|
|

|
|
Forumun yazılım altyapısı o kadar mükemmel ki imzanın bile tamamı çıkmıyor Arrested Development-Band of Brothers-Boardwalk Empire-Black Books-Breaking Bad-Brooklyn Nine-Nine-Chuck-Da Vinci's Demons-Dexter-Eastbound
|
|
![]() Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() ''I'm a stranger, a life changer, I'm a man that's not afraid of danger.''
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 22 Ocak 2015; 20:32:24 > |
|
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS • • DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL • • R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentcolak -- 22 Haziran 2019; 13:24:23 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 25 Haziran 2019; 12:2:23 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhcanmlh -- 27 Haziran 2019; 14:58:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 28 Haziran 2019; 3:34:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|