Şimdi Ara

Fury Warrior Silah Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, canım sıkıldı Fury warrioru öğreneyim ve deneyeyim dedim, fakat hangi tür silahları kullanmam gerektiğini anlamadım, off hand'e 2 handed sword kullanınca pek bir damage farkı olmadı.

2 elime de one handed silah mı kullanmalıyım ?

2 elime de two handed silah mı kullanmalıyım ?

Damage'im anlamlı derecede düştüğü için Arms Warriora geri döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 28 Aralık 2013; 20:36:04 >

• Heîsenberg kullanıcısına yanıt
    maalesef benimde önceden bakmış olduğum bu linklerde sorumun cevabını bulamadım,

yine de yardımın için teşekkür ederim,

off hande two handed silah alınca dps neredeyse hiç farketmedi, üstelik iki eline de one handed silah kullanırsan damage'nin %35 artacağını söyleyen bir skillim vardı, eğer yanlış anlamadıysam,

haliyle kafam karıştı
  • 2x 2h> 2x 1h.www.worldofwargraphs.com buradan biraz faydalanabilirsin belki.
  • 500 itemlevel'a kadar arms, sonra 2 tane 2hand bulcan. ortalama itemlevelinden yüksek çift one hand bulursan onla da oynanır. ama bi tane 1hand 1 tane 2hand takmak gibi bi hata yapma da ne yaparsan yap
  • General nazgrim den dusen 2h mace den 2 tane kullan en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

arkadaşlar, canım sıkıldı Fury warrioru öğreneyim ve deneyeyim dedim, fakat hangi tür silahları kullanmam gerektiğini anlamadım, off hand'e 2 handed sword kullanınca pek bir damage farkı olmadı.

2 elime de one handed silah mı kullanmalıyım ?

2 elime de two handed silah mı kullanmalıyım ?

Damage'im anlamlı derecede düştüğü için Arms Warriora geri döndüm

en iyisi kesinlikle garrosh tan düşen raid finder dan eğer daha flex e başlamadıysan crit ve mastery veriyor senin için en önemli crit sonra mastery.

ben arms tan memnunum fury normal raid itemlerine gelene kadar sıkıntılı ondan sonrası be Heroicte çok iyi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.