Şimdi Ara

Full Build JAX vs DARIUS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Dariusun 1v1 de jaxı kesebileceğini düşünenler gerçekten var mı ? Jax ile kafa kafaya vs atacak 2 champ var. 1 fiora 2 troll. Başka yoktur.

En basitinden sonsuz stack yeteneği olan şampiyonlar. Nasus ve Veigar.
    Ölümsüz diye adlandırılan Olaf, Trundle.
    İyi oynayan bir vayne oyuncusu,
    Mantarlarla mayın tarlası döşemiş olan sağlam bir teemo oyuncusu,

Bunlar sadece bir kısmı :)

Nasus ve veigar bence konuya dahil olamaz cunku dedigin gibi sonsuz stack olayı. Troll derken trundleden bahsettim. Olaf ile jax bence kıyaslanmaz. Jax dogru buildle dariustan daha kolay ezer olafı.

Bilemiyorum, jax çok agresif bir şampiyon ama olaf vurduğundan daha fazla canı yenileyebilecek güçte. Jax için offtank bir build iş görebilir gibi. Ancak emin olamıyorum. Bu arada jax fioranın ctsi. Fiora jaxı alamaz diye biliyorum.

• Yorgun Dedektif kullanıcısına yanıt
    Jaxin w su eskiden ad+ap idi şimdi sadece ap. Her sene nerf atıyorlar ama durduramadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darariciler doluşmuş full build bir jaxi kesebilmek adc ye kalabilir ya da aklıma master yi geldi jaxin e si aktiften q ile belki süresini azaltabilir ama onu da sanmıyorum
  • Hahahaa. Oyunu bırakalı 4-5 sene oldu. O zaman ne konuşuluyorsa hala aynı şeyler konuşuluyor. Jaxı kullanan tek elle bile keser.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu test etmek için maç atmanıza gerek yoktu basit matematik.

Darius Early herosu Jax ağır late herosu konu kapanmıştır. Jax 2009dan beri oyundaki en güçlü herolardan (en güçlüsüydü oyunun ilk zamanları en op hero)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 25 Mayıs 2017; 16:44:24 >
  • Test etmeye gerek yok zaten sonucun ne olacağını herkes biliyor. Sırf şu sussun diye yaptık ama hala anlamıyor. Yapacak bir şey yok.
  • sınavlar yarın bitmiyor mu ?

bu ilkokullular niye forumu basmış şimdiden, popi olmuşlar

• Bu ne be

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Dedektif

Bu konudaki videoyu es geç anlatmak istediğim şey düellocu bir şampiyon karşısında düellocu olmayan bir şampiyon karşısında her zaman üstündür. Oyuncuların eşit derecede yetenek ve bilgi birikimi olmasını da göz önünde bulundurarak söylüyorum. Çünkü bir şampiyonu düellocu kimliğine kavuşturan şey skill setidir. Düellocuyu üstün kılan şey de skill setidir ayrıca.

edit: mobil olmadığım sürece tüm yazılarımda bu rengi kullanmaya karar verdim özel bir durum yok yani

sonunda biri dogru konustu 1v 1 de dariyi aldn diye jax daha guclu olmuyo sonucta darinin tf deki basarisi ortada oyun 1v1 den ibaret degil lane de ezdigm o kadar hero tf de mahvediyodu bizim takimi

• 14 yaşında bir kardeşim var. Muhtemelen seninle yaşıt. Toplasan 15 maç falan lol oynamıştır. Hayatında Jax oynamadı. Senin gibi Darius'u çok seviyor. Eğer sen de istersen bir vs atın. Kardeşim Jax alıcak. Full buildken seni kesmezse ben de kendini sınırsız banlarım. Yeter ki artık şu Darius defterini kapat bir 3-4 yıl sonra gel foruma. Darius adlı karakterin fullbuild jaxı almasının olanağı yok. Ki bu videoda saçma sapan build yapmış.
  • buff veya olumlu değişiklik yazacaktım da aceleden olumluyu yazmayınca her anlamda bir değişiklik anlamı çıkmış. Gerçekten Jax'a karşı herhangi bir olumlu bir değişiklik gelmedi. Riot'un Yasuo, Vayne, Lee, Zed'e karşı düşüncesi neyse mantalite olarak Jax bunun tam zıttıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Dariusun 1v1 de jaxı kesebileceğini düşünenler gerçekten var mı ? Jax ile kafa kafaya vs atacak 2 champ var. 1 fiora 2 troll. Başka yoktur.

En basitinden sonsuz stack yeteneği olan şampiyonlar. Nasus ve Veigar.
    Ölümsüz diye adlandırılan Olaf, Trundle.
    İyi oynayan bir vayne oyuncusu,
    Mantarlarla mayın tarlası döşemiş olan sağlam bir teemo oyuncusu,

Bunlar sadece bir kısmı :)

Amca alkollü müsün?
  • Yorgun Dedektif kullanıcısına yanıt
    Çünkü veletler yasuo ve zedden başka hero bilmiyor(onuda bilmiyorlar da). Bu yüzden bu herolar güçlü tutuluyor ve her sene kostüm çıkarılıyor. Jax'e 4 senedir kostüm çıkarılmadı son hatırladığım Skt t1.

• Ban yemiş rüyasında Darius gören arkadaş..

• En son gardiyan jax çıktı karma ile 2li kostüm olarak çıktı.

Aslında jaxa çok güzel bir efsanevi yada destansı kostüm yapılabilir yeteneklerinin bekleme süreleri kısa ve efekt vermeye açık.Ama popüler değil işte.

• Bu son mesajım olacak. Lol'ün sitesinde yeni bir şey paylaşıldı. Önceki mesajlarımda anlatmak istediğim düellocu kimliği ve bu kimliğe sahip şampiyonların birebir mücadeledeki gücü ve konumu hakkındaki net olarak değindiğim nokta şu:http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/gameplay/alt-siniflari-yeniden-gozden-geciriyoruz

Yukarıdaki linkte açıkladıkları üzere sınıfların bir de alt sınıf mantığı var. Düellocu olarak bahsettiğim şey ise Avcılar kategorisindeki Biçiciler alt sınıfıdır ve Lol'ün de bu alt sınıftaki belirlediği şampiyonlar şunlardır;

Fiora
    Jax
    Master Yi
    Riven
    Tryndamere
    Yasuo

Irelia'yı akıncılar sınıfına dahil etmişler bu da sanırım eskisinde göre biraz daha tank kimliği taşımasından dolayı ama her türlü bana göre Irelia biçicidir. Bir üçlü kuvvetle neler yapabildiğine defalarca şahit oldum.

Kısacası, bazen oyunda katledilen skorunda, farmda, altında hunharca fark attığınız 0/7 giden adam sizi birebirde acımadan alıyor ya. İşte o maçta karşıdaki kişi bu şampiyonlardan birini oynuyor, siz ise oynamıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.