Sorunum şu, bilgisayarı yeniden yüklerken son yüklemede F2 yapıp boot ayarlarına girdiğimde Boot sekmesi yok büyük ihtimalle bundan dolayı "operating system fout" uyarısıyla karşılaşıyorum. Yine büyük ihtimalle daha önce yükleme yaparken yanlışlıkla birşey yapmış olabilirim ondan dolayıdır. Yükleme yaparken F2 ve önce Boot sekmesinden CD drive olarak anladığım kadarıyla seçilmesi lazım, daha sonra yine Boot sekmesinden diğer sekmeyi seçmek lazım (yani cd den açma artık anlamında) Buraya kadar bildiğim şeyleri anlattım. Sorunumu nasıl çözebilirim. Belki birdaha bilgisayarımı açamayacağım bu nedenle acil cevap almam lazım. bu sekmeyi nasıl eski haline getiririm (eğer öyleyse) yani fabrika ayarları. Bilgisayar yaklaşık 9 senelik ama iyi çalışıyordu hala öyle ama bu sorunu heraçılışta alıyorum. F8 ile güvenli modda açıyorum ama defalarca denedikten sonra oluyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Açılışta bios seçeneğini görüyorsanız giriş yapıp default değerlere getirin biosunuzu.
Selam arescom,
Cevapladığınız için teşekkür ediyorum, büyük ihtimalle işe yarayacak söylediğiniz yarın ilk işim onu denemek.
Tekrar teşekkürler,
Selamlar, Biraz önce F2 ile bios ayarlarına girdim yine olmadı F9 Default diye yazan yere tıkladım. Ve olmadı Yukarıda ki sekmelerde Boot diye bir menu başlığı yok. Olmadı nasıl olmalı yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.