Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Monica Dediğiniz Eva Mendez değilmi bu saatten sonra nasıl döncek kim bilir yine kıvıra kıvıra yürür artık. Serinin özünden çıkması sadece çıtanın yükselmesi ile alakalı artık daha fazla aksiyona yöneldi gelen karakterlerde bu konuda öyleler bakarsanız eğer tony Jaa,Jason statham gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Filmin gişesi çok iyi.Böyle giderse 10.-12. filme kadar yolu var. (Worldwide: $1,467,816,615 )
    Güzel bir kadrosu var tam bir aksiyon filmi.Abartı yerleri var ama çok da takılmamak gerek.
    Paul Walker'ın kardeşlerinin oynadığı yerleri bende merak ettim filmi izlerken anlamaya çalıştım.Sadece son sahnede CGI tekniğini kullandıklarını anladım.Başka nerelerde var merak ettim.

Güzel kadrodan eser kalmadı.

Brian-PW Öldü diye çıktı.
    Han-Tokyoda öldürüldü.
    Giselle 6. filmde öldü.
    5. filmdeki zenci kardeşler yok.
    Mia'ya aşık olan adam 5'te öldü.
    Letty zaten yok gibi bişey 4-5(yok zaten de)-6-7'de hiç 1'deki letty'i göremiyoruz.
    Kalanlar-Roman, dom, letty, mia, tej. Jason statham falan geldi ama ne bileyim bi kullanamadılar gibi.

Monica ve Suki geri dönmeli

Monica'nın 8. filmle dönme olasılığı yüksekmiş ama Suki'nin döneceğini pek sanmam

Monica dönüyorsa Hobbs için de ayrı bir film düşünülüyorsa yakında bizim ekibin ipini çekip polisiye üzerine yoğunlaşırlar.

Olabilir hocam hiç şaşırmam yani dediğin gibi olursa,sonuna kadar zorlayacaklar seriyi çok belli.En çok 8 . filmin senaryosunun nasıl şekilleneceğini merak ediyorum

Hocam bundan sonra çıkacak filmler için umudum yok ama yine gidip izlerim sinema da orası ayrı. Seri özünden çok uzaklaştı.

Kesinlikle öyle.Gitmesine gider izlerim bende ama eski tadını alamayacağım maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

Monica Dediğiniz Eva Mendez değilmi bu saatten sonra nasıl döncek kim bilir yine kıvıra kıvıra yürür artık. Serinin özünden çıkması sadece çıtanın yükselmesi ile alakalı artık daha fazla aksiyona yöneldi gelen karakterlerde bu konuda öyleler bakarsanız eğer tony Jaa,Jason statham gibi.

Eva tekrar güneşlense yeter

Çıta ne kadar yükselirse yükselsin bu adamlar özünde sokak yarışçısı şimdi çıkıp ajanlarla suçlu avına düşmeleri ister istemez işin tadını kaçırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Brian o connorda özünde polis ama sonradan sokak yarışcısı ve daha sonrasında ise hırsız oldu ne olcağı belli olmuyorki bu işin seriyi devam ettirmek için hep aynı şekilde kalınmıyor doğal olarak değişiyor.
  • quote:

Brian o connorda özünde polis ama sonradan sokak yarışcısı ve daha sonrasında ise hırsız oldu ne olcağı belli olmuyorki bu işin seriyi devam ettirmek için hep aynı şekilde kalınmıyor doğal olarak değişiyor.

Değişiklik şart karşı çıkmıyorum zaten ama hocam bu son filmin duygusal sahnelerini es geçiyorum beni tatmin eden yanı olmadı. Bu kadar büyük emek verilip bu kadar mı konudan sapılır bu kadar mı boş ve abartı aksiyon sahneleri çekilir James Wan ipin ucunu kaçırmış. 5. filme bakıyorum her konuyu öyle güzel bağlamışlar ki değerini bu filmleri izleyince anlıyoruz. Araba var, Polisiye var, Aksiyon var, yeni şeyler de denenmiş ve ekip çalışması desen o da çok güzel işlenmiş. Bir de gelelim bu filme Roman olmuş şopar, Toretto olmuş bordo bereli.
    Ajanlar hava da uçuşuyor. Spoiler vermek istemiyordum ama fiyasko aksiyon sahnelerinin çoğu. Araba kaldırmak ne demek, ambulans ile insansız hava aracı imha etmek ne demek. Mr. Nobody olayına girmek dahi istemiyorum ama anlaşılan devam filminde büyük rol oynayacak. Los Angeles yerle bir oluyor da polis yok ortada.
    Yapmayın hocam böyle değişiklik olacağına seriyi reboot yapsınlar hem konu aramazlar hem de 7 film çek çek dur.

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt

Mr Nobody ayarlamış her şeyi bu sayede hiç bir polis karışmıyor çünkü yoksa çoktan karışırdı. O arabayı kaldırma olayı saçma olmuş fakat şuda var Vın diesel röportajında araba kaldırabiliyormuş çalışmanın etkisi diyor. Biraz fazla bir abartı var bende katılıyorum fakat kişiye göre değişir bu olay kimi aksiyonu bol sever kimide sevmez fakat izlettiriyormu izlettiriyor şahsen ben zevk aldım mantık hataları çok mesela Paul walkerın cgi olayları gözümüze baya bir batıyordu roman çok fazla konuşuyor onun dışında uçaktan araba ile atlamakda nedir o paraşut taşırmı bunun gibi ben sinemada izlemedim ama orda ben heyecan bile yaptım.

İllaki bir yerde tıkanacaktır zaten ben bu saatten sonra zevk almam sanırım ben en çok paul walker için izliyordum birde vin diesel şimdi vin kaldı paul yok o arabayı geri geri kullanması hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir.

• quote:

Mr Nobody ayarlamış her şeyi bu sayede hiç bir polis karışmıyor çünkü yoksa çoktan karışırdı. O arabayı kaldırma olayı saçma olmuş fakat şuda var Vın diesel röportajında araba kaldırabiliyormuş çalışmanın etkisi diyor. Biraz fazla bir abartı var bende katılıyorum fakat kişiye göre değişir bu olay kimi aksiyonu bol sever kimide sevmez fakat izlettiriyormu izlettiriyor şahsen ben zevk aldım mantık hataları çok mesela Paul walkerın cgi olayları gözümüze baya bir batıyordu roman çok fazla konuşuyor onun dışında uçaktan araba ile atlamakda nedir o paraşut taşırmı bunun gibi ben sinemada izlemedim ama orda ben heyecan bile yaptım.

İllaki bir yerde tıkanacaktır zaten ben bu saatten sonra zevk almam sanırım ben en çok paul walker için izliyordum birde vin diesel şimdi vin kaldı paul yok o arabayı geri geri kullanması hiç aklımdan çıkmıyor desem yeridir.

Arabaların düşüş sahnesi gerçek hocam sadece oyuncuların gözüktüğü sahneler efekt ile birleştirilmiş. O paraşütler arabaları defalarca indirdi yani çekimler boyunca

• Son sahne bitirdi beni. Defalarca kez izledim. Ardından gidip aşağıdaki videoyu da izledim. Halen düşündükçe gözlerim doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 29 Mayıs 2015; 21:51:57 >

• O arabanın motoru arkada hocam o yüzden önde çok aşırı ağırlık yoktur. Vin Diesel zaten yıllardır bb ile uğraşıyor doğal olarak. O yüzden kaldırma imkanı olabilir. LA olayını arkadaş açıklamış zaten.
  • Ekle;Admiral General Aladeen
  • Son sahnede fena duygulandım

• her izlediğimde bu sahnede gözümden yaş geliyor :(
     Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

Gal Gadot'un da ölüm haberinden sonra twitter'da yazdıkları.. :(
     Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

• quote:

quote:

Değişiklik şart karşı çıkmıyorum zaten ama hocam bu son filmin duygusal sahnelerini es geçiyorum beni tatmin eden yanı olmadı. Bu kadar büyük emek verilip bu kadar mı konudan sapılır bu kadar mı boş ve abartı aksiyon sahneleri çekilir James Wan ipin ucunu kaçırmış. 5. filme bakıyorum her konuyu öyle güzel bağlamışlar ki değerini bu filmleri izleyince anlıyoruz. Araba var, Polisiye var, Aksiyon var, yeni şeyler de denenmiş ve ekip çalışması desen o da çok güzel işlenmiş. Bir de gelelim bu filme Roman olmuş şopar, Toretto olmuş bordo bereli.
    Ajanlar hava da uçuşuyor. Spoiler vermek istemiyordum ama fiyasko aksiyon sahnelerinin çoğu. Araba kaldırmak ne demek, ambulans ile insansız hava aracı imha etmek ne demek. Mr. Nobody olayına girmek dahi istemiyorum ama anlaşılan devam filminde büyük rol oynayacak. Los Angeles yerle bir oluyor da polis yok ortada.
    Yapmayın hocam böyle değişiklik olacağına seriyi reboot yapsınlar hem konu aramazlar hem de 7 film çek çek dur.

Araba kaldirmak olayi gercekte olmicak bisey degil bunu yapan insanlar var ki guc yarislarinda defalarca kaldirip birakiyorlar

• Filmin hasılatı 1.5 milyar doları geçti. Avengers ile arasında 18 milyon fark var.
  • Sinemaya ilk düştüğü an gitmiştim izlemeye ama çok alakasız bir film olmuş. GTA serisinin beyaz perdeye uyarlanmış hali resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Film inanılmaz bir hasılat yaptı

http://tr.wikipedia.org/wiki/En_y%C3%BCksek_has%C4%B1lat%C4%B1_yapan_filmler_listesi

Yav şu avatarın neyi var ki izlendi bu kadar deli oluyorum.
  • Film yavas yavaş okeye dönüyor.Özünden gerçekten uzaklaştı ve ciddi anlamda gerçek dışı olayları sahneye yansıtıyolar.Adam ucurumdan atlıyor agzından kan akmıyor,yerin dibine giriyor yüzünde çizik yok tamam 1olur 2 olur ama olaya biraz gerçekçilik boyutu katmalılar bence
  • quote:

quote:

http://tr.wikipedia.org/wiki/En_y%C3%BCksek_has%C4%B1lat%C4%B1_yapan_filmler_listesi

Tahmini bırak bu hasılata ulaşması Nirvanaydı ne olduda oldu film gösterime girdikten aylar sonra tüm ülkeler yoğun talep alarak bu hasılatı yaptı gerçi gene inanımıyor insan 3 Milyar neredeyse diğer filmlere göre oranla çok ezici kaldı.

Film Paul Walker için bu kadar izlendi ee bide 7.film beklenti heyecan arttığı için Fast&Furious serisi için büyük başarı 1.5 Milyar $ hasılat şuan 3.olacak hasılatta onun dışında saçma sapan filmler bile Milyar hasılatı bulmaya başladı özellikle süper kahraman filmleri ölüsü 1 Milyara oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

quote:

Tahmini bırak bu hasılata ulaşması Nirvanaydı ne olduda oldu film gösterime girdikten aylar sonra tüm ülkeler yoğun talep alarak bu hasılatı yaptı gerçi gene inanımıyor insan 3 Milyar neredeyse diğer filmlere göre oranla çok ezici kaldı.

Film Paul Walker için bu kadar izlendi ee bide 7.film beklenti heyecan arttığı için Fast&Furious serisi için büyük başarı 1.5 Milyar $ hasılat şuan 3.olacak hasılatta onun dışında saçma sapan filmler bile Milyar hasılatı bulmaya başladı özellikle süper kahraman filmleri ölüsü 1 Milyara oynuyor.

Ölüsü falan diyorsun da, Avengers'i kastediyorsun sanırım. Kadrolarına iyi bak. RDJ,Johansson, Hemsworth, Jackson, Remmer,Evans. Bu herifler dünyanın yıldızları. Tabii ki oynayacak.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.