Arkadaşlar çok sevdiğim P910i Telefonum satılıktır, Yanında BLUETOOTH Kulaklık HBH-300, Senkronizasyon ünitesi, Stylo kalem, 32Mb Hafıza Kartı vereceğim, Telfonda kullanımdan dolayı tüm p910i'lerde oluşan aşınmalar ve ufak çizikler var.. Sadece N-GAGE ile üzerine fark'ını alarak takas yapmak istiyorum, fiyatlar belli lütfen tekli yaparken bunu göz önüne alın... Tüm Setin Fiyatı:320YTL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CD'li Playstation 5 Slim + 2 Gamepad (CFI-2016) ALINIK Görüntü Çipi arızalı Xbox One S ACİL Satılık Bilgisayarlar ACİL SATILIK MSI Gamer Laptop
allah allah yaww bu p910i lerin fiyatımı yükseldi ?? az öncede bi arkadaş 370 ytl yazmış..gerçi o daha yeniydi forumda ondandır dedim ama sen yeni deilsin gibi ben 2ay önce fln 270 liraya satmıştımda
Araştırıp konuşun sadece bluetooth kulaklık ne kadar bakın ondan sonra yazın buraya!!!!!!! ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CD'li Playstation 5 Slim + 2 Gamepad (CFI-2016) ALINIK Görüntü Çipi arızalı Xbox One S ACİL Satılık Bilgisayarlar ACİL SATILIK MSI Gamer Laptop