Şimdi Ara

Full HD Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da anlaşılabileceği gibi laptop almayı düşünüyorum ve benim için en önemli özellik full hd olması ve en azından blue ray okuyucuya sahip olması ve tabii ekran boyutlarının 15.1 den ufak olmaması. Çok fazla oyun falan oynayan biri değilim hatta hiç oynamıyorum bile denebilir sadece film, msn, müzik ve pc yi çok fazla kasmayan programlar kullanıyorum. Yaklaşık 2300 tl civarı bir bütçem var ve önerilerinizi, yardımlarınızı bekliyorum çünkü kendi araştırmalarım sonucunda pek fazla sonuç elde edemedim. Marka olarak illaki toshiba olması gerekmiyor başka markalarda önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandyke -- 15 Eylül 2009; 17:01:31 >

• arkadaşım ben de laptop alıcam bakıyorum sende ki para yeter de artar bile şuna bi bak mesela ben bndan almayı düşünüyorum hem bunda oyunda oynayabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-nz337ea-dv6-1230et-core2duo-p7350-2.0ghz-3072mb-500gb-1gb-hd4650-15.6-dvdrwbr-wpr/productdetails.aspx?I_ID=39599
  • o Paraya ihtiyaçlarını karşılayan notebookda alırsın 4 çekirdekli desktop bilgisayarda.
    İyi değerlendirmeni tavsiye ederim kardesim iyi araştır.
  • Güncel fiyatları veya modelleri bilmiyorum ama 1 seneyi geçti ben alalı, ACER 8920G modeli laptopumu. Full HD ekranlı ilk modellerden biridir sanırım. Cam gibi görüntüsü var maşallah :) Gerçek 5.1 hoparlörleri ve 18.4 " ekranı ve Full Keyboard ı da cabası :) Muadilleri gibi 8-10 kilo değil sadece 4.7 kilo. Tek eksisi ekran kartı bence... Geforce 9500 GS M modeli koyulmuş harici 512 , paylaşımla 1.7GB ram i var ama GPU su 9800 veya 9600 en azından olsa imiş rakipsiz bir ürün olacakmış... bu modele (veyua yeni bir serisi çıkmışsa) bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandyke

Merhaba arkadaşlar, konu başlığından da anlaşılabileceği gibi laptop almayı düşünüyorum ve benim için en önemli özellik full hd olması ve en azından blue ray okuyucuya sahip olması ve tabii ekran boyutlarının 15.1 den ufak olmaması. Çok fazla oyun falan oynayan biri değilim hatta hiç oynamıyorum bile denebilir sadece film, msn, müzik ve pc yi çok fazla kasmayan programlar kullanıyorum. Yaklaşık 2300 tl civarı bir bütçem var ve önerilerinizi, yardımlarınızı bekliyorum çünkü kendi araştırmalarım sonucunda pek fazla sonuç elde edemedim. Marka olarak illaki toshiba olması gerekmiyor başka markalarda önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Sony Vaio FW 41 ET serisi var.peşin 2100 e Vatan bilgisayar da.. bu modeli söylememin nedeni ise Blu-ray okuyuculu olmasını istemen.birde 1600*900 X-black lcd kalitesi de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.