Şimdi Ara

Fujitsu-Siemens Amilo D840

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN BU İŞİN TİCARETİNİ YAPMAMAKTAYIM İLK SATISIM VE KENDİ BİLGİSAYARIMI SİZLERE SATIYORUM.ÜRÜNLE BERABER ORJİNAL WİNWOS CD Sİ,DRİVER CDSİ ADOBE OFFİCE NERO GİBİ PROGRAMLARINDA ORJİNAL CDLERİNİ SİZLERE SUNMAKTAYIM.MAKİNE TAMAMEN SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.TEK KUSURU SPACE TUŞU ÜZERİNE SİGARA DÜŞMÜŞ VE HASARLANMISTIR.HERHANGİ BİR BİLGİSAYARCI YENİ BİRTUŞU HEMEN SİZE TAKABİLİR KASADA İSE HERHANGİ BİR ÇATLAK VE KIRIK YOKTUR.3 SENE GÖZÜM GİBİ BAKTIGIM NOTEBOOK İHTİYAÇTAN ACİL SATILIKTIR.BATARYASI 25-30 DAKİKA GİTMEKTEDİR.ORJİNAL PİL VE SARJ ALETİ MEVCUTTUR.TOSHİBA NOTEBOOK CANTASIYLA BERABER VERİLECEKTİR. SORULARINIZ CEVAPLANACAKTIR.BU FİYATA BULUNMAZ FIRSAT.

CPU Türü:Intel Pentium 4, 2800 MHz
    Sistem Belleği 512 MB (PC2100 DDR SDRAM)
    ATI MOBILITY RADEON 9600 Series (128 MB
    Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device
    SAMSUNG MP0402H (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
    SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter

LG 16X E10L EXTERNAL DVD WRİTER İSE
    yanında veriyorum.Bunun vermemin sebebi ise cok daha hızlı bir okuma ve yazma sağlamasıdır.Ürünün dvd okuyucusuda calısmaktadır. LG marka bu ürünün garanti süreside dolmadı.
    DEXONİC SATA 3.5" EXTERNAL ENCLSURE İSE
    yine bu ürünle beraber veriyorum 500gb a kadar içine hdd konulabilen bu kutu sayesinde notebook unuzun hafızasını genişletmiş olacaksınızkutunun içinde hdd yi kendi özel bilgilerim olduguiçin aldım ama cok uyugun bir fiyata isteginiz hdd yi koyabilirsiniz
    Ankarada oturmam sebebiyle bu ürünü elden teslim almak isteyen alıcılar benimle irtibata geçerse bu konuda onlara yardımcı olabilirim.
    TEL:05554242441 MSN:yesilarda@hotmail.com
    Fiyatıı 350-400 arasında düşünüyorum acil ihtiyactan satılık resimleri görürseniz tatmin olursunuz bunun için önce bana ulasmanız gerekmekte sonra ben mailinize resimleri yollarım msn her zaman acık olmayabilir teli deneyiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.