Şimdi Ara

Fujitsu siemens 1424 alanlar parmak kaldırsın... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
485
Cevap
0
Favori
21.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığın fıyat nedır çanta hediye etmesı guzel

quote:

Orjinalden alıntı: ozan535

evet arkadaşlar bende dun 1424 aldım.

henuz laptopumla fazla vakit geçiremedim ama ilk izlenimlerimi aktarayım...

once onemsiz olan bi kaç negatif yanını yazayayım;

- ekranın alt tarafı bariz bi şekilde ısınıyor.. (sizinkilerde bu sorun varmı) ????

- tounch pathi rahat kullanamıyorum sanki mousun korsırı biraz takılma yapıyor gibi geldi bana (en çokta kafama bu takıldı) iş yerinde kulladığım FS laptop da boyle bi durum yok. ! sizlerin ki nasıl?

- yanında çanta vermiyorlar (aldığım yer bana başka bi laptop çantası hediye etti yinede)

- dvd rw biraz sesli çalışıyor ama bence normal. fanın çalıştıgını farketmiyorum bile :)

gelelim artılarına;

+ benim aldığımın pili samsung çıktı yani pili değiştirilmiş sanırsam pili değişme gibi bir sorunum olmıcak.

+ kasası ve ekranı gerçekten çok guzel çok şık.

+ ozelliklerini her kes biliyor zaten oldukça yeterli.

+ bu fiyata daha iyi bir laptop alınabileceğini sanmıyorum. (MSI bana uygun değildi) geniş ekran istiyordum!

sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. kullandıkça daha ayrıntılı bilgide veririm. bu arada gold dan aldım ben 12 ay vade ile.

sordugum sorulara cvp yazarsanız çok sevinirim. özellikle ekranın alt kısmının ısınması ve mouse işaretçisinin takılması (tounch path olayı kafama takıldı) !!! ???

• quote:

Orjinalden alıntı: discrepancy

Çanta yok ki zaten sitede de yazmıyo. Pc depo dan bu laptopu alan arkadaşlar gerçekten laptopun hdd si 5400 rpm mi acaba bi everst ie bakabilirmisiniz

evereste güvenmeyin, çünkü benim bilg 4200 rmp seagate hddsi, everstte modelini öğrenip, seagate'in sitesinden 4200 olduğunu teyit ettim ama everest 5400 gösteriyor ısrarla.
  • kharon ve diğer arkadaşlar fs lerini hayırlı uğurlu olsun. Güle gülekullanın, allah bize nasip etsin

Benim merak eetiğim
    1.konu daha öncede söylenmiş ama hdd gerçekten 5400 rpm mi?
    2.Fan sesi nasıl normal kullanımda. Oyunlarda falan fan ses seviyesi nasıl?
    3.Pili denediniz mi hiç nekadar gidiyo normal kullanım ve oyunlarda.

Kharon bir sen ram eklettin mi? 512 ram 55$ a pcdepo kendisi mi ekliyo.?
  • browni 1199 $ + kdv ye aldım. 12 ay taksit yaptırdım.
  • ozan hocam
    12 taksit için aşağı yukarı 160 dolar felan fazla vermişsin.
    ama tercih güzel hayırlı olsun.

ekran ısınması biraz bende de var..
    çok sorun edilecek birşey değil.

touchpadde bir sorun yok.başta bana da öyle gelmişti.
    scrollu taçpedi gerçekten başarılı.

hdd 4200 olduğunu tahmin ediyorum .bi sisoft sandra yükliim bakim.
    fan sesi mi? o da ne? :) daha önce dediim gibi içerden bişeyler üfleniyo ama kim yapıyo belli değil

pil 2.30 saat ..walla bana yeterli kardeş . belki pil kullandıkça kendini biraz daha bulur ama 3 saate çıkmaz.

ekran çok iyi sürekli bundan bahsediyorum ama ekran iç açıyor.
    çanta vermiyorlar. aman be hocam ver 40 ytl efendi gibi deri güzel bişey al..ben oyle yaptım..
    rami siz de eklersiniz alın herhangibir yerden 55 usd civarı kingston 512 ..aldığınız yer de ekler.. :)

düşünsene abi peşin alımda %5 indirimle 1040 felan + 55 usd 512 ram

toplam 1100 + kdv ile şık ve markalı bir notebook..ben mutluyum tercihimde...umarım aramıza başka arkadaşlar da katılır.

• Yok ben everestten baktım ayrıca model nosuna göre teyit ettidim hdd 4200 rpm. Fan genelde ötmüyo ama oyunlarad rahatszı edici olabiliyo eğer oyunun sesini açmassanız ama oyun sesli oynaındu,ığına göre sorun yok
  • Arkadaşlar ekran alt kısmını ısınması LCD backlightı yüzünden olabilir. LCD ekranın aydınlatmak için bir çeşit ince florasan koyuyorlar sanrım. Onun sürücü devresinin ısısını falan farkediyor olabilirsiniz. Pil ömrünü ölçmüş olan var mı aranızda ?
  • YAW kharon ben şimdi kendim gidip ram alsam ve bunu taksam FS servisi bişe demiyeekmi.Yani garaanti notebook ta önemli bir olaay.Sakata gelmeyelim.Ben 512 ram taktıracaaktım ama 70 dolar istediler.bende kalsın ben takarım dedim.Garanti düşündürüyo ama beni
  • hocam ben açtım sordum

buyrun arayın 444 0 372.. daha iyi hizmet için konuşmalar kaydediliyor ..aman kelimelere dikkat

512 rami gold (reklam yapma ) dan aldım 55 usd adamlar kendi taktı...
  • kharon hocam laptop çantasını nerden aldın ve çanta almak için nereyi önerirsin. Bende isatnbuldayım yarıdm edrsen sevinirim
  • kadıkoyde yazıcıoğlunda bi ton bilgisayarcı var.
    onlardan birinden al işte.

39 YTL ye snopy yazıyo üzerinde ..oyle bişi aldım. güzel ben memnunum

bu arada CD okurken mesela ya da film izlerken ileri bir yere atladığımızda ya da başka bir dosyaya geçtiğimizde .. artık o ne oluyorsa o trackı bulmaya mı çalışıyor neyse
    cczzzzt czzzt ses yapıyor bir müddet sonra normale dönüyor.
    biraz rahatsız edici bir ses..
    sizde de oluyor mu?
  • Yo ben dikkat etmedim öyle bir sese ama sen söyledikten sonra dikkat ederim. Ama öyle bir ses geldiğini hatırlamıyom. Hiç dvd yazdın mı ? Ben şuana kadar 4 dvd yadım bile ve 4.1 gb veriyi 15 dakikada rahat yazıyo ve hiç bir sorun çıkarmadı şimdilik. Hatta philips marka dvd+r ye 8x yazdı şaştım kaldım. Bne belki uyumsuzluk yaratır yada dvd medya nın desteklediği maksimum hıza çıkmaz diyodum ama o hep medyanın istediği maksimum hıza çıktı hemde sorunusz. Bu yüzden optik cihazdan oldukça memnunum
  • bu arada bu laptopın en guzel yanı ekranı diyebiliriz... ekran super
  • evet ekranda japon kalitesi.. :)

japon alman yapımı bu alet gerçekten güven veriyor. almanya üretimli zaten notebooklar uzak doğu üretimli deil .bu bile güzel bişi.

bi de subwoofer hadisesi güzelmiş.
    ben de orayı havalandırma delii sandıydım.
  • bende havalandırma deliği sanmıştım o alttaki koloncugu :)

ya aslında ben sesinden pek memnun değilim 1424 un. 7400 kullanıyorum şirkette sanki daha iyi ses veriyor... seninki nasıl kharon?

bide ilk aldıgım gunde belirtmiştim tounch path çok gusel ama benim işaretçi takılıyor sanki arada.. rahat kullanamıyorum tounch pathi oysa iş yerinde kullandığım NB nin işaretçisini fır fır donduruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan535 -- 13 Temmuz 2005, 17:57:58 >
  • Merhaba arkadaşlar aranıza bende katıldım. Laptop'u bugün aldım 512 RAM ilave ettim 768MB oldu.
    Herhangi bir sorun çıkmadı. Piller LG G1L1 kodu ile bitiyor sanırım değiştirecem uygun bir zamanda. Yarın şehir dışına gidiyorum geldiğimde hallederim artık onu. Birde ekranın sağ üst taraflarında bir beyaz nokta var. Sürekli duruyor sanırım ölü piksel onunla ilgili ne yapabiliriz.
  • Bu arada fazla incelemedim şimdi şarjda bekliyor ama bios ayarları çok kısıtlı gibi. Ben alıştım 8RDA+'ımın karmakarışık menülerine böyle basit bişey görünce tuhaf geldi.
  • Evet ne yazıkki bios ayarları çok kısıtlı hatta hiç ayar yok diyebilirim. Dediğin durum ölü pixele benziyo ama bide öyle bir durum hiç olmasdı ama beli bir54 sayıya kadar ölü pizel olması normal kitapçıkta inglizcede yazıyo. Bu arada terar hayırlı olsun.
  • Hay ..... yim yaw
    nasıl normal olur yaw
    ne bahtsız adamım ben yaw direk sırıtıyor orada nokta yaw.
    parlak yeşil renkli bişi.
  • Yaw birde buna hangi dirverları yükleyelim?

Omega mı, Catalyst mi, yoksa DNA driverlarını mı?
    Siz hangisini önerirsiniz arkadaşlar?
    Deneyen var mı aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.