Şimdi Ara

FUL KUTULU GENPA GARANTİLİ İPHONE 3G 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 11 Ekim 2009; 10:17:42 >

• 16 GB mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqician

16 GB mı?

adam ilanda yazmış 8Gb diye

bu arada hakikaten temiz telefonmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

Orijinalden alıntı: maqician

16 GB mı?

adam ilanda yazmış 8Gb diye

bu arada hakikaten temiz telefonmuş

Arkadaşım ilanı ilk halini gördün mü?

Soradan uyarınca eklendi...O yüzden bilmeden konuşmayalım...OK?
  • Şu fiyat üzerinden direk taksitle alabilsem süper olucak yaaa.. Vade farkıyla 1100e filan geliyo acıyorum o kadar para vermeye.

Hayırlı satışlar
  • pm atan visor
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün hala satışta mı?
  • evet satış devam ediyor
  • ürünüü sahibinden get ile satarsanz alacagm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bherky

ürünüü sahibinden get ile satarsanz alacagm

tabi olabilir
  • pm attım. diyarbakır içi elden alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syhneser -- 8 Ekim 2009; 23:32:44 >
  • ürünün kendi fotoğrafı mı
  • pm
  • msn eklersen görüselm bherk et hot
  • quote:

Orijinalden alıntı: qurkan

ürünün kendi fotoğrafı mı

diye sordum ama forumda görünmenize rağmen cevap vermediniz,,ben bir ay kadar önce sahibinden comda bu fotoğrafları görmüştüm,o yüzden kısa bir araştırma yaptım ve favori listemde aşağıda verdiğim adresteki ilanı buldum,,hatta ürün satıcısıyla iletişime geçmişim,650 tl ye olur demiş,,msn de görüşelim demiş, sonrasında ortadan kaybolmuş,,zaten aynı gün kaydolup ilan verenden uzak durmak lazım,bir sene kadar önce dolandırıldığımdan tecrübe ettim :) postane havalesi isteyen,,sabit telefon vermeyen,cepbank kullanmak isteyen,,bankada hesabı olmayan kişiler,,"bana güvenmiyor musun? aile babasıyım,,allaha şükür haram lokma yemeyiz" gibi kalıplaşmış kelimelerle üste çıkanlar,almaktan vazgeçtiğinizi anlayınca uslubunu sertleştirenler, bence potansiyel suçlu :)

Forumda ilan açan arkadaş için yorumum yok,tanımıyorum,,

Ben linki veriym,,iki ilandaki 7 farkı bulun

http://www.sahibinden.com/garantili_apple_iphone_3g_8gb-48WQQaXQQ16550712WQQpXQQdisplayitem

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syhneser -- 9 Ekim 2009; 10:12:14 >
  • quote:

quote:

ürünün kendi fotoğrafı mı

diye sordum ama forumda görünmenize rağmen cevap vermediniz,,ben bir ay kadar önce sahibinden comda bu fotoğrafları görmüştüm,o yüzden kısa bir araştırma yaptım ve favori listemde aşağıda verdiğim adresteki ilanı buldum,,hatta ürün satıcısıyla iletişime geçmişim,650 tl ye olur demiş,,msn de görüşelim demiş, sonrasında ortadan kaybolmuş,,zaten aynı gün kaydolup ilan verenden uzak durmak lazım,bir sene kadar önce dolandırıldığımdan tecrübe ettim :) postane havalesi isteyen,,sabit telefon vermeyen,cepbank kullanmak isteyen,,bankada hesabı olmayan kişiler,,"bana güvenmiyor musun? aile babasıyım,,allaha şükür haram lokma yemeyiz" gibi kalıplaşmış kelimelerle üste çıkanlar,almaktan vazgeçtiğinizi anlayınca uslubunu sertleştirenler, bence potansiyel suçlu :)

Forumda ilan açan arkadaş için yorumum yok,tanımıyorum,,

Ben linki veriym,,iki ilandaki 7 farkı bulun

http://www.sahibinden.com/garantili_apple_iphone_3g_8gb-48WQQaXQQ16550712WQQpXQQdisplayitem

ürünün kendi fotografıdır. yanlız fotograf tarafımdan cekilmemiştir telefonu aldığım şahıs tarafından cekilmiştir. telefonu forumdan notyetku adlı arkadaştan almıştım resimler ona aittir. sahibinden.comdaki resimler ondan çalınmıştır. o nedenle sahibinden.comdaki şeref...size itibar etmeyiniz.

• ürünün kendi fotografıdır. yanlız fotograf tarafımdan cekilmemiştir telefonu aldığım şahıs tarafından cekilmiştir. telefonu forumdan notyetku adlı arkadaştan almıştım resimler ona aittir. sahibinden.comdaki resimler ondan çalınmıştır. o nedenle sahibinden.comdaki şeref...size itibar etmeyiniz.

forumda sürekli ilanı kontrol etmiyorum sonucta forum benim ilanımdan ibaret değildir. sorularınız pm araçılıgıyla iletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

ürünün kendi fotografıdır. yanlız fotograf tarafımdan cekilmemiştir telefonu aldığım şahıs tarafından cekilmiştir. telefonu forumdan notyetku adlı arkadaştan almıştım resimler ona aittir. sahibinden.comdaki resimler ondan çalınmıştır. o nedenle sahibinden.comdaki şeref...size itibar etmeyiniz.

forumda sürekli ilanı kontrol etmiyorum sonucta forum benim ilanımdan ibaret değildir. sorularınız pm araçılıgıyla iletin

peki arkadaşım,hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.