Arkadaşlar oyuna yeni başlamış durumdayım.Daha bir çok eksiğim var öğrenme aşamasındayım hala.Bir sorum olucak.Troyda 38 lvl full str charım var.60k sp si var ve bütün skiller max.Glavie mi okçu mu olsam diye karar veremedim.Hangisi exp ve sp yönünden daha iyidir.Tabi ilerde pvp içinde önemli olucak.Hangisini önerirsiniz acaba? 2 sininde olumlu veya olumsuz yönlerinide yazarsanız sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kafam çok karışık ya ne yapsam bilmiyorum.Hangi karakteri oynayacaığımı hangi skilleri oynayacağımı bir türlü karar veremedim.Bir sürü araştırma yaptım ama hala hangisinin en düzgün seçim olduğuna karar veremedim.
Senin için bow tercihi daha yararlı olur.
Çok acelen yoksa Kasma Bakımından Glavie Aç Derim ama yapılandırma ve ne giyeceğin önemli tabi Eğer Glavie Açarsan 110Fire 110Heuksal 110Cold aç item olarakta +5blueleri %100 bi Pro set Takıları +6 Str İntleri %100 olucak şekilde ve phy magları minimum41 olsun onlarıda yapabilirsen +6 yap Glavieyi ise crit12 +7 Yaptıktan Sonra Farmını Bitir ve gel bana teşekkür et..
Force-fire-pacheon oneririm pwpde kral char
İşte sorunda burda.Herkes değişik birşeyler söylüyo.Sanırım bow kasıcam.Ama millet standart olarak bowları nasıl yapılandırıyo?
hangisinden zevk alcaksan onu aç.youtubedan izle videolarını falan.
benim yapilandirmam 100fire-100pacheon-80light-20cold. Altarnatif olarak en iyi yapilandirma forcedir
quote:
Orijinalden alıntı: She Is Of Ren Force-fire-pacheon oneririm pwpde kral char
+1
quote:
Orijinalden alıntı: | Göktuğ |
İşte sorunda burda.Herkes değişik birşeyler söylüyo.Sanırım bow kasıcam.Ama millet standart olarak bowları nasıl yapılandırıyo?
Milletin Çoğu Bow Diyor,100Lv ile gelen 2.Teptirme Skili bowcuları güçlü gibi gösterdi ama fiyasko çıktı,ama Tabiki 110Lvde Belli Olmaz.Ama Dersenki Yok ben Bow Kasıcam O zaman Kesinlikle Fire 110 Cold110 Pacheon 110 yapmalısın ve garment giydirmelisin,Yoksa Warrior ve Bladeler Bakmaz Gözünün yaşına
quote:
Orijinalden alıntı: She Is Of Ren
benim yapilandirmam 100fire-100pacheon-80light-20cold. Altarnatif olarak en iyi yapilandirma forcedir