arkadaslar hard reset nasil atiliyor bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim
cevap veremiyorum üzgünüm ama ben şunu merak ettim cihazı nerden temin ettin? bizde satışı başladı mı?
Dün fuarda fujitsu yetkilisi ile görüştüm LOOK N560 henüz gelmedi dedi,ikinokta diye bir firma ve başka bir firma ile daha görüşüyorlarmış Türkiye haritaları ile birlikte piyasaya verilecekmiş ama asıl olay cep telefonu özelliği olmadğı için distribütörler cihazın fazla satılmayacağını düşündüğünden pek getirmek istemiyorlarmış.Yinede fujitsu bastırıp getirmek istiyor. Arkadaşta heralde yurtdışından almıştır. Bende bununla Asus a636n arasında kalmıştım ama ne zaman geleceği belli olmayan fujitsu yu beklemek gereksiz artık.
yurt disindan aldim arkadaslar bu arada format olayinida cozdum tesekkurler
Her işimizde bir zırvalık olmalı zaten. Ya insanlar illa gsm li bir ppc kullanacaklar? Ben niye dışardan getirtmek ve herhangi bi arıza durumunda rezillik çekmek zorundayım ya. Zaten bu firmaların satış rakamı derdinden bu hale düşüyoruz. Satamayız diye getirtmedikleri her üründen ya da yenilikten bi şekilde mahrum kalıp dışardan getirtmek zorunda kalıyoruz....
quote:
Orjinalden alıntı: jackal73
Dün fuarda fujitsu yetkilisi ile görüştüm LOOK N560 henüz gelmedi dedi,ikinokta diye bir firma ve başka bir firma ile daha görüşüyorlarmış Türkiye haritaları ile birlikte piyasaya verilecekmiş ama asıl olay cep telefonu özelliği olmadğı için distribütörler cihazın fazla satılmayacağını düşündüğünden pek getirmek istemiyorlarmış.Yinede fujitsu bastırıp getirmek istiyor. Arkadaşta heralde yurtdışından almıştır. Bende bununla Asus a636n arasında kalmıştım ama ne zaman geleceği belli olmayan fujitsu yu beklemek gereksiz artık.
arkadaslar cihazdan baska kullanan varsa bi sorum olacak sarji ile ilgili benimki 5 saat icinde bitiyor normalmidir yoksa bi problem mi var?