Şimdi Ara

full hd lcd ye receiver (bi el atın arkadaşlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung 40 c 750 lcd tv aldım. elimde ne receiver ne de çanak var. 2-3 saattir forumda arkadaşlarımızın paylaştığı bilgilere baktım. ancak benim konumu açıklayıcı bir bilgi bulamadım.
    ben sadece nrmal kanallar ile hd kanalları düzgün açabilcek çok özellikli olmasına gerek olmayan uygun fiyata receiver ve ekipmanlarını arıyorum. hd kanalları izleye bileceğimiz hd receiverler var ancak sanırım bu hd kanallar şifreli. o yüzden nextin olsun gold masterin olsun hd receiverleri bi işe yaramıyor sanırım. servere bağlanan dreambox denen aletler varmış sanırım bu sayede belirli bir ücret karşılığı server alınıp izlne biliyormuş. evmde sınırsız internetim mevcut. sözün özü hd kanaları ve diğer kanalları kaliteli bir şekilde izleye bileceğim çok özellikli olmasına gerek duymadığım (her özellik = para) receiver arıyorum. bana yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim.

• Ben 1 aydır arıyorum ama henüz iyisini bulamadım.En son serkangüzel in tavsiye ettiği receıverları inceledim mağazalarda fakat Sd görüntüleri menüler kanal geçişleri tatmin etmedi.Server olayına gelince o da ayrı bir dert kullanıpta memnun olan kişi sayısı çok az kiralanacak iyi server kalmamış piyasada .
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.