Şimdi Ara

Furkan Vakfı - Kutlu Doğum Haftası Etkinliğine Polis Müdahalesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0z0z


    quote:

    Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

    müdahelenin dozu inanılmaz yanlış

    hakikaten bu polis teşkilatı kimlerin eline kaldı

    acilen ciddi bir düzenleme lazım polis teşkilatına

    Solcuların ikiyüzlülüğünü gördünüz mü?

    Kendinden olanlara veya siyasetleri gereği menfaat sağladıklarına aynı muamele ile karşı safta olduklarını düşündüklerine aynı muamele karşısında tavırlarını?

    Hani insan hakları?

    Yok o bizdendi yok o değildi.

    Hukuk herkese lazım derken

    Ayrışıp bölündünüz artık sizlerden bir cacık olmaz derken bunu kast ediyorduk.

    Birinde fikir var akıl yok

    Diğerrinde akıl var fikir yok işte bu da ispatı.


    kimi kast ettiğini anlamadım

    ben sağcıyım

    ha solcuların kafası baya karışık bu konuda

    Erdoğana muhalifler dayak yediği için savunmak istiyorlar

    ama aynı bu insanlar solcuların hayat amaçlarının birebir zıttı dindarlar

    o yüzden ekşisözlük ahalisi 2 ye bölünmüş

    göbek atanlar ve üzülenler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Pink

    Hiç kimse demokratik haklarını kullandığı için bu hale gelmeyi hak etmez;

    Furkan Vakfı - Kutlu Doğum Haftası Etkinliğine Polis Müdahalesi

    Sosyal medyada buna sevinen insanlar görüyorum. Adam Furkan Vakfı'nı tanımadan etmeden "Beter olsunlar, Su veren itfaiyenin hortumunu ..." tarzında mesajlar yazıyor. Kendini hümanist ve demokrat olarak tanımlayan aynı insan güruhu bir kedinin burnu kanayınca sosyal medyayı ayağa kaldırabilirken, ülkedeki bir avuç muhalif müslümanın gördüğü muamele karşısında zevkten dört köşe olabiliyor. Bilginiz olsun, Furkan Vakfı diğer tarikatlar gibi eğitimsizliği ve biat kültürünü desteklemez. Çıkar amacıyla siyasilere oy atmayı farz kılmaz. Halkın dini bilinçli bir şekilde öğrenmesini ve tarikat liderlerine yem olmamasını ilkeleştirir.

    İşte ikiyüzlülük de burada başlıyor; muhalif olduğunu bilse koruyup kollayacak olan adam, kafasındaki nereden geldiği belli olmayan varsayımlarla ilgili vakfın bu muameleyi hak ettiğini düşünüyor. Aynı müdahale herhangi bir solcu gruba uygulanınca ve karşıt zihniyet benzer düşünceler içinde olunca nasıl sinirden kafayı yiyip klavyeye nefret kusuyorsak, empati yapmalı ve karşı tarafın da sinirlerinin harap olabileceğini düşünmeliyiz.

    Bu ülkede herkesin birbirine ihtiyacı var. İkiyüzlülük yapmadan, birbirimizin haklarını savunmalı ve korumalıyız.

    Balıklama atlayıp masum ilan etmeyin şu adamları. Bunlar açık açık laik düzene, cumhuriyete, demokrasiye nefret kusan adamlar. Oy vermemelerinin sebebi budur. Demokrasiye yalan diyorlarsa "demokratik haklar"dan yararlanmaya hakları yoktur bana göre.



    Bu yüzden iyi olmuş diyoruz. Belki demokrasinin gerekliliğini anlatır bu olaylar onlara.

    Fikir özgürlüğü kapsamında düşüncelerini rahat bir şekilde söyleyebilmeliler.

    Bu tarz olaylar öfkelerini arttırır ve düşüncelerine olan güvenleri,bağlılıkları artar. Yapılması gereken konuşmalarına izin verip öfke ve birikim tutmalarına engel olmak hatta görsel olarak insanın içini yumuşatacak öfkesini dindirecek bir tesis hazırlanmalı oturma yerlerinin rahatlığından,rengine kadar.

    Şeriat beklentilerinden bu şekilde soğuyabilir mevcut düzeni korumaya ve sevmeye odaklanabilirler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

    Şöyle bir düşünün; chp iktidar ve fetö daha gerçek yüzünü göstermemiş bir cemaat.Chp tehlikeyi sezip önce cemaate savaş açıp fetöyü kazıyor ve ardından dincilere bugünkü muameleyi yapıyor.Al sana 50 yıllık sağcı propagandası.Tepe tepe kullan.

    Oyle dusunmeye gerek yokki. Cemaat cok uzun yillardir amacini belli eden bir kurum. Sirf dinin arkasinda saklaniyor ve siyasi olarak cikar sagladiklari icin malum kesim "gercek yuzunu" gormemezlikten geldi ve bu yuzden karsi yapilanlari "dine saldiriyorlar" boyutuna cekip kendi tabanini savunmaya yoneltti.

    Bugun de daha once soylenen onca uyarilari, elestirileri hic olmamis gibi davranmalarin nedeni magdura yatip, propagandaya devam etmeleri.

    Bunun yaninda bu akplilere gore zaten akpliysen farkli muhalifsen farkli. Kendilerine musluman yani. Mesela rte zamaninda "bir damla bile icki icen alkoliktik ama akpliyse degildir" tarzi bir laf etmisti. Burada da olayi akp yaptigi icin bunlar musluman degil, olay farkli diyorlar ama sokakta bir kavga olsaydi "kendilerine musluman diyen muslumandir, dindara saldirdiniz" derlerdi.




  • Tarikat cemaat ne varsa kökü kazınmalı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Senin bu saydıklarını zaten Akp nin yarısı diyor. Fatih Tezcan, Mısırlıoğlu vs vs. Hatta Akp bile bu konuda takiyye yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Kime ne anlatıyorsun hocam. Bu ülkenin en büyük sorunu birbirine zıt insanların birbirine yaşam hakkı vermek istememesi.



    Bugün akp den şikayetçi olanlardır akp nin bu kadar çok oy almasına sebep. Makarna kısmında vardır fakat insanlar yine eskisi gibi kılık kıyafet sorunu yaşamak istemiyor. Yada sürekli aşağılanmak.



    İnsanlarda ki bu gerginlik hali devam ederse ülkemiz için felaket olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutlu Doğum haftası hakkında yazmak istiyorum sadece. Bu haftayı çıkaran Fetödür. Bu ülkeye bu haftayı Fetö kazandırmıştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordhaseky

    Kutlu Doğum haftası hakkında yazmak istiyorum sadece. Bu haftayı çıkaran Fetödür. Bu ülkeye bu haftayı Fetö kazandırmıştır.

    Fetoya ağlayıp sızlayanlar fetocu değil harici herkes fetocu zaten.
  • ben akpartiliyim ama polisden kötülük gördüm, linç edildiğimde saldırganlardan yana oldu polis, çünkü saldırgan kişilerden fayda gördükleri bazı işlerini bedava yaptırdıkları bu nedenle suçlulara göz yumdukları gerçeği var
    örneklerden biride mügeanlıda çıktı antalyada arabalarını beva veya ucuza tamir ettirdikleri için, kız çocuğunu katleden tamirciye göz yumup ceza aldırmadıklarıydı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyanet öyle demiyor ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Yani kısaca ülkede adalet yok. Hiç olmamıştı zaten ve hala yok. Yollar köprüler sizin olsun ben ülkemde önce adalet isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha dün komşum lastikçi gene soyuldu, her ay bizede geliyor, ama nöbet tutuyoruz eve gidemiyoruz, hırsızlara bişi yaptıkları yok yer Sultanbeyli %71 evet oyu var ve biz eve gidemiyoruz polisin fetöden temizlenmediğini biliyoruz akpartilide mağdur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Deneme göre suçlu yine Feto mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    geçmişde bizi rahatsız eden ve dükkanını soyarız diye tehdit eden birini, sigortaya rapor almaya gittiğimde karakolda polislerle ahbaplık ederken gördüm şaşırdım, hak hukuk tanımadan iş yapanlarıda var polisin, pkklısı fetöcüsü var olmazmı zaten bylock vs gibi hakkında kesin delil yoksa atamıyolar kimseyi, temizlenmedi, dedil bulamadın diye suçlu aynı suçlu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fetöcüler delil karartmada çok ustalar, zaten darbecileri dahil hepsi fetöcü olduklarını inkat ettiler, darbeyi yöneten fetöcü Adil öksüz ü dahi delil karartarak nasıl mahkemeden kaçırdıklarını hep beraber gördük, bunlar hakkında delilde zor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanoto A kullanıcısına yanıt
    Bunun fetoyle ne alakası var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Kamu otoritesini saymayız diyorlar. Zaten onlara göre Türkiye rejimi kafir, demokrasi de, cumhuriyet de küfürdür. Oysa kamu düzenini bozanı hizaya çekmek şeriatın kuralıdır. Şu ironiye bak, dimi ama! İşte bunlar da Hayır oyu vermişlerdir! Birileri de çıkıp (kim bunlar, solcu sosyalist, komunist, aşırı sol, dindarlık ve din düşmanlığı yapanlar) %49 oy aldık derler. TC rejimi kafir, demokrasi de cumhuriyet de küfürdür diyen bu örgüt de %48in %48 olmasına katkı sağlamıştır . RTE'nin karşısında aşırı sol uçlar, dindar ve dindarlık düşmanları ve bunlar birleşmişse, RTE doğru yoldadır! Haa Süleymancıları asla unutmayın, onlar da Hayır vermişlerdir. Zaten onlara göre de Türkiye rejimi kafir, demokrasi de, cumhuriyet de küfürdür diyorlar. RTE tüm diniçi ve dindışı örgütlerden kurtulunca daha bir güçleniyor, güçlenecek de! Bir kaç örgüt kaldı, onlar da şutlanacak, az kaldı temizliğin tamamlanmasına! Bu ülkede diniçi ve dindışı örgütlere yer yok (dindışı örgüte örnek; gerçek ergenekon-derin çeteler. Diniçi örgüte örnek ise FETÖ). İster dindar ol, ister dinsiz ol, özgürce yaşa. İstediğin vakfı, derneği kur sivil toplum örgütü olarak, bu demokrasinin gereğidir. Ama asla bir örgüt kurup seçilmiş iradeye hesap sormaya kalkma! Yoksa haddin bildirilir! Haddini bil, orada kal. Seçilmiş iradeye sadece MİLLET hesap sorar! Dindarlığa, dindarlara da el azatana da bu devlet haddini bildirir, bildiriyor ve bildirecek de! Dindarlığa evet, ama dindarlığın seçilmiş iradeye karışmasına hayır!

    RTE'a karşı birleştiler cümlen çok komik olmuş. RTE'ın yaptığı propagandadan, "PKK'lılar hayır diyor, FETÖ'cüler hayır diyor." cümlelerinden bir farkı​ yok.. Kimsenin bir şeye karşı birleştiğı yok. Sana 2 seçenek veriliyor evet ya da hayır diyorsun. Evet de desen bazı kesimlerle aynı tercihte oluyorsun hayır da desen birileriyle aynı tercihte oluyorsun. Oysaki aynı tercihte bulunan birbirinden farklı güruhun bu tercihlerinde düşünceleri çok daha farklı olabilir. Bir MHP'linin, bir CHP'linin, bir LDP'linin, bir HDP'linin ve bir AKP'linin evet ya da hayır verme gerekçeleri birbirlerinden çok farklı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Müdahale doğru, müdahale şekli yanlış.

    Gezi'de ki polis davranışlarını hatırlattı bana.

    Bitmiyor şu memleketin derdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exnuc

    Müdahale doğru, müdahale şekli yanlış.

    Gezi'de ki polis davranışlarını hatırlattı bana.

    Bitmiyor şu memleketin derdi..

    Dertleri islamla ondan boyle mudahale geliyor denilebilir mi? Sonucta bu islami bir cemaat. Birileri bu sekilde mudahale ediyorsa kesin din karsiti oldugu icindir sonucu rahatlikla cikarilabilir bence.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Perinçek efendi cemaatler in kökünü kaziyacagiz diyordu. Level iki de sanırım durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.