Şimdi Ara

Futbol maçında saha çizgilerinde dalgalanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Panasonic TX-P42ST30E neoplazma televizyonum var. Tv'yi alırken laptopla, flash bellekle test yaptım, içime sinerek aldım ama şimdi maç izlerken bir şey kafama takıldı. Saha çizgileri( orta yuvarlak, altı pas, taç çizgileri vs) titrer, dalgalanır gibi oluyor, kamera sabit kalırsa düzeliyor o dalgalanma. Genel olarak televizyondan bir şikayetim yok (normal tv yayınları, filmlerde, kayan altyazılarda) gayet iyi görüntüsü var. Bu durum normal midir? Tüplü tv'den plazmaya yeni geçtiğim için cahilliğimi mazur görün. Teşekkürler.

Örnek video varmı?Mesela türksat üzerinden lig tv var bende, bundaki sinyal oldukça zayıf.Görüntü kaliteside oldukça kötü.Star tvden izliyorsanız oradaki maç yayınlarıda kötü.Ama ntvspor,trt,trthd de maç özetlerinde oldukça iyi gösteriyor.Dediğiniz gibi bazen çizgiler kırık-parazitli gibi olduğuda oluyor....

Bendede 46st33 var,bende sizin gibi panelden oldukça memnunum ama artık küçük geliyor bana.55-65" arası almayı düşünüyorum...
  • Durumu zaman zaman bende yaşıyorum her maçta her kanalda olmuyor.. laptoptan ukraina ve rusya sports kanallarını IP olayı ile izliyorum sıkıntı yok tüm CHL ve uefa maclarını öyle izledim.. gel gelelimki trt ikinci lig ve lig özetlerine özellikle trt spor çok kötü aynı şekilde starda çok kötü ligtv nin turksat yayınıda kötü bunlar ölçü olamaz.. ntvspor 16:09 formatında laliga sorunsuz özetler daha kaliteli ama bazı yerli voleybol ve bask. hentb. maçlarında dediğiniz dalgalanmalar oluyor.. bence tv.den olsa her maçta olurdu.. maçları sinema modlarında fazla kontrast şişirmeden izlemeyi deneyin biraz daha iyi
  • konuyu hortlatmaktan keyif duymaktayım :)) aynı sıkıntı bende de var 2 tane buyuk tuplu tv bıtane lcd ve son olarak plazma tv hepsınde de aynı sıkıntı var,yayından oldugunu sanmıyorum lıgtv izlerkende oluyor hd maç ızlerkende oluyor butun tvlerde oluyor 5 uydu alıcısı var 2si hd fark yok.bazı maçlarda cok az olabılıyor ama gece ınter macına bakıyodum sanırım yoktu cızgıler normaldı chelsea manu macını hd ızledım cızgıler dans edıyodu acaba cızgıler maçmı secıyor
  • Yok mu bunun bir çözümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Motorda ve Kupada Titreme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    ligimizde neden cizgi hakemi yok?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.