Üstelik çoğu as oyuncusu kadroda bile yok. Artı mutlaka bizi yenmek için sahaya çıkacaklar biz eğer iyi oyun kurar hızlı çıkarsak Burak 2 gol bile atar. Evet dostlar hiç bir oyuncuyu ayırmayalım bu meseleler transfer döneminde konuşulur.

Eğer ki siz sadece Selçuk ve Burak'a laf söylediğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz, OLAN GALATASARAY'A OLUYOR. Eğer ki şartlar sağlanır yani; yabancı sınırı kalkarsa, başarılar gelirse yerlerine daha iyileri gelir elbette.. Bunlar kulübün Başarıları ile alakalı..

• İşallah adam gibi oynarlar kazanırız bende yanılırım. Yanılmayıda çok istiyorum ama önümüzdeki manzaraya bakıp değerlendirme yaptığımızda beraberlik bile lüks olur...

90 dk sonunda 3-1 veya 4-1 gibi skorlarla yenileceğimizi düşünüyorum. 1 taneyide penaltı yada başka bi duran toptan falan atarsak atarız yoksa pozisyona girip gol mol atacağımızı sanmıyorum...

Sneijdere çok iş düşüyor yine çizgiye yakın oynayıp kazma burağa orta falan açarsa hiç izlemey bile gerk yok maçı.
  • İlk 10 dakikada golü kalemizde görürüz. Arsenal yavaştan kapanmaya başlar kontra ataktan bir gol daha yeriz. 2 - 0
  • Son Tottenham maçında Arsenal iyi değildi. Fakat Sivas maçında Galatasaray'da iyi değildi. Her şey Alexis'in ayağına bakıyor bence. Gününde olursa işiniz zor. Bekleriniz bence yeterli değil. Bizimde yeterli değildi.
  • ilk 20 dk salak bi gol yeriz sonrasında ikindi yarı başında durumu 1-1 yaparız, 70 de 2-1 yaparız, son sözü melo söyler ve 3-1 kazanırız maçı.
  • En az 2 yeriz diyorum.
  • şampiyonlar liginde güçlü rakiplerle oynadığımızda hep maçın başında gol yiyoruz inşallah bu akşam da böyle olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.