Şimdi Ara

Full Int Sword Yapilandirma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
16.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Sword/Shield Nuker düşünüyorsan;

Light 90
    Cold 90
    Bicheon 90
    Fire veya Heuksal 30

Bunun aksi nuker oldu mu veya en önemlisi weapon skilleri olmadı mı nuker char iş görmez.

Bi de şöyle düşün pvp yapıyosun adam baya iyi dmg vuruyo sana senin onu bir şekilde durdurup hp'ni yükseltmen lazım bicheon'da bulunan knock down skilleri sana yeterde artat bile nuker kasıcaksan üstte dediğim gibi kasıcaksın.

Kendi dediğin gibi açarsan emin ol bir süre sonra force'yi sıfırlamak zorunda kalıcaksın bu da boşuna zaman ve para kaybı.

valla nereye baksam bu buildi görüyorum herkes artık bu buildi kullanıyor.

• Tekrar merhaba beyler.
    Char su anda 70 lvl olmustur ama sizlerin yardimina ihtiyacim var.

Charimin elinde 68+5 oldukca güzel bir sword vardir.
    Benim bu adami bota birakabilecegim güzel bir yer biliyorsaniz lütfen haritadan isaretleyip gösterir misiniz-.
    Simdi devil eye lara birakiyorum. Onlarin güzel bir spamm noktasi varsa yada oradanda bi yer isaretleyebilirsiniz.
    Rock mountian hakkinda bilgim yok. ORda güzel bir yer varsa ordada isaretleyebilirsiniz.
  • hadi beyler su chara güzel bi yer bulalim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loomy

Tekrar merhaba beyler.
    Char su anda 70 lvl olmustur ama sizlerin yardimina ihtiyacim var.

Charimin elinde 68+5 oldukca güzel bir sword vardir.
    Benim bu adami bota birakabilecegim güzel bir yer biliyorsaniz lütfen haritadan isaretleyip gösterir misiniz-.
    Simdi devil eye lara birakiyorum. Onlarin güzel bir spamm noktasi varsa yada oradanda bi yer isaretleyebilirsiniz.
    Rock mountian hakkinda bilgim yok. ORda güzel bir yer varsa ordada isaretleyebilirsiniz.

Hocam 75 e kadar bn nachallardan cıkmadım =] Tavsiye ederim..
  • taxi felan yapan oluyor mu orda??
    Taxi yapan oldumu olmuyor abi cok pt cikioo.

Bide kacinca katta bunlar.
    Bide ben hotandan pot alsam bile direk gidiyomu bot oraya kendi???
  • tesekkürler hocam sevdim ben bu arkadaslari:)
    Güzel kesiyorum:)
  • 1. bu konu mesken58 ınkıyle aynı
    2.yıne baslık hatası

bu yaptıgını force nukerdır. sılah elıızde sadece sus gıbı durur.farklı bır yapıandırma cesıdı kolay gelsın ne dıyelım ama su varkı full ınt sın hp cok az olacak
    sana meskene ıcın soyledıklerım senın ıcınde gecerlı ayne aktarıyorum
    kardesım lutfen baslıga dıkkat et. bunu goren bır ınsanın ne dusunmesını beklıyorsun.bu resmen meydan okumadır ve kaybedıcegın kesın.
    dusuncen temız kendıne gore bır yapılandırma yapmıssın buda bır fıkır sonucta sro kalıp yapılandırma oyunu degıl sonucta ıstenılen kombinasyonları yapmak mumkun bu konuda sana destek verıyorum ama baslık bır meydan okuma gıbı olmus daha dıkkatlı olmalısın.

yapılandırmana gelınce sen bır asıa karakterı mage gıbı oynamak ıstıyorsun ılgıc bır fıkır +++ları --- lerıyle farklı bır buıld olucak.ama sılah kullanmamak yada sadee 30 lvl sılahtan yararlanmak bence yanlıs bır sılah sıkılı secıp 90 olmak daha ıyı bence.

neden sılah? = oyun ılk basladıgında sılah saldırıları cok onemlıydı ozellıkle max. atak power ıcın cıft sılah modaydı genel yapı bıc.veya hesa. nın yanına okcu skıllerıydı.okcudan gelen ++++ ataklar ve dıgersılah ların gucu ıle max. atak power ulasmak ıcın calısırdı herkez.

fakat !!!! sro gelen patch ler ve degısıkler sayesınde (eu karakterlerın gelısıyle ozellıke) herkes dıgerıne tek atma yarısına gırdı.asıa olsun avrupa olsun tum karakterlede aranan macıg power oldu.
    gelen bır yenılıkle sılahların deveranı rafa kalktı.
    fakat!!!! inanıyorumkı gelıcek olan yenı ırk ve patchlerle sılahın ihtişamı sahıbıne gerı verılıcek buna dıkkat etmelı ve buna gore karar vermelısın.

sana tavsıyem!!!!
    eskı bır yapılandırmaan bahsetmek ıstıyorum.90 lvl de acıldıgına gore yenı ozellıklerle bırlesınce muthıs olacagına ınanıyorum.yapılandırma 2 sekılde gerceklestırılebılır.

eger gercek bır tan olmak ve olumsuzluge yaklasmak ıstıyorsan?

90force-90 bıc.-90fire-30lıghtıng +++ları force/fire dan gelen toplamda 5000 e yakın hp debuflar heal/cure serılerı hem fazla masraflı degıl hemde guclu ( statsler ıstenıln sekılde yapılandırılabılır +5000 le pek fark etmez ama ısın ozu olumsuzlukse str)

eger ataker yonun agar basacaksa be tam canavar olmak ıstıyorsan

90force-90hesa.-90light.-30fire +++ları force/fire dan gelen 3500 e yakın hp debuflar heal/cure serısı bır oncekın gore az mıktar masraflıdır. fakat full actıon ınsanı olursun pvpde once ghost spear serı ardından de buf sonrası hayal gucune kalmıs (statsler max atak ıcın full str veya ++++macıg defans ıcın 7/1,8/1 ınt/str derım )

bu yapılandırmaları sro yu acıldıgından berı oynayanlar bılır.pk ınsanıdırlar.actıonı kacırmazklardı fakat degısen oy8n yapısında kayboldular tabı ozamanlar bu yapılandırma 60 lvl olarak yapılırdı.

aaaah o eskı pvp ler.sılahların konustugu gorsellıgın tavan yaptıgı o eskı pvpler [:)

( kardesım lutfen baslıga dıkkat et. bunu goren bır ınsanın ne dusunmesını beklıyorsun.bu resmen meydan okumadır ve kaybedıcegın kesın. bu bolume dıkkat etme mesken ıcın gecerlı )

• benim baslikta bir hata oldugunu düsünmüyorum.

Silah elinde bir süs gibi durur demissin.
    Ama bu yapilandirmada.
    Elinde Spear durmasiyla Sword durmasi arasinda.
    Daglar kadar fark var.

Daglar kadar farkida sana söyle anlataayim.

Simdi bizim canimizin azaldigi zaman adami yatiracak yada geri ittirme gibi bir sansimiz olmiyacagi icin.
    Block ratiosu cok cok iyi bir kalkan olmasi lazim elimizdeki.
    Karsidan gelen her atacki yemiyelim.
    Arada Hp basma sansimiz olsun.

Spear in mag atack gücüne ihtiyacimiz yok. Niyemi??
    Cünkü karsidakine istedigimiz zehirleri verince.
    Speardaan gelecek az bir mag atacka gerek duymadan karsimizdaki yatacak.

Ayrica ben hic silah skili kullanmiyacagim:)
    Simdi sende demissin silah skilleri önemini yitirdi diye.
    Sonrada yeni gelecek irklarla silah skilleri önemini kazanacak demissin.
    Ksro kacta bilmiyorum ama daha onlarda bile yeni bir irk yok.
    Yani bize en az bi 4 5 senesi var yeni irk icin.
    4 5 sene sonra ben bu oyunu oynayacak miyim??
    4 5 sene sonra düsünülerek senin dedigine göre önemi olmayan silah skillerini kullanmaya deger mi??
    4 5 sene önemsiz seyleri kullanmak mantiklimi???

Senin yaptigin yapilandirmalar ise. Full str char icin uyarlanmis force taktikleri.
    Benimki ise full int bir char icin uyarlanmis. Yani önünde bir tank oldumu ölüm makinasi.

Simdi diyeceksin. Madem ölüm makinesi istiyorsun. Wizard warlock yap. Hep wizardin atacklari nukeden güclü. hemde warlock buff lari forceden daha güclü.

Ama bu yapilandirma yiyecegin bir atacka bakiyor:) Yani önünde tank olsa bile toplu savaslarda cok uzun süreli olmaz ömrü.
    Ama bir 90 cold acilmis nuke. Snow shieldi ile 2 dk boyunca tam bir tank ve ayni zamanda tam bir ölüm makinesi olur. Önünde saglam charlar varken.

Yani ben atack gücümden biraz kistim wizard warlocka göre ama ayni anda savunma gücümü bir str charin savunmasi kadar güclendirdim. Hele bide elinde block ratiosu yüksek bir shield oldumu tamamdir.

Buda benim düsüncem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loomy -- 3 Ağustos 2008; 23:56:22 >

• Hyr bak sana söyliyim kardeş Bir int swordu yenilmez yapan build
    Fire~90
    Lightning~90
    Col~90
    Bicheon~30
    Bicheonu neden arttırıyorsun Castle shield skilini açarsın str charlar ile pvp yaparken kullanırsın ama Bu buildi uygularsan sıkılırsın çünkü sadece Nuke skillerin oLur ama uygularsanda sağlam bi char oLur.
  • Bnimde Alps te charım var sen çok iyi bi int sword
    Fire 90
    Lg 90
    Cold90
    Bicheon 30 yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: talamacus

Bnimde Alps te charım var sen çok iyi bi int sword
    Fire 90
    Lg 90
    Cold90
    Bicheon 30 yap

• selam arkadaşım bende full int char kasıyorum senın gibi yapmayı planlıyorum.... ne dersin??

force 90 light 90 cold 90 ve bicheon 30

sen memnunmusun suan charından....

ve 9 gap lamı kasıyorsun ???

şimdiden tşkrler arkadaşım...
  • son sözü ben söyleyim bari lvl 90 full int nuker snow shield açsa bile dagger rougedan tek yemeye mahkumdur.

lvl 90 hybrid spear 16k canı olan karekteri bıraktım ben sırf rougelar yüzünden snow shield filan hikaye dagger rougea stealth da arkandan bir kez vuruyor geneldede crit çıkar ve tek yersin.

xbow rouge da aynı şekilde çok pis dert olur karşına warlock+cleric bir char çıkarsa seni güle oynaya keser

full int charmı kasıcan ilk iş full sosun +7 takı silah + pro set temin edip 90 fire 90 bisheon 90 cold sırf snow shield için açıcan lg hiç açmasanda olur seal of sun +7 swordun mag atagı yeterde artar bile bisheon yatır batır ve fire nuke ile int char iş yapar.

şimdi diyceksiniz lg olmazsa %18 mag attack bufu + hızlı koşma +lg nukeleri olmuycak

lg ye sadece normal nukerlerin ihtiyacı var full sosun set takı ve silahı olan bir fire nuker itina ile adam keser

pvp de başına bela olcak tek char sosun +7 crit 21 dagger dır her halikarda size tek atıcaktır

Xian Aege ve troy varken başladım bu oyna max lvl 60 idi full int nukerler intheend kinji hepimize kök söktürüyordu

sonra lvl cap 70 oldu hybrid blader Neset ile sayısız nuker glavier kestim sonra max lvl 80 oldu full str glavier ACIMASIZ ile eşit sart ve itemlerde kapıştıgım her nukeri kestim.

lvl cap 90 oldu full int charım DeatHSouL u hybrid spear nuker yaptım 90 lg 90 heuk 90 cold 30 fire olcak şekilde yapılandırdım üstüne +5 pro set giydirdim eline 85+5 crit 13 spear verdim

az thief takılıyım dedim dakka bir göl bir dagger rouge üstümde cleric buffları olduğu halde canım 18300 e kadar çıktıgı halde stealth dan çıkıp tek attı.

bende eskiye özüme döndüm full str fire blader full int char kasan arkadaşlar emeginize ve zamanınıza yazık.

eyerki sosun set takı ve iteminiz varsa charınız full farm ise o zaman devam edin oynamaya yok normal standart nukerseniz açın bi tane xbow rouge nukerden daha çok vurun tüm int charlara tek atın arkanıza bi bard bide cleric kanka bulun oynun keyfini sürün.

full str garment bladeci ile karşılaşınca force ilemi deviriceksiniz bu adam yeni pillerden kullanmıycakmı clericin teki bu adama buff atmıycakmı boşa kasmayın kendinizi 90 lvl sınırında int nuker charlar çöp oldu

devir full str blader ve rouge ların devri intlerde ise warlock cleric ve wizard cleric

her halikarda tüm int charlar dagger rougedan tek yemeye mahkumdur heleki bir çok rouge +7 silah ve 14 crit ve üstü silah kullanıyorki gerisini siz düşünün artık.

son olarak int charla oynamanın en güzeli yanı çok seri kasması sp farmın çok kolay olması sırf bu yüzden bir çok kişi nuker açıyor ama aslında şu şartlarda rouge nukerden daha iyi saglam pvp charı istiyende blader ve warrior açmalı bence

• quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

son sözü ben söyleyim bari lvl 90 full int nuker snow shield açsa bile dagger rougedan tek yemeye mahkumdur.

lvl 90 hybrid spear 16k canı olan karekteri bıraktım ben sırf rougelar yüzünden snow shield filan hikaye dagger rougea stealth da arkandan bir kez vuruyor geneldede crit çıkar ve tek yersin.

xbow rouge da aynı şekilde çok pis dert olur karşına warlock+cleric bir char çıkarsa seni güle oynaya keser

full int charmı kasıcan ilk iş full sosun +7 takı silah + pro set temin edip 90 fire 90 bisheon 90 cold sırf snow shield için açıcan lg hiç açmasanda olur seal of sun +7 swordun mag atagı yeterde artar bile bisheon yatır batır ve fire nuke ile int char iş yapar.

şimdi diyceksiniz lg olmazsa %18 mag attack bufu + hızlı koşma +lg nukeleri olmuycak

lg ye sadece normal nukerlerin ihtiyacı var full sosun set takı ve silahı olan bir fire nuker itina ile adam keser

pvp de başına bela olcak tek char sosun +7 crit 21 dagger dır her halikarda size tek atıcaktır

Xian Aege ve troy varken başladım bu oyna max lvl 60 idi full int nukerler intheend kinji hepimize kök söktürüyordu

sonra lvl cap 70 oldu hybrid blader Neset ile sayısız nuker glavier kestim sonra max lvl 80 oldu full str glavier ACIMASIZ ile eşit sart ve itemlerde kapıştıgım her nukeri kestim.

lvl cap 90 oldu full int charım DeatHSouL u hybrid spear nuker yaptım 90 lg 90 heuk 90 cold 30 fire olcak şekilde yapılandırdım üstüne +5 pro set giydirdim eline 85+5 crit 13 spear verdim

az thief takılıyım dedim dakka bir göl bir dagger rouge üstümde cleric buffları olduğu halde canım 18300 e kadar çıktıgı halde stealth dan çıkıp tek attı.

bende eskiye özüme döndüm full str fire blader full int char kasan arkadaşlar emeginize ve zamanınıza yazık.

eyerki sosun set takı ve iteminiz varsa charınız full farm ise o zaman devam edin oynamaya yok normal standart nukerseniz açın bi tane xbow rouge nukerden daha çok vurun tüm int charlara tek atın arkanıza bi bard bide cleric kanka bulun oynun keyfini sürün.

full str garment bladeci ile karşılaşınca force ilemi deviriceksiniz bu adam yeni pillerden kullanmıycakmı clericin teki bu adama buff atmıycakmı boşa kasmayın kendinizi 90 lvl sınırında int nuker charlar çöp oldu

devir full str blader ve rouge ların devri intlerde ise warlock cleric ve wizard cleric

her halikarda tüm int charlar dagger rougedan tek yemeye mahkumdur heleki bir çok rouge +7 silah ve 14 crit ve üstü silah kullanıyorki gerisini siz düşünün artık.

son olarak int charla oynamanın en güzeli yanı çok seri kasması sp farmın çok kolay olması sırf bu yüzden bir çok kişi nuker açıyor ama aslında şu şartlarda rouge nukerden daha iyi saglam pvp charı istiyende blader ve warrior açmalı bence

Dedikleriniz çok doğru rogue karakterler int 'ler(nuker) için ölüm makinesi gibi tabiki block gelmezse.
    Bi yerde zevk meselesi nuker karakter kasmak. str charlar gıbı zor olmasada hani... iyi geceler iyi forumlar

• @P4P800 sayın arkadaşım çok güzel zırvalamışsın..

Fullint bicheon lightlig cold nukerim yeni gelen pillerden kullanıyorum snowsuz ironwall shield ile 2 tane blader 10 saat kesemiyor.. Nuker kasanların emeğine neden yazık olsun onu anlamadım ?? sen hızlı olursan daggerın x bowun 2 cızlık ömrü var blader blader diyorsun ama blade skillerindeki mointain shieldi unutuyorsun... bir xbow yada dagger geldimi snowsuz mointain shieldi açarak çok rahat kesiyorum.. haa Blesslimi buyursun gelsin o zaman snow acarım yatır batırla oyalarım blessi biter yerde..

sen raque ninkine pvp mi diyorsun... Adam görünmez oluyo eğer block olursa direk kaçıyo.. Oyunun suyu çıktı millet pvp nin anlamını unutmuş... Raquenin sağlam fln oldugu yok ben nukerim çatır çatır kesiyorum raque leri blade blade dion ama biraz arastır nukerin de bicheon kullanabilecegi aklına gelsin gidip fayırcı nukerlerin pvp lerini izleyerek burda yorum yapamazsın ince eleyip sık dokuman gerek herkez bu oyuna emek ve para yatırıyor seninde buna saygı duyman gerek!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Dagio

@P4P800 sayın arkadaşım çok güzel zırvalamışsın..

Fullint bicheon lightlig cold nukerim yeni gelen pillerden kullanıyorum snowsuz ironwall shield ile 2 tane blader 10 saat kesemiyor.. Nuker kasanların emeğine neden yazık olsun onu anlamadım ?? sen hızlı olursan daggerın x bowun 2 cızlık ömrü var blader blader diyorsun ama blade skillerindeki mointain shieldi unutuyorsun... bir xbow yada dagger geldimi snowsuz mointain shieldi açarak çok rahat kesiyorum.. haa Blesslimi buyursun gelsin o zaman snow acarım yatır batırla oyalarım blessi biter yerde..

sen raque ninkine pvp mi diyorsun... Adam görünmez oluyo eğer block olursa direk kaçıyo.. Oyunun suyu çıktı millet pvp nin anlamını unutmuş... Raquenin sağlam fln oldugu yok ben nukerim çatır çatır kesiyorum raque leri blade blade dion ama biraz arastır nukerin de bicheon kullanabilecegi aklına gelsin gidip fayırcı nukerlerin pvp lerini izleyerek burda yorum yapamazsın ince eleyip sık dokuman gerek herkez bu oyuna emek ve para yatırıyor seninde buna saygı duyman gerek!!

nokta. walla senin yorumunu okumadan önce nerdeyse int çarımdan iğrenecektim :D şimdi bi dahada hırslandım sayende tşk ederim.

• arkadaşım bn sana senin başlığınla cevap veriim

"Full Int Sword yapilandirMA !!!
  • Char biteli cok oldu
    Basta chardan adam olmaz diyenlerden
    Alexanderda 90 lvl chari olan varsa dw de pvp ye beklerim

Bi ara video ceker koyarim.

Benden görererek charini force nukeye ceviren arkadaslar bile cikmaya basladi serverda

Force nuke hakkinda yardim isteyen olursa burdan soru sorabilir.

Benim charin son hali.
    90 cold
    90 light
    90 force
    30 fire

Full Int Sword Yapilandirma

Buda 5 dk önce yaptigim pvp den bir görüntü
    Arkadasimizin ölmesi icin sadece 2 nuke yetti ve artti.
    Dikkat ederseniz arkadasin üstünde honor bufflari ve eu buflari var.
    Bufcusuda yaninda ayni guildden arkadasi elinde 9 degree itemler var yani bufflarida epey saglam
    buna karsin 23k yedi. Bunlar olmasaydi nolcakti allah bilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.