Şimdi Ara

fujitsu siemens amilo ui 3520 inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yolcux

    az önce sisoft sandra kurdum cihaza

    anakart ı incelettim

    ilginç bir sonuçla karşılaştım

    2 tane boş ram slotu var diyor ve max 3gb ram desteklediğini belirtiyor

    bildiğim kadarı ile sandra güvenilir bi program ve hata yapmaz

    bence bu iyi haber 2gb yapsak ramı iyi olur

    bu arada toucpad de kaydırmayı çalıştırdım gayet güzel oldu

    sandra yı deneyen başka arkadaş varsa burada paylaşsın

    aynı değerleri mi alacak ram konusunda


    max. 1 GB destekliyor yaziyor alman sitesinde. o kadar RAM olabilse ucar valla touchpad'i gule gule kullan




  • tşk ler

    şu ana kadar hız konusunda bi sıkıntı yaşamadım

    ancak oyun falan denemedim tabi

    şu an usb dvd sürücü araştırıyorum işte uygun bulunca alacağım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yolcux

    tşk ler

    şu ana kadar hız konusunda bi sıkıntı yaşamadım

    ancak oyun falan denemedim tabi

    şu an usb dvd sürücü araştırıyorum işte uygun bulunca alacağım


    hizlial.com'daki samsung uygundu. hepsiburda'dan ve diger sitelerden, aklinda olsun
  • ben arayıp sordum pili 6 hücreli yaklaşık 150 tl ye falan denk geliyodu yukarıda da ilk mesajımda yazdım bunu sadece gelmesi almanyadan uzun sürer dediler bana yaklaşık 2-3 hafta gibi. kaydırma varmış iyi oldu ben de kullanmaya başladım çok teşekkürler:) ayrıca makinenin içini söküp çıkardılar sadece 1 ram slotu var. ben gördüm. ram destekliyor olabilir de çünkü bu microsoft netbook lara 1 gb ram sınırı koydurmuştu xp kullanımı için.o yüzden sitesinde 1gb yazıyor olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyilmaz -- 8 Nisan 2009; 0:42:12 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaanyilmaz

    ben arayıp sordum pili 6 hücreli yaklaşık 150 tl ye falan denk geliyodu yukarıda da ilk mesajımda yazdım bunu sadece gelmesi almanyadan uzun sürer dediler bana yaklaşık 2-3 hafta gibi. kaydırma varmış iyi oldu ben de kullanmaya başladım çok teşekkürler:) ayrıca makinenin içini söküp çıkardılar sadece 1 ram slotu var. ben gördüm. ram destekliyor olabilir de çünkü bu microsoft netbook lara 1 gb ram sınırı koydurmuştu xp kullanımı için.o yüzden sitesinde 1gb yazıyor olabilir.


    rica ederim. kaydirma olmasina ben de cok sevindim, ozellik olarak niye yazmamislar bilemiyorum. haklisin, 1 GB ve 1 slot diye biliyorum bende.
  • Bluetooth dosya transferinde sorun yaşayan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 31 Ekim 2009; 21:46:33 >
  • Merhaba. Uzun zamandır yoktum. Bir kaç yeni cümle daha kurmam gerekiyor. İlk olarak bluetooth dosya transferini sorulmuş. Wireless ve bluetooth olarak cihaz çok başarılı. Herhangi bir sorun kesinlikle yaşamadım. Lakin netbook almak için hala çok erken sanırım. Donanım yükseltilmediği sürece netbooklar biraz sıkıntılı. Ben bu bilgisayarı adam gibi kullanamadığımı üzülerek söylüyorum. 3 defa servise göndermiş olmamdır bunun nedeni. İlk olarak sorun neydi hatırlamıyorum ama sapıttı. Geldiler kargo ile evimden aldılar ama 3 hafta gelmedi. Arayıp -bir ayı geçince sıfır cihaz ya da para iadesi hakkımı kullanacağımı söyledim. 27. gün cihaz geldi. Ama mavi ekran hatası geliyordu. Hafıza sorunu diyordu. yani donanımsal. Sonra tabii ki muhteşem windows(!) system ini hatası vermeye başladı. Yolladım tekrar. 1 hafta sürmedi geri geldi ama sadece recovery yapılmış! pc durup durup donuyor! sanırım ekran kartı problemi... Tekrar yolladım. Ve her gün arayıp baskı yaptım. Fujitsu-siemens teknik servisi ile şu yorumu yapmalıyım sanırım: müşteri hizmetlerinde muhatap olduğunuz çalışanlar harika, ulaşamama ya da bekleme sorununuz bile olmuyor. Ama teknik servis hizmeti verenler berbat. Tekrar yolladım işte. 2 hafta olmadan geldi alet, yapılan tamir ise şu: anakart değişmiş! İnanılmaz tabi yeni bilgisayarda! Recovery yaptım ben de evde son kez ve bu sefer de başıma Trojan game thief win32 magania diye bir virüs musallat oldu! Windows Neyse temizledim. baktım bu böyle olmayacak, zaten windows hızlı da değil, hep yapmak istediğim ama ertelediğim bir şeyi yaptım: Ubuntu yükledim. Size şunu söylemem de fayda var- Ubuntu ya da pardus ama bunlarla netbook ların keyfini sürmek mümkün oluyormuş! Bende şu anda hem xp hem de ubuntu kurulu ve ubuntu da ne bir donanım uyumsuzluğu ne bir hata yaşadım ve netbookumdan ilk defa zevk almaya başladım. Şiddetle tavsiye ediyorum! Servise gitmesi vs tabii ki fujitsu-siemensi kötüleyecek değilim. Biraz şans işi bu elektronik. Hp aldığımda da 3. ayda wireless kartı değişmişti, garantisi bitmeye yakın cd-rom (ömrünü doldurdu galiba) yalama olunca bari bi elden geçsin diye gönderdim, ekran dışında tüm parçalarını değişime aldılar gecikmeden ötürü bna yeni bir laptop teklif ettiler, ama ben para iadesi istedim, çok uzun zaman gelmedi ve sinirlendim, sorunsuz para iadesi aldım.
    Sonuç olarak şu anda bilgisayarımın tüm imkanlarını sorunsuz kullanabiliyorum. Netbooklarınıza ubuntu ya da pardus ya da başka bir özgür linux yazılımı yükleyip deneyin. Tek kelime ile mükemmellik! Daha önce kurmadığıma pişman oldum. Bilgisayarım servisten son geldiinden beri Maşallah (kulak mememizi çekip 3 kez tahtaya vuruyoruz) her şey harika çalışıyor.Herhangi bir dosya transferi, wireless sorunu, ses problemi, şarj sorunu, ekran sorunu ya da aklınıza gelebilecek donanımsal bir sorun yaşamadım. Eğer hemen alacaksanız bu şirin aleti hala tavsiye ederim. Fiyat/performans olarak en uygunu hala bu yanılmıyorsam. Hele hele bütün netbookların donanmımının aynı olduğunu düşünürsek! Saygılarımla.




  • yazılan mesajlardan yıllar sonra servise gelince tanıma fırsatı buldum bu makineyi. küçük görünse de kalın bir cihazmış. en kötüsü de harddiski.. ilk mesajlarda alıp sata disk yükseltmek isteyen arkadaşın İDE disk olduğunu öğrenince bozulduğunu okudum. bir de içini açıp harddiski kendi gözleriyle görseydi nasıl şaşırırdı kimbilir... hdd arızalı olarak gelen makinenin ram yuvası sandığım küçük kapağı açınca harddisk sürpriziyle o zaman karşılaştım:
    hdd minicik ve incecik birşey.. sanırım 1.5" dediklerinden.. hiç görmediğim, pek bilinmeyen birşey.. anakarta da standart ide/sata soketiyle değil de klavye gibi şerit-film kablo ile bağlı.. nereden bulacağım yenisini.. üzülerek iade edeceğim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.