Şimdi Ara

FUJİTSU SİEMENSLER NEDEN SEVİLMİYOR? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu modelialıpta kullanan varmi bendse onu soracam fiyatına göre cok iyi 966 $

CPU Teknolojisi
    CPU Hızı
    CPU Bus Hızı
    CPU Ön Bellek
    RAM Kapasitesi
    RAM Tipi
    HD Kapasite
    VGA RAM
    VGA Chipset Markası
    VGA Chipset Modeli
    Ekran Boyu (inch)
    Monitör Tipi
    Maksimum Çözünürlük
    Optik Sürücü
    Mobil Özellikler
    Mobil Özellikler
    Mobil Özellikler
    İşletim Sistemi
    Ağırlık (Kg)
    PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8300
    2.4 GHz
    800 MHz
    3MB
    2048MB
    DDR2
    250 Gb
    256 Mb
    ATI
    HD 2400
    15.4 " BRILLIANTVIEW
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    3 KG
  • 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım...
  • elimde bi tane AMILO Pi 1505 T7200 işlemcili modelden var, sanırım bu seriye özel bi silent mode tuşu var ve mükemmel çalışıyor, şöyle ki, bilgisayar ısındığında fan çalışmaya başlayınca, yaptığın uygulamadan dolayı harddisk hızlıca çalışıyosa hatta cd veya dvd den birşeyler okurken sesten rahatsız oluyosan basıyosun sesler sıfır :) mükemmel değilmi :) film izlerken harbiden çok ii oluyo.

hata oldu mu oldu. notebooku düşürmedik fln ama s.m.a.r.t tarafından uyarıldık harddiski hemen değiştirin diye:) açılırken F1 e basıp he gardaşım demek zorunda kalıyoruz :) ama her geçen gün harddisk performansı düşüyo ve yenisini almaya niyetliyim, 7200 RPM Seagate Momentus 7200.2 modellerden bi tane takarsam desktoplarla kapıştırcam inşallah:)

ekrandan çok memnunum, ekran parlaklık düzeyleri arasındaki geçişe hasta oldum :)
    hoparlörlerinin ses yüksekliği oldukça iyi, netlik konusunda da başarılı buldum philips taşınabilir koparlörlerle kaşılaştırıp, altec lansing hoparlörlü HP ler ve harman kardon hoparlörlü TOSHIBAlardan sonra duyduğum en iyi ses :)

pil süresi konusunda ayakta alkışlıyorum (o karizmasına hasta olunulan aletlerin en düşük performansda yaptığı süreyi -ekran parlaklıkları ikisininde kısıkıkken- benim alet en yüksek performansta buluyo)

sadeliği bence hoş ama kişiden kişiye değişir.

aynı konfigürasyonda bir toshiba laptop kullanıcısından daha iyi performans alırımı iddia ediyorum.
    sebebi şu: toshiba laptopunuzu yanında gelen dvd siyle kurudunuz içinde kaç tane toshiba yardımcı programı yüklendi? 15 mi 20 mi
    ve bunlar her bilgisayar açıldığında açılmaya çalışıyomu? evet
    gereksiz bi milyon tane programı yükle sen bilip bilmeden ondan sonra çok para verdik adı toshiba büyük ihtimnalle aynı kofigürasyondaki makinelrden daha hızlı çalışıyodur de.
    aferin o zaman sana :)

driverlarını yükledikten sonra en azından Pi 1505 de ek bir FSC ye ait bir uygulama yüklemeden kullanabiliyosunuz. En çok da şu hoşuma gitti:

"yatılı bi okulda okuyorum ve dönemimdeki bütün bilgisayarlar format için servise değil bana geliyo, belki 10 değişik marka laptopa vista kaldırıp xp yükledim :) beko bile vardı içlerinde :) hepsinde wireless driver yüklemek için intel proset in uygulamasını da yüklicek şekilde koymuşlar pakete (tamam ben sadece driver'ı seçip kurdum ama:) ve onu yükleyince windowsun kablosuz ağ yönetimi devredışı oluyo o programı çalıştırıp giriyosun fln fln. Bi tek benim aletin yanında gelen driver cdsinde sadece driver koyulmuş wireless için, görünce şaşırdım ve mutlu oldum nedense :)

aletten bi problem daha.
    format attım geçmedi sanırım windowstan kaynaklı değil
    arada bi wireless kartı disconnected oluyo
    3 4 günde bi sefer fln
    yeniden başlatınca normale dönüyo ama beklemeye alıp uyandırınca da düzeldiğini söyleyenler var denemedim

sonuç olarak

bana kalitesiz üretim denkgelmedi ki her elektronik eşyada şanslılık veya şanssızlık vardır, eminim toshiba laptopunu da aldığının ertesi günü servise gönderen olmuştur. belki piyasaya girişinde pazarlama hataları yapmıştır bilmem, ben alırken fiyat performans etkili oldu kabul markayı çok duymamıştım ama acer vs markalar gibi genel olarak kalitesiz bi marka olmadığı kanaatindeyim, bir çok laptop da denedim ayrıca sonuç olarak performans kullanana şıklık bakan göze sağlamlık şansa bakar.

edit:hoparlör yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalptekin -- 13 Mayıs 2008; 23:34:49 >

• Migrostaki kampanyalı FS laptoptan almayı düşünüyorum ancak buradaki yorumlar acayip kafamı karıştırdı. Forumun yarısı FS'yi beğenirken, yarısıda ateş püskürüyor özellikle teknosadan dolayı.

-Migrosun kampanyalı laptopları teknosanın ki gibi olurmu?
    -Fiyatlar gerçekten çok iyi, almaya değermi?
    -Alırsam beni ne gibi sorunlar bekler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

Migrostaki kampanyalı FS laptoptan almayı düşünüyorum ancak buradaki yorumlar acayip kafamı karıştırdı. Forumun yarısı FS'yi beğenirken, yarısıda ateş püskürüyor özellikle teknosadan dolayı.

-Migrosun kampanyalı laptopları teknosanın ki gibi olurmu?
    -Fiyatlar gerçekten çok iyi, almaya değermi?
    -Alırsam beni ne gibi sorunlar bekler?

17 gün olmuş ama cevaplıyayım :)

amilo a1655g laptopum var bir tane 512lik ram taktım cillop gibi ama işte biraz ısı sorunu var yatakta kullanırken 80 derece gördüm hem de kucağımdaydı feci yani ^^
  • benim notebook'um sorun çıkardı zamanında çok, ama 60 ayı(5 sene) doldurmasına rağmen hala iş görüyor.
  • Bende Fujitsu Siemens kullanıyorum, Amilo Li 1718, mediamarkt ümraniye arbedesinde (mağaza açılışında) almıştım. Oyun oynarken kasıyor, görüntü biraz kötü, XP yüklenince dahili donanımları görmüyor ama bunların dışında hiçbir sorun çıkarmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.