Şimdi Ara

Full Int Sword Yapilandirma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
16.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesin bunu açıcam demişsin,süper olucak demişsin,deneyende olmadığına göre en iyisini deneyerek anlayacaksın ve tecrübelerini bizimle paylaşacaksın.inş zevk alacağın bi yapılandırma olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loomy

quote:

Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_

quote:

snow shield acciken.

Snow Shield ile 30k hp?

Snow shield'ın ne işe yaradığını biliomusn?

niye bu kadar zorlastiriyorsunki:)

full int bir charin 90 lvl de ortalama 28 29k mp olur 30k diyverelim.

Snow shield son lvl de %55 atack emiyor sanirim.
    30k mp ninde %55 i 17k hp yerine gecer.
    13 kda 90 lvl full int charda olsa
    snow shield boyunca charimizin 30k hp si olur

90 lvl fll int charda 13 k hp olmaz kanımca...

• bu çardan pek bi cacık olucağını sanmıyorum.

zaten forceyi fulleyerek işini divisyona bağlamışsın
    yani bi B planın yok onun yanında silah skillerinde yok yatır batır gibi şeylerin yok
    zorda kaldığında yatırbatır yapıp pot içebilirdin oda yok.
    çok uzun süreli vslerin olmaz
    divisyonu yedirip nukeyi attın attın atamadın seni gömerler kanısındayım
    ama madem bu kadar kararlısın aç bi çar kas 90 a ver skilleri bu şekilde

wizardın falan adı geçmiş akıllı bi wizardı senin o fire yi 30 da bırakarak durdurma imkanın yok
    fire wall olcak ki wizardı durdurasın

sen napacan vizarda divisyondu bide nukeydi derken 4 saniye geççek
    wizardın bi skili 2 saniye sürüyo yani ortalama 2 tane skill atıcak sana
    bide buz da donduğunu düşün yada elektrikten fear yediğini düşün pill in onu geçirmeside 1 saniye falan desen

3 skill atabilse ölürsün zaten %100. 90 lvl bi wizardı küçümsemeyin.

ha bide benim yan skilim warlock diyorsa
    senin divisyonunu önemsemez bile
    çok güzel skiller var warlockta adam gibi 2 tane warlock skili attığında oda sana tek atar.
    sende divisyon warsa oda warlock. ama hiç warlock deneyimim olmadı tam bilemiyorum.

ama sende dene bakalım bu buildi

• quote:

Orjinalden alıntı: RockTheWorld

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_

quote:

snow shield acciken.

Snow Shield ile 30k hp?

Snow shield'ın ne işe yaradığını biliomusn?

niye bu kadar zorlastiriyorsunki:)

full int bir charin 90 lvl de ortalama 28 29k mp olur 30k diyverelim.

Snow shield son lvl de %55 atack emiyor sanirim.
    30k mp ninde %55 i 17k hp yerine gecer.
    13 kda 90 lvl full int charda olsa
    snow shield boyunca charimizin 30k hp si olur

90 lvl fll int charda 13 k hp olmaz kanımca...

full alchemy + premium plus + GDF + Avatar + Hat = 15724 HP 90Lv full int s/s bir çarda daha dün Dikmende resmi vardı

• quote:

Evet arkadaslar bi yapilandirma yaptim kendimce.
    Su anda Spfarmi ile ugrasiyorum ve 300k sp yaptim.
    Bana toplam lazim olan sp ise 750k. Sp 450k ya gelince birakacagim ve artik lvl atlamaya basliyacagim.

Simdi yapmak istediigm char ise.
    Chiniese sword.

90 Light
    90 Cold
    90 Force
    30 Fire.

Bunu daha önce deneyen oldumu.
    Yani kesin bu chari yapacam artik karar verdim.

Sizce bu charin artilari eksileri neler olabilir.

Bence süper bir char olacak:) Alexanderda yapiyorum chari bu arada.

bence çok güzel bir yapılandırma olur.
    çin charlarına force gayet hoş oluyor.
    hele ki 100 lvlda forceye stunun da geleceğini düşünürsek......
  • 30 fire yapma pek ise yaramaz 30 bicheon yaparsan en azindan kd olur

baktin karsidaki tam daliyor kd denersin sansliysan karsidakinin isi biter

demin kendime gorelight/cold/force=30 bicheon gereken spye baktim tam 792,380

30dan baslayarak 90a kadar 0 gap dusunursek sana 219,527 k sp kendiliginden gelir 792.380den cikarirsak kalir 572,853

yani hesaplarima gore sadece 572,853 kasman 90 full farm icin yeterli

bu arada cold un icine full nuke+full buff ekledim

frost wall/frost nova/cold wae serilerinmi eklemedim sp kaybi istersen 1 lvl acarsin

frost wall serisini full actigini dusunursek toplamda 820,300k sp lazim olur bu seferde farmda tam 600.773 kasman gerekicek

yani Light/Force/Bicheon[30Lv sadece kd passive vecastle shield birinci seri]/Cold[cold wawe/frost nova/frost wall kapali] kasman gereken sp 572,853

Light/Force/Bicheon[30Lv sadece kd passive vecastle shield birinci seri]/Cold[Cold Wawe/Frost Nova kapali Frost Wall acik]600.773

secim senin

yada bunlari boswer kendi kafana gore takil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 9 Temmuz 2008; 10:40:38 >

• yanına sağlam bir de spear alırsan o daha etkili olur sanki.

s/s oldugunda bicheonun pasifini açmadığın için blok oranın düşecektir... snow shield+ spear daha ii olabilir bnce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyaßß

yeni bir bakış açısı ile karşı karşıyayız

+1 Ama anlamadım bi türlü
  • bence forceyi açma sonra sıfırlamakla uğraşırsın weapon skillsiz bir nuker düşünemiyorum boşver yenliği akıntıya bırak kendini
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Stewie_

bence forceyi açma sonra sıfırlamakla uğraşırsın weapon skillsiz bir nuker düşünemiyorum boşver yenliği akıntıya bırak kendini

Ya hocam bırak cacık yapmış yauv.
    bütün nukeleri vurdun ölmedi , lion shout ölmedi.Ne b*k yicen gelip seni öldürmesini mi beklicen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

bence forceyi açma sonra sıfırlamakla uğraşırsın weapon skillsiz bir nuker düşünemiyorum boşver yenliği akıntıya bırak kendini

bütün nukeleri vurdun ölmedi , lion shout ölmedi.Ne b*k yicen gelip seni öldürmesini mi beklicen?

hangi char parry ratio dusurucu+division+light nuke+cold nuke+lion shot a dayanabilir bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

quote:

quote:

hangi char parry ratio dusurucu+division+light nuke+cold nuke+lion shot a dayanabilir bilmiyorum

hehe hocam bos bos konusuolar bakma:D
    divisionlari yedirtikten sonra 2 nukede yatar adam yere:D

Ayrica soranlar olmus 2. planin nedir. Canin azaldiginda denmis.
    Canim azaldiginda adamin vurus gücünü azaltici skilleri ve fire wall ile cold wall in icine gircem. Bunlar sayesinde canim dolma süresi gelir.

• Sword/Shield Nuker düşünüyorsan;

Light 90
    Cold 90
    Bicheon 90
    Fire veya Heuksal 30

Bunun aksi nuker oldu mu veya en önemlisi weapon skilleri olmadı mı nuker char iş görmez.

Bi de şöyle düşün pvp yapıyosun adam baya iyi dmg vuruyo sana senin onu bir şekilde durdurup hp'ni yükseltmen lazım bicheon'da bulunan knock down skilleri sana yeterde artat bile nuker kasıcaksan üstte dediğim gibi kasıcaksın.

Kendi dediğin gibi açarsan emin ol bir süre sonra force'yi sıfırlamak zorunda kalıcaksın bu da boşuna zaman ve para kaybı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 9 Temmuz 2008; 15:51:46 >

• quote:

30 fire yapma pek ise yaramaz 30 bicheon yaparsan en azindan kd olur

baktin karsidaki tam daliyor kd denersin sansliysan karsidakinin isi biter

demin kendime gorelight/cold/force=30 bicheon gereken spye baktim tam 792,380

30dan baslayarak 90a kadar 0 gap dusunursek sana 219,527 k sp kendiliginden gelir 792.380den cikarirsak kalir 572,853

yani hesaplarima gore sadece 572,853 kasman 90 full farm icin yeterli

bu arada cold un icine full nuke+full buff ekledim

frost wall/frost nova/cold wae serilerinmi eklemedim sp kaybi istersen 1 lvl acarsin

frost wall serisini full actigini dusunursek toplamda 820,300k sp lazim olur bu seferde farmda tam 600.773 kasman gerekicek

yani Light/Force/Bicheon[30Lv sadece kd passive vecastle shield birinci seri]/Cold[cold wawe/frost nova/frost wall kapali] kasman gereken sp 572,853

Light/Force/Bicheon[30Lv sadece kd passive vecastle shield birinci seri]/Cold[Cold Wawe/Frost Nova kapali Frost Wall acik]600.773

secim senin

yada bunlari boswer kendi kafana gore takil

Sagol hocam bilgiler icin bana görede 800k sp felan lazim iste.
    450k de farmi bitircem.
    sonra 230k gelecek 680k felan olcak
    pr felan sp ticket de var onlar sayesindede 800 e tamamlanir.

330k sp oldu bu arada.
    c.tesi günü lvl atlmaya baslamayi umut ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loomy -- 9 Temmuz 2008; 16:13:11 >

• hadi hayırlısı arkadaşım 45+ olunca bir video çekermisin bakalım farkı görelim
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 9 Temmuz 2008; 21:42:39 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hehe hocam bos bos konusuolar bakma:D
    divisionlari yedirtikten sonra 2 nukede yatar adam yere:D

Ayrica soranlar olmus 2. planin nedir. Canin azaldiginda denmis.
    Canim azaldiginda adamin vurus gücünü azaltici skilleri ve fire wall ile cold wall in icine gircem. Bunlar sayesinde canim dolma süresi gelir.

PvP anında ice wall yaratılmıyor. Bizzat denendi test edildi..

• quote:

zaten force oldugu icin bende bunu deniyorum.

Millet alismis ayni seyleri görmeye.
    Oyuna yenilik gelmiyor.
    Her tarafta ayni charlar dolanip duruyor.

Yenilik istiyorsan
    Bicheon 90
    Cold 90
    Force 90
    Lighting 30
    bu daha iyi gibi
  • neyle atack yapacaz adama??
    cold nukeleriylemi öldürcezz??
    yada full int gitmis bir adamda bicheon un phy atacklari ile mi?

bunun yaninda birde yavas olacazz.
  • umutsuz vakka

hayır gençler adam kafaya koymuş yapacam dio

bu kadar insan sana laf anlatmaya çalışıyor sense dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun.. madem senin için yazılan yorumlar geçersiz neden buraya böyle bi konu açtın merak ediyorum..

lightlig cold bicheon bir nuker 1 vs 1 de etkili zaten.. çok iyi damageler vuruyor bicheonun combosu sayesinde... 1 vs 2 de de basarsın snowu 2 çat çut 2 KD tamamdır... Gerek yok anlatabiliyor muyum?

defansı çok iyi olupta damage açıgı olan iyi vuramayan char olur tamam force açılır.. ama zaten lightlig cold bicheon etkili bir build.. bozmanın alemi yok.. zaten fazla vuruyorsun defanstan neden ödün veresin öğle deyilmi ?

• quote:

hadi hayırlısı arkadaşım 45+ olunca bir video çekermisin bakalım farkı görelim
    edit:imla

45+da neyini goreceksiniz o cahr anca 90 lvlda parlamayua baslar ve zor soner

quote:

umutsuz vakka

hayır gençler adam kafaya koymuş yapacam dio

bu kadar insan sana laf anlatmaya çalışıyor sense dediğim dedik çaldığım düdük diyorsun.. madem senin için yazılan yorumlar geçersiz neden buraya böyle bi konu açtın merak ediyorum..

lightlig cold bicheon bir nuker 1 vs 1 de etkili zaten.. çok iyi damageler vuruyor bicheonun combosu sayesinde... 1 vs 2 de de basarsın snowu 2 çat çut 2 KD tamamdır... Gerek yok anlatabiliyor muyum?

defansı çok iyi olupta damage açıgı olan iyi vuramayan char olur tamam force açılır.. ama zaten lightlig cold bicheon etkili bir build.. bozmanın alemi yok.. zaten fazla vuruyorsun defanstan neden ödün veresin öğle deyilmi ?

olanbilirmi boyle birsey... Allah askina bicheon skillerinden 1dklik castle shield disinda bize defans artiran birsey varmi?...

adam defansindan odun vermeyecekhala s/s olacak diyor tekj kaybi block sansinin dusmasi onuda bryi yukselterek yapar...
    ve birde sen full int s/s force suz nukerin bicheon combosuyla en fazla kac vurmasini bekliyorsun?status dersen adam force acicam diyor statuse ne gerek var sorarlar adama statuslerin %80 tutma ihtimali var ve 1snyeden az bi surede atiliyorlarc arka arkaya 3 tane status at ustune light+coldnukesi +tekrar status ve tekrar nuke bu esnada zorlandigi anda imdadina snow shield yetisir

Ophiafagus[ayanlis yazmis olabilirim kusurabkmayin] un vardi boyle bir chari suan unique killer oldu gidiyor onada danisa bilirsin bence o benden iyi bilir ben ihtimaller ev olaisliklar ustune konusuyorum xD

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.