Şimdi Ara

Fury de yeni bir türk guildı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu oynayan zaten kalmadı. en büyük türk guildı şu an crom da abyssus. bu server mergeden sonra acaba dedim kendi kendime bir türk guildı kurulabilir mi... ne dersiniz?

• insanları toplayabileceğimi sanmıyorum bu saatten sonra :) funcom da birçok şey için filmi bekliyor. yeni server, yeni harita, f2p mod, yeni zindanlar, yeni server teknolojisi... adamlar ellerindeki müşteriyi de kaçıracaklar... :S

içimizden bazılarımız 8-10 kişi arası aoc a başladık lvl 50+ lara geldik ve ztn real ve ventten her aksam bırlıkte olan ınsanlar oldugumuz ıçın cok dengelı ve gereklı class ları secerek oyuna bilinçli başladık,

Turks diye bir clan olduğunu duyduk aslen herhangı bır clan,guıld olusumuna gırme katılma kurma vs. dusuncesı pek yok, eski Eve online oyuncularının olusturdugu aoc dakı kucuk gurubumuz, bu tarz oyunlardakı turk topluluklarına anlayıs gosterıcegınız uzere şüphe ile yaklaşmakta,

Yinede eğer var ise en azından tanışıp konuşmak bilgi alışverişinde bulunmak isteriz,

Rage pvp serverındayız oyun içerisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddet -- 1 Ağustos 2011; 19:55:20 >

Turkish Pirates
  • valla hocam one-minute guildimiz vardı da sarmadı oyun bırakma aşamasındayız 20 kişiydi guild bi kaç kişi oynuo hala
  • yeni oyuncumu?:D oyunu ilk gününden beri oynayan bir adama bunu söylemen ayıp dostum,hunlarda kasıyorduk zamanında
  • valla bizde yeni oyuncularız aoc ta ama rage server hıcte zorlamadı tabıkı gang mang oluyor ama bızde yedımız kadar baskasını kesıyoruz, bu oyunda bırde lvl kasmak son derece kolaylaştırılmış, günde 1 2 saatlik oyunla 1 2 lvl en az atlanıyor gule oynaya,

amacımız ztn pvp yapmak 4 5 kısı bır arada takılarak, hem lvl kasıp hem bunu yapabılıyoruz, zevklı yani

Turkish Pirates
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.