Şimdi Ara

Full Kutu Beyaz Slim PSP + 4gb MS = 260 YTL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Ceramik Beyaz Slim PSP var en son custom firmware yüklü (4.01 m33-2) her oyunu rahatlıkla açar. Hiçbir problemi yoktur. Ekranı üzerinde HORI Sticker bulunmakta. Üzerine metalic sticker yapıştırılmıştır. İstenirse sökülebilir iz bırakmaz. Yanında 4 gb sahte sony ms de vereceğim. Full kutulu adaptörlü, kitapçıklı, usb kablolu. FİYAT 260 YTL.
    Satış sebebim elimde 2. bölge umd ler olma ve bunları izleyememem. UMD filmlerde bölge kodu olayı var şu an için firmware ile bu çözülemiyormuş. 2. bölge beyaz slim psp buldum bunu satıp onu alacağım. Tek kusuru, start düğmesinin yanında 1-2 mm lik kılcal bir çatlak var. Aldığımda vardı. Onunda resmini ekliyorum. Maksat bunu söylemedin denmemesi.

İstanbul içi olursa görüp deneyip alabilirsiniz. Açıkcası gönlüm de istanbul içi olmasından yana. Şu an şehir dışındayım. Çarşamba İstanbulda olacağım.

NOT: Takas teklifi istemiyorum. Nakit Lazım

resim1

resim2

resim3

resim4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 27 Eylül 2008; 17:28:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm ler cevaplandı, satışa devam

• teklifim gecerli her zaman
  • benim de teklifim geçerlidir önce para sonra kargo bu işin raconudur.

• güven oldugu zaman arada bu racon degişebilir dostum neyse buraya referanslarımda güvenebilirsin recep38 e felan diye ugrasmak istemiyorum dostum hayırlı satıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.