Şimdi Ara

full hd Projeksiyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • led tvlerin sorunlarından kaçıp buraya sığındım full hd Projeksiyon tavsiyesi istiyorum evin solununda tv yerine kullanacağım bu şekilde bir tv kalitesi yaklanabilir mi nasıl olur önerirmisiniz gündüz sorun çıkarmamsı için en az kaç lümen olması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 16 Temmuz 2015; 15:09:30 >

• Yanlış noktadasınız.Gündüz izlemede projeksiyonun lümeni ne olursa olsun Bir LCD TV nin vereceği Parlaklık ve kontrastı yakalayamayacağından aynı zevki vermeyecektir. Keza gün ışığı perde be projeksiyon arasına girdiğinde bir lambanın baş edebileceğinden çok daha fazlasıdır ayrıca elde edebileceğiniz siyah seviyesi de yansıttığınız materyalin ışığı ne kadar emdiğiyle doğru orantılıdır. Ü ki genellikle beyaz perde kullanıyoruz varın siz hesap edin siyahlarını...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır lg hs201 projeksiyon kullanıyorum.Cihazın 200 al gücü ve 2000:1 kontrast oranı ilk başlarda beni tatmin etse de (gece karanlıkta ve tabi ki ilk projeksiyonum olmasından dolayı) bir müddet sonra tv ye yönelmek zorunda kaldım.Teknoloji marketlere git gel , ledlerdeki sulu boya görüntüsü ve projeksiyona göre minik ekranlarının(50"-55") beni hiç bir şekilde tatmin edememesinden dolayı bir türlü tv alamadım. En son bütçeyi 4000tlye kadar çıkardım ama yine evimdeki ultra giriş seviyesindeki projeksiyon ve tüplü tvmin tadını alamadım.bu seferde gündüz de tv niyetine yada gece ışıklar açıkken kullanabileceğim bir projeksiyon arayışına girdim.sonuç yine hüsran.Yok öyle bir dünya yani.Ne projeksiyon tvnin yerine ne de tv projeksiyonun yerini şu anki teknoloji ile tutmuyor. Ben sorunumu güvenilir şahıslardan 2. el orta seviye bir projeksiyon + 2. el giriş seviyesi bir led tv alarak çözdüm.Totalde 3500 tlye mal oldu ama kesinlikle değdi.Gündüz tv açık öyle dönüyor evde ses oluyo eşim falan izliyor.Gecede projeksiyonumda ver elini sinema ve xbox seanları.Belki sizde bu şekilde bu işin içinden çıkabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k Tv Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.