Şimdi Ara

Full STR Blade Nedir Yavvs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Level 24'e kadar geldim $imdilik...Öncelikle bu level'e kadar olan quest'leri bitirene kadar akla karayı seçtim...Skill olarak genel'in tercihi cold yerine fire seçtim nedeni monsterları daha rahat kesebilmek için...Neyse bu gün yine quest yaparken iflas bayrağını çektim.Nedeni ise gerekli olan skill'ler olması gereken yerde olmasına rağmen bi monster kesene kadar akla karayı seçiyordum...Vur babam vur yatmıyor monster.Silahların neredeyse çoğunda critic yok sayılır...5 Critic'li Blade bulsam direk kapıyordum...SoS ve +5'ler alınamayacak düzeyde eski char'ından pump yapmayan bi oyuncu için...Char'ın gördüğüm tek artısı defansif özelliğiydi...Örnek vermem gerekirse LvL 21 ken Earth Taoist kesebiliyordum biraz fazla pot gidiyordu gerçi...Ama aynı ko$ularda full str light glavie ve full int sword'la kesememi$tim...Ayrıca LvL 24'e gelmek için full str glavie'ye göre 1 gün daha fazla oynadım...2 gün'de gelirim demi$tim 3. günün sonunda Ghost Bug questini bitirip 24 oldum...

Bu Char'ın defansif özelliğinden ba$ka artısı yoksa bırakacağım...Çünkü oyun benim için çok sıkıcı gelmeye ba$ladı...
    Full STR Blade'in defansif özelliğinden ba$ka bi artısı varmıdır?Yoksa bu kadar sıkıntıya değecek bi char mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 17 Mayıs 2006; 22:30:58 >

• ben lwl 30 full str cold blade dim 2 gün önce bıraktım sebebimde kasmasının zor olması bi yana kendi lwlimin 2 üstü nukerları bile kesememem adama vuruyorum ama adam mutlaka kurtuluyo adam bi koyuyo canımın %80 i gidiyo tamam dayanıyosunda bi işe yaramıyo bence full int nuker kas bende başladım dün hem kasması kolayda..al eline bow gelene geçene at acayip zevkli neden bow kullanmamışım die kendime kızıyorum bide lwl 30 nukesi açtımmı keyfime diecek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

ben lwl 30 full str cold blade dim 2 gün önce bıraktım sebebimde kasmasının zor olması bi yana kendi lwlimin 2 üstü nukerları bile kesememem adama vuruyorum ama adam mutlaka kurtuluyo adam bi koyuyo canımın %80 i gidiyo tamam dayanıyosunda bi işe yaramıyo bence full int nuker kas bende başladım dün hem kasması kolayda..al eline bow gelene geçene at acayip zevkli neden bow kullanmamışım die kendime kızıyorum bide lwl 30 nukesi açtımmı keyfime diecek yok

valla ben de fire glavie ve spear arasında kaldım...Sword açmam Bicheon skilleri sarmıyor beni...Daha önce açmı$tım zaten 26 da bıraktım onuda:).Sırf bunun için Karakoram'a gittim ilerki Level'lerde charlar ne yapıyor diye...

Full STR Glavie ile Nuker Spear arasında kaldım.

• demekkı sende sorun war dostum ben blade cold kullanıyorum

lewelım 26 ıken 31 lewel fire glaviecı kestım

we cok rahat kasıyorum

yaklasın gunde 1 bazen cosuyorum 2 lewel yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanizmo

demekkı sende sorun war dostum ben blade cold kullanıyorum

lewelım 26 ıken 31 lewel fire glaviecı kestım

we cok rahat kasıyorum

yaklasın gunde 1 bazen cosuyorum 2 lewel yapıyorum

yok hocam ben de sorun yok...dediğim gibi her$ey olması gereken seviyede...aynı yerleri full int cold sword ve lightning glavie ile çok daha rahat geçmi$tim...

Fire Blade'ile Monster'lar kastırırken Cold'la dü$ünemiyom açıkcası...

LvL 20 seviyelerinde günde 1-2 LvL atlaman zaten zor değil...Hatta bana göre oyunda LvL atlamak sorun değil...Quest'ler takip edildiği sürece rahat lvl atlanıyor en azından LvL 30 altı için...

Blade PVP'de iyi yapan dü$ürüp batırma skill'i...Zaten i$e yarar ba$ka skill yok...Diğer skiller Monster'lara kar$ı etkili yada dü$ük HP'li Nuker'lara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 18 Mayıs 2006; 13:12:25 >

• bendede lvl 29 fıre blade war keske acmaz olaydım dıom cok sıktı car elınde bı kalkan vur babam vur bencede en ii full ınt nuker yenı server acılsın geccem full ınt kassam bıde bunu denıyem
  • bu char turkler için değil oyle 2 gunde en iyi olamazsın.Full str blade adamı deli eder sinir eder fitil eder ama iyidir taki lvl 68e kadar 68den sonra rakibin yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

bu char turkler için değil oyle 2 gunde en iyi olamazsın.Full str blade adamı deli eder sinir eder fitil eder ama iyidir taki lvl 68e kadar 68den sonra rakibin yok

Valla piskopata bağlarsan kasarsın yine de en iyi olcam diye'de o kadar sıkıntıya girilmez bence...Ki insanın oyundan beklentileri de önemli mesela en iyi olma gibi bi amacım olmadığı gibi oyundan zevk alma amacım var.STR Char'ların üst level'lerde LvL atlama sıkıntısı ve az damage vermeleri beni çok dü$ündürüyor...

Halen Glavie ve Spear arasında kaldım.Blade,Sword ve Bow kesinlike dü$ünmüyorum.

Bu konuyu bu kadar irdelememin sebebi emeğimin bo$una gitmesini istemiyom.LvL 50'ye gelince ah ke$ke dememek için.PvP ile neredeyse hiç i$im yok arada zevkine takılırım o kadar.Yani bi Char'ın PVP deki gücü beni ilgilendirmiyor.

Thief olacağım için Glavie olsam daha iyi olur diyom çünkü en azından diğer charlara kolay yem olmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 18 Mayıs 2006; 14:02:59 >

• s.a beyler ama full str blade hakında sole bı sey unutuyorsunuz eger macayı sıkıp +60 yaptıgıznıda ve yan skılınız bıde cold ıse o char olumsuz oluyor yani sızı kescek adam serverda yoq 5 lvl ustu bıle asırır zorlanır
  • cold iyidir ama defense cold bi oyuncu hayatta bir full stryi yatıramaz ister int ister glavie ister blade olsun defensive ozellik sağlıyor eğer blade için yatmayım dersen yani adam donsun falan dersen iyi buzun 3.kitabıyla fireın 2. kitabın 4. aynı vuruyor colddan fire dondugum için biliyorum.buzun birde şu yonu var tabi vuruş aralığı çok az hem aynı vuruyorsun ama fire'da 1. cide 1k vurduysan 2.de 800 oluyor sonrakinde 1.3k belli olmuyor yani ama full str aam zaten az vuruyor kesin fire olması lazım
  • quote:

quote:

bu char turkler için değil oyle 2 gunde en iyi olamazsın.Full str blade adamı deli eder sinir eder fitil eder ama iyidir taki lvl 68e kadar 68den sonra rakibin yok

Valla piskopata bağlarsan kasarsın yine de en iyi olcam diye'de o kadar sıkıntıya girilmez bence...Ki insanın oyundan beklentileri de önemli mesela en iyi olma gibi bi amacım olmadığı gibi oyundan zevk alma amacım var.STR Char'ların üst level'lerde LvL atlama sıkıntısı ve az damage vermeleri beni çok dü$ündürüyor...

Halen Glavie ve Spear arasında kaldım.Blade,Sword ve Bow kesinlike dü$ünmüyorum.

Bu konuyu bu kadar irdelememin sebebi emeğimin bo$una gitmesini istemiyom.LvL 50'ye gelince ah ke$ke dememek için.PvP ile neredeyse hiç i$im yok arada zevkine takılırım o kadar.Yani bi Char'ın PVP deki gücü beni ilgilendirmiyor.

Thief olacağım için Glavie olsam daha iyi olur diyom çünkü en azından diğer charlara kolay yem olmamak

Pvp yle işin yoksa bu oyunu neden oynuyorsun sadece lvl kasmak içinmi bu oyunun asıl amcını unutmamak lazım her zaman heryerde karşına pvp çıkacak ah keşke oasis . com daki pvp championship kaldırılmamış olsaydıda size izletseydim pvpleri.O bladin ustunulugunu gorunce gorurdum ben sizi o tur turnuvalara full int adamlar katılmıyor bile.MVP iyidirde anlamıyorum zaten serverlar yeni değil adam neden full int açıyor lvl 70 3. kock down ve 3. yerde batırma skilini vurdunmu oluyorlar cunku lvl 70 passive yok ama strnin zaten enrjisi artıyor ama full int hp kazanmıyor lvl 90 olsun cape ben fulll intçileri o zaman gorecem

• quote:

quote:

quote:

Thief olacağım için Glavie olsam daha iyi olur diyom çünkü en azından diğer charlara kolay yem olmamak

Pvp yle işin yoksa bu oyunu neden oynuyorsun sadece lvl kasmak içinmi bu oyunun asıl amcını unutmamak lazım her zaman heryerde karşına pvp çıkacak ah keşke oasis . com daki pvp championship kaldırılmamış olsaydıda size izletseydim pvpleri.O bladin ustunulugunu gorunce gorurdum ben sizi o tur turnuvalara full int adamlar katılmıyor bile.MVP iyidirde anlamıyorum zaten serverlar yeni değil adam neden full int açıyor lvl 70 3. kock down ve 3. yerde batırma skilini vurdunmu oluyorlar cunku lvl 70 passive yok ama strnin zaten enrjisi artıyor ama full int hp kazanmıyor lvl 90 olsun cape ben fulll intçileri o zaman gorecem

yaw Blade'in zaten genel görü$ PvP'de iyi olduğu biliniyor..Cold Blade Char özellikle oyunun en monoton char'ı bana göre...Fazlasıyla Blade Char videos'u izledim...Blade Char'ın dü$ürüp batırmadan ba$ka hiçbir espirisi yok...Ki oyunda denge olu$ması için Bicheon'un dü$ürüp batırma skill'ine kar$ı yeni bir skill konulması veya dü$ürme $ansını %50 oranında azaltılması için JoyMax mail bombardımanına tutuluyor...Eğer böyle bir skill update gelirse Blade Char,Ekmek Char görevi görmeye ba$lar...

• sen buraya konulanı sseyrettin pvp championshipi seyretmedin burdaki capelerle yapılmış bir vurdı kırdı adam duşurme skilini nerdeyse h,ç kullanmıyordu ben oyle bişi gormedim adama 100 vuruş yapıyorlardı 70i block kesin 19 blocklu kalkandı glavieci stun yaptığını hatılamıyorum bile ama bowcu bladi yenmişti onu hatırlıyorum oda berzerger ile bide şampiyonda anlamadığım yenilenden item dusuyordu ya ah keşke kalkırmasalardı gunde 3 defa seyrediyordum. demişsinki mail bombardımanı falan hem zor kasılıyor bu karakterle hemde en iyi karakter olmasınmı yani biraz yanlış dusunuyorsun bence en mantıklısını yapmışlar zor kasılıyor ama en iyi karakter
  • LVL ATLANMIYOORRR YAAVVVV
  • quote:

sen buraya konulanı sseyrettin pvp championshipi seyretmedin burdaki capelerle yapılmış bir vurdı kırdı adam duşurme skilini nerdeyse h,ç kullanmıyordu ben oyle bişi gormedim adama 100 vuruş yapıyorlardı 70i block kesin 19 blocklu kalkandı glavieci stun yaptığını hatılamıyorum bile ama bowcu bladi yenmişti onu hatırlıyorum oda berzerger ile bide şampiyonda anlamadığım yenilenden item dusuyordu ya ah keşke kalkırmasalardı gunde 3 defa seyrediyordum. demişsinki mail bombardımanı falan hem zor kasılıyor bu karakterle hemde en iyi karakter olmasınmı yani biraz yanlış dusunuyorsun bence en mantıklısını yapmışlar zor kasılıyor ama en iyi karakter

PvP çok rahat iddia ederim oyunda char'a bakmaz char'ın kalitesine bakar.Blade'in defansif gücü yüksek olduğu için ve full hp olduğu için avantajı vardır ama kesinlikle en iyisi denilemez..Elinde Sosun LvL 24 Sword olan'Sword Thief'lar LvL 32 Hunter Blade'leri Kesiyolar buna ne diyorsun.Item çok önemli özellikle defans gücü.Tom SoS takım giyinen Nuker'lar var.Ve Blade'in zaten güçsüz olan vuru$ları dokunmadan öteye gitmiyor.Tabi full int'sen ve garment giyersen artı cold ve fire'dan defansif güçleri açmazsan kesilirsin...

Alttaki görüntüyü özellike çekmi$tim...Ve Item'ın PvP'de ne kadar önemli olduğu fazlasıyla gözüküyor...

MegaCritic Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 19 Mayıs 2006; 22:35:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.