Şimdi Ara

Futbol Katili Jose Mourinho'dan Nefret Edenler Derneği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nerede kalmistik?

    Gönderme var, selam çakmışlar

    Futbol Katili Jose Mourinho'dan Nefret Edenler Derneği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 29 Eylül 2018; 16:41:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol Katili Jose Mourinho'dan Nefret Edenler Derneği
  • Alan Shearer: "Mourinho işini kaybedecek! Bu noktadan bir geri dönüş göremiyorum. Maçın başından sonuna kadar ümitsiz bir takım vardı sahada. Çok yavaş, uyuşuk ve zayıf!"

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam yenilince orgazm oluyorum.

    Hele united başında yenilince x2 oluyorum

    nefretimsin nefretim

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Madrid'e dönse..
  • Real Madride tekrar gelse mi bilemiyorum ama en kötü hali bile şuankinden iyi olur ona eminim.

    Hocam seni senin ruhunu yaşayan takımlarla seviyoruz bırak şu şımarık ingilizleri.Dön İtalyaya sana ihtiyacımız var.Haddini bilmezlerden sorulacak bir hesabımız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 3 Ekim 2018; 22:34:27 >
  • Mourinho hocamın Milito gibi çalışkan, laf dinleyen, Zanetti gibi lider, Cambiasso gibi sahada basmadık yer bırakmayan oyunculara ihtiyacı var. Sahada koştuğu mesafeden çok saçını değiştiren Pogba, top sürmekten bir haber Martial, 7 metre kale yerine taca vuran Lukaku gibi çapsızlara ihtiyacı yok. Bu futbolcular gidecek, hoca kalacak bu kulüpte o kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImPerspektif

    Mourinho hocamın Milito gibi çalışkan, laf dinleyen, Zanetti gibi lider, Cambiasso gibi sahada basmadık yer bırakmayan oyunculara ihtiyacı var. Sahada koştuğu mesafeden çok saçını değiştiren Pogba, top sürmekten bir haber Martial, 7 metre kale yerine taca vuran Lukaku gibi çapsızlara ihtiyacı yok. Bu futbolcular gidecek, hoca kalacak bu kulüpte o kadar.
    o zaman çalışkan bi st alsaymış, gitseymiş lider oyuncu alsaymış, saha basmadık yer bırakmayan orta saha alsaymış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aradesh

    o zaman çalışkan bi st alsaymış, gitseymiş lider oyuncu alsaymış, saha basmadık yer bırakmayan orta saha alsaymış.

    Alıntıları Göster
    Gardasim oyuncular değişti yav artık öyle adamlar kalmadı. Eskiden herkes Mourinho için ölürdü şimdi işleri güçleri sosyal medya olmuş hocamı sabote ediyorlar yavv.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam istikrarli bir sekilde devam ediyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manchester Teknik Direktörü Jose Mourinho, kendisine küfür eden Juventus taraftarlarına Inter döneminde kazandığı 3 kupayı hatırlattı.



    Hocam aynı başımızdaki gibi. Sürekli günden değiştirme çabaları + history channel.



    Ha birde :



    "Seems like Jose Mourihno is worse than Louis Van Gaal...he should have changed 60%+ of the squad after the departure of LVG."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol Katili Jose Mourinho'dan Nefret Edenler Derneği

    Köyüne dön diyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bal bitince tokatlanmaya devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gel inat etme sana takım mı yok?Bırak artık bi şımarık ingilizleri senin yerin İtalya olmadı yeniden Portonun başına geç.Simeone buluyor Koke Godin Gimenez gibi adamlar sende bulursun.Kop gel artık Milan olur İnter olur bırak bu çöpler ordusunu.
  • Tarikatimiz büyüyor. İnsanlar gerceği görüyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmak yok yola devam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mourinho nasıl top oynatıyor tek oyun planı geçiş mi?
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Ortak teknik direktör ile city ve utd kadrolarını birleştirsen De Bruyne, Laporte, Mendy ve belki Valencia yerine Walker dışında cityden kimse o takımın 11'inde olmaz. Keko dediğin pep; agüero, sterling, sane, bernardo silva, fernandinho, ilkay, ederson gibi top seviye için vasat sayılabilecek adamları makine gibi işleyen bir sisteme oturtarak 100 puanla şampiyon yaptı. Pep'in de bruyne'den sonraki en büyük yıldızı, ispanyanın ispanya olduğu dönemlerde yedekten öteye gidemeyen david silva. Diğer tarafta ise dünya kupasında mourinhosuz Lukaku 3., Pogba ise şampiyon oldu. Daha bu adamın elinde de gea, martial, alexis sanchez, zlatan gibi yıldızlar vardı. Alexis bu adamla gol atmayı unuttu. Mourinho öylesine uğursuz bir adam ki gittiği her takımı şampiyon yapmasıyla bilinen Zlatan'ın bile büyüsünü bozup adamı 6. yapmayı başardı. Koca man utd için avrupa ligi başarı sayılmış ama clde sevillaya verilen tur konuşulmuyor xD

    Bilinenin aksine Messiyi Messi, Barcayı Barca yapan adam Guardiola değildir, Mourinhodur. Mourinho ne zaman Realden ayrıldı, tüm ödüller Ronaldo ve Real'e gitmeye başladı. Messiyi durdurmak için pepeyi ön liberoya koyarak futbol tarihinin en değerli kulübünü ''savunan aciz'' moduna düşürerek tüm dünyaya madara etti. Kaka gibi bir fenomeni bitirdi. Clyi en çok kazanmış kulübü, dortmundun karısı yaptı.

    Chelseadeyken aynı sezon içinde lukaku, de bruyne ve salah'ı bitirdi, şimdi utanmadan birini geri aldı xD

    Mourinhonun futbol bilmemesi kadar diğer negatif özelliği ise geçimsiz olması. Realde son sezonunda casillastan alonsoya ramostan ronaldoya kavga etmediği oyuncu kalmamıştı. Chelseayi ikinci dönem şampiyon yaptığında ''insanlar messi ve ronaldo tartışması yapıyor ama Hazard, ikisinin de önünde'' demişti, ertesi sene mourinhoyu göndermek için yapılan kulisleri yönetenin Hazard olduğu ortaya çıktı xD İnterde güzel hatırlanıyor çünkü clyi alır almaz kaos sezonuna girmeden takımdan ayrıldı. Chelseadeki ikinci döneminde lampard ve cech'i bile küstürmeyi başardı. Bu adamı drogba dışında seven futbolcu yoktur muhtemelen, gerçi drogba da şampiyonlar ligini mourinhosuz kazandı o ayrı konu xD Off tüm başarısızlıklarını kadın doktora attığı bir olay vardı ki hatırlayınca bile utanç yaşadım.

    Sonuç olarak mourinho ezik bir karakterdir, kendi gibi ezik olan porto ve inter gibi takımların ruhuna uyduğu için başarılı olabilir ama büyük olmanın ne demek olduğunu bilmediği için asla büyük takımda başarılı olamaz.

    Bu arada konu sahibine sorum: ''VIP üyelik kaç lira?''

    Ekleme: Arap şeyhlerinin takımlarından iğreniyorum, ferguson sonrası utdden, drogba-lampard sonrası chelseaden soğudum. Bayern ve liverpoolu oldum olası sevmedim. Barça da 10-15 yıl önceki sempatisini kaybetti, reale de ronaldo sebebiyle katlanıyordum. Juventusu da sevdiğim söylenemez ama Ronaldo için juventusluyuz mecburen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 18 Aralık 2018; 4:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kadar taraflı bir eleştiri olamaz. Bende diyorum ki Pep’te kültürü olan büyük takımlarda iş yapamaz. Örnek Bayern Münih ne olacak şimdi ? City’i gördük geçen sene Liverpool üstünden mi geçti içinden mi ? Pep’in döneminde Barça’da Eben bile olsa üst üste 4 cl alırdı ama o uzay takımı denen Barça ile iki kere bile üst üste alamadı. Mourinho, Madrid’i yeni yeni kurarken ona bile kupalar kaybetti. Alianz Arena’da Madrid’den 4 yiyecek kadar Bayern’i tarihinde görmediği acizliğe sürükledi. Her zaman güzel kadroların ekmeğini yiyeceğini sandı ama olmadı. Messi sayesinde buralara geldi son 2 senedir iyi işler yapıyor Mourinho ise berbat burada herkes hem fikir ancak Mourinho markadır. Bir çok takımda ulasarası kupaları mevcut Pep kaç takımla Avrupa arenasında kupa almış bana onu söyleyeceksiniz. Manchester Ferguson döneminde bile alarm veriyordu. Ardında gelen Moyesler Van gallar enkaz bıraktı. Mourinho ise çok para saçarak kumar oynadı ama hiç bir futbolcu tabir i caizse tutmadı. Bir insan her zaman iyi olacak diye bir şey yok makine değil bu adam ayrıca Real Madrid’de Ramos gibi Casillas gibi takımı babasının çiftliği olarak görenlere haddini bildirdi. Benim Nasıl Madridli olduğumu bilen bilir Mourinho, Premier Ligi özledim triplerine girene kadar Real Madridde daima haklıydı oyuncular karakter olarak çok problemliydi CR ise ball on dor alamıyordu üzerinde sürekli baskı vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.