Şimdi Ara

FUT WEBAPP - LOADİNG ? AÇILMIYOR - HELP ME!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fut 13 giriyorum webappdan login yapıyorum sonra loading diyor ve gelmiyor başka tarayıcılardan da denedim cıkıs yaptım tekrar girdim yeniledim flan ne yaptıysam aşağıdaki gibi kalıyor.

• mozilladan gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubarmen20

Merhaba arkadaşlar fut 13 giriyorum webappdan login yapıyorum sonra loading diyor ve gelmiyor başka tarayıcılardan da denedim cıkıs yaptım tekrar girdim yeniledim flan ne yaptıysam aşağıdaki gibi kalıyor.

bende de soryy hatası wardı pc içinden modem içine girip baştan başlattım modemi oldu acep öle bi sorun olabilir mi buda..

• quote:

Orijinalden alıntı: MusaYatar

quote:

Merhaba arkadaşlar fut 13 giriyorum webappdan login yapıyorum sonra loading diyor ve gelmiyor başka tarayıcılardan da denedim cıkıs yaptım tekrar girdim yeniledim flan ne yaptıysam aşağıdaki gibi kalıyor.

bende de soryy hatası wardı pc içinden modem içine girip baştan başlattım modemi oldu acep öle bi sorun olabilir mi buda..

modemi reset mi attın yani ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MusaYatar

quote:

modemi reset mi attın yani ?

evet ama modem in reset düğmesinden diilde modem içi ayarlarından..

• onun kullanıcı adı şifresini unuttum arayüzüne giremiyorum ya :D neyse oyun bugün yarın iner ordan oynarım ya
  • quote:

arkadaş dns ni otamatik yap olmazsa ip değiştirme programıyla ip ni değiştir öyle gir.bendede loading ekranında kalıyordu ip değiştirip giriş yapabildim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

quote:

arkadaş dns ni otamatik yap olmazsa ip değiştirme programıyla ip ni değiştir öyle gir.bendede loading ekranında kalıyordu ip değiştirip giriş yapabildim.

dns otomatik ip değişimi için program yüklemek gerek dimi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

quote:

dns otomatik ip değişimi için program yüklemek gerek dimi ?

evet.spotflux gibi programlar işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 27 Eylül 2012; 22:51:26 >

• Yok arkadaş olmuyor.
    Hotspot'la giriş yaptım olmadı.
    Kapattım yine olmadı.
    Modemi resetledim yine olmadı.

Sıkıntı onlardan kaynaklanıyor.
  • DNS ayarlarını otomatik yapacaksınız, düzelecek.

Google, OpenDNS vb dns leri manuel olarak girdiyseniz sistem bunu tespit ediyor ve sizi engelliyor. Tamamen TTNET'in yediği haltlar bunlar. DNS kendi DNS lerini kullandırtmak için yaptıkları ucuz numaralar.

(ayrıntılı bilgihttps://www.facebook.com/EnPHORMasyon?fref=ts)

Sorun EA'de falan değil. Tüm Dünya deli gibi oynarken sorunun EA de olması mümkün mü sizce?

DNS i elle girin. Steam ana sayfasına bile giremeyeceksiniz, sadece EA değil.

DNS'i yasaklı sitelere girmek için elle girdiğimizden dolayı, Steam ve FUT WebApp'e girmek için tekrar otomatik olarak ayarlamak zorundayız. Şimdilik başka bir çözüm yok.

Ha yok ben Opera kurarım sorun değil diyorsanız, OPERA Turbo modununda işe yaradığını okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 9 Ekim 2012; 14:04:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

DNS ayarlarını otomatik yapacaksınız, düzelecek.

Google, OpenDNS vb dns leri manuel olarak girdiyseniz sistem bunu tespit ediyor ve sizi engelliyor. Tamamen TTNET'in yediği haltlar bunlar. DNS kendi DNS lerini kullandırtmak için yaptıkları ucuz numaralar.

(ayrıntılı bilgihttps://www.facebook.com/EnPHORMasyon?fref=ts)

Sorun EA'de falan değil. Tüm Dünya deli gibi oynarken sorunun EA de olması mümkün mü sizce?

DNS i elle girin. Steam ana sayfasına bile giremeyeceksiniz, sadece EA değil.

DNS'i yasaklı sitelere girmek için elle girdiğimizden dolayı, Steam ve FUT WebApp'e girmek için tekrar otomatik olarak ayarlamak zorundayız. Şimdilik başka bir çözüm yok.

Ha yok ben Opera kurarım sorun değil diyorsanız, OPERA Turbo modununda işe yaradığını okumuştum.

Baya eski bi konu ama uplanmış olur, aynı sorunu yaşayanlar bu mesajı görsünler. Own3D, Steam'e falan ulaşamıyordum DNS yüzünden ama FUT Web App'e DNS yüzünden giremediğimi düşünmemiştim. Çok sağolun hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.