Şimdi Ara

__| Fujifilm Finepix s1xxx ve S2xxx Kulübü |__ [-187 Kişiyiz!] (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.091
Cevap
30
Favori
629.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_alkan

quote:

Orijinalden alıntı: antiRSI

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_alkan

bende az kalsın s2950 yi HB.den sipariş vericektim ki birde hızlıal.com a bakayım dedim iyiki bakmışım ,hızlıal hemen gönderdi makinayı hemde aynı fiyata(399),HB den mümkün olduğunca uzak durmalı.

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.. Maalesef makinayı HB den alanların bir kısmı ciddi bir şekilde magdur oldu.. Forumda gormustum 28 gundur bekleyenler varmıs.. Dün Cagrı merkezlerını aradım inat ettim bekledim içimdekileri söylecem diye tam 32 dakika bekledim.. Bir kızcağız yanıtladı telefonu sözüm şahsınıza değil ama çalıştığınız o kuruma diye başladım ne varsa bir fiil söyledim.. şikayet kaydı oluşturdum falan dedi ama bişey değişeceğini zannetmiyorum.. Beklemeye devam..

teşekkür ederim antirsı, sipariş veripte eline geçmeyenlere Allah sabırlar versin 2 gün bile beklemek zor oluyor 1 ay beklemek insanı çileden çıkarır hakikaten.

hızlıalın garantisi farklı yalnız.. hb fuji türkiye garantili. tabii beklemek hiç hoş değil..

• Yakın bi akrabamın s2960 model makinesiyle 200-250 fotoğraf çekme imkanı buldum. ISO performansı beklediğimden ciddi derecede kötüydü ve en uzun 8 saniye pozlamaya izin veriyor oluşu bana göre yetersizdi. Bunların dışında kullanımı kolay ve zevkli bir makine olduğu söylenebilir.

quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

ulan 28 gün oldu HB hala fuji 2950 makşneyi göndermedi Allah belalarını versin ulna bunların

sipariş vermez olaydım.. böyle bir hatayı nasıl yaptım hala anlamlandıramıyorum ama sanırım gecenin bir vakti HB de 399 TL yi görünce fiyat uygunluğu beni bu yanılgıya düşürdü..
    Sadece makina yetmiyormuş gibi yanına bir de Toshiba 8 Gb class10 hafıza kartı ekledim.. Ama bekle ki HB deki efendi hazretlerinin keyfi yerine gelsin de ürünleri göndersin..

Birkaç gün üretici firmadan bekleniyor yazdı sipraişimde kaç gündür de siparişimde '' Ürünleriniz paketleme işlem sırasına alınmıştır'' yazıyor başka bir halt ettikleri yok.. Çağrı merkezine ulaşabilene aşk olsun. Yazdığım mesajlara verilen yanıtlar ise hep basma kalıp standart ifadeler..

Yok mu arkadaşlar bunun bir çözüm yolu.. Siparişi iptal et butonunu da kaldırmışlar iptal de edemiyorum siparişi.. Siteden ürünlerin ne zaman kargoya verileceğini de öğrenemiyorum ne yapcam bilmiyorum.

Sadece kendime kızıyorum 50-100 tl herneyse ver fazlasını git paşa paşa al bir mağazadan ne işin var sanal mağazalarda :(

Yok mu arkadaşlar bu duruma bir çözüm.. Ne yapabiliriz bu durumda belirsizlik ve beklemek en kötüsü imiş.. Allah belanı versin HB daha ne diyeyim.. Benim gibi insanları beklettiğin süre kadar o paralarda boğazında beklesin soluk alama emi!!!

Beklemeye devamm.. Lanet olsun sana HB.. Gönder artık şu fotograf makinesini..

• Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Video Çekimi

18.07.2011 saat 08.00 de sipariş verdim 19.07.2011 de paketlenip kargoya teslim edilmiştir diye msj geldi büyük ihtimal yarında gelir

adreste edirne - ipsala inş yarın gelir 1 ay beklemek zor olur..

quote:

quote:

ulan 28 gün oldu HB hala fuji 2950 makşneyi göndermedi Allah belalarını versin ulna bunların

sipariş vermez olaydım.. böyle bir hatayı nasıl yaptım hala anlamlandıramıyorum ama sanırım gecenin bir vakti HB de 399 TL yi görünce fiyat uygunluğu beni bu yanılgıya düşürdü..
    Sadece makina yetmiyormuş gibi yanına bir de Toshiba 8 Gb class10 hafıza kartı ekledim.. Ama bekle ki HB deki efendi hazretlerinin keyfi yerine gelsin de ürünleri göndersin..

Birkaç gün üretici firmadan bekleniyor yazdı sipraişimde kaç gündür de siparişimde '' Ürünleriniz paketleme işlem sırasına alınmıştır'' yazıyor başka bir halt ettikleri yok.. Çağrı merkezine ulaşabilene aşk olsun. Yazdığım mesajlara verilen yanıtlar ise hep basma kalıp standart ifadeler..

Yok mu arkadaşlar bunun bir çözüm yolu.. Siparişi iptal et butonunu da kaldırmışlar iptal de edemiyorum siparişi.. Siteden ürünlerin ne zaman kargoya verileceğini de öğrenemiyorum ne yapcam bilmiyorum.

Sadece kendime kızıyorum 50-100 tl herneyse ver fazlasını git paşa paşa al bir mağazadan ne işin var sanal mağazalarda :(

Yok mu arkadaşlar bu duruma bir çözüm.. Ne yapabiliriz bu durumda belirsizlik ve beklemek en kötüsü imiş.. Allah belanı versin HB daha ne diyeyim.. Benim gibi insanları beklettiğin süre kadar o paralarda boğazında beklesin soluk alama emi!!!

Benden bıktım ikide bir hespiburada girip siparişime bakmaya. Allah bilir ne zaman gönderecekler.

• ben 1 haziranda aldım ama makinada sorun vardı,ekranda renkli karıncalanmalar vardı.değişim talebi servise gönderdim,20 günde ancak değiştirdiler.makinayı çalıştırdığımda aynı problemin bundada olduğunu gördüm.tekrar servise gönderdim.yine değişim oldu,güya değişim olan cihazı test edip dün gönderdiler ama bu sefer gelen makina 2330 shuter gösteriyordu.şok oldum.iade için tekrar servisle görüştüm,bi sürü yan çizmeye başladılar.hepsiburada iade alır falan dediler.hepsiburadaya mesaj attım cevap bekliyorum.güya grey ürün almıyoruz ama yetkili distrübütör bile sıfırlanmış makine gönderiyor.

• manuel modda çektim sizce nasıl

sislerim hep açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayık ol sallama

manuel modda çektim sizce nasıl

güzel,tebrikler. hangi makina ve hangi değerlerde çektiğinizi de yazarsanız daha makbule geçerdi

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • s2950 m modu flash kapalı 18 optik zoom 64 iso enstante -2 olması lazım tam hatırlayamıyorum diaframıda hatırlamıyorum

sislerim hep açık
  • Arkadaşlar bir şey sorucam.Bende s2950 var.Makinede L 4/3,L 3/2,L 16/9,S4/3,S3/2,S16/9 gibi çözünürlük değereleri var.Bunların hangisiyle fotoğraf çekmemi tavsiye edersiniz?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar konu ile alakız biliyorum kusura bakamyın, 160x160 screen boyutuna cevirebilen ve dosya formatı amv ye dönüştüren bi video programı biliyormusunuz acil lazım olduda bi kaç yere baktım linkler silinmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ates_cagri. -- 21 Temmuz 2011; 1:33:27 >

2009 Megane Sedan Authentic Pilatin Gri

Fujifilm Finepix S2800HD v1.0 - Asus F8SR-210dv - Seagate 1 TB 32MB 7200RPM Freeagent Desk - Nokıa 5800 XM - MİNTON HTS-3308 - sennheiser MX
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerirem_19

Arkadaşlar bende makınayı HB 'dan aldım alalı 1 hafta oluyor.. siparısı verdıkten 2 gün sonra urunu teslim aldım... Buarada şehir çorum. . .
    Dün akşam uzeri çekmiş olduqum bir fotoqrafgı da eklemek istiyorum.... saat 21:00 gibi :) çektim.
    fujifilm s2950 şuan için fala yaratıcı olamıyorum makinanın ayarları vs... tam bilmiyorum

Sanırım flasla oto modda cektiniz bu tür fotografları flasla pek cekilmez malum 2-3m ancak aydınlatır forumu biraz kurcalayın çekim tekniklerinden bilgi alıp güzel gece fotoğrafları çekebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

quote:

quote:

quote:

Benden bıktım ikide bir hespiburada girip siparişime bakmaya. Allah bilir ne zaman gönderecekler.

Yine gönderemedi beceriksiz HB. Beklemeye devam.. Hergün çağrı merkezi 444 15 47 arıyorum artık onlarda yalana adapte olmuş. taşınıyoruz gecikmelere taşınmadan kaynaklı.. Faturası düzenlenmiş hazır ürünü kargoya veremiyorlar..

Çağrı merkezindeki bayana soruyorum

Ben : Ürünler hazr mı?

444 15 47 : Hazır beyefendi faturası bile düzenlenmiş.

Ben : eee peki göndermek için neyi bekliyorsunuz?

444 15 47: Kargoya verilmesini efendim.

Ben : Peki madem herşeyi ile hazır kargoya ne zaman verirsiniz.

444 15 47 : Biz bilemeyiz efendim. Lojistik departmanı bilir.

Ben : Kaç gündür hazır olan bir ürünü kargoya vermek bu kadar zor mu yoksa lojistik departmanınız bu kadar beceriksiz mi?

444 15 47 : kem kumm yalanının bini bir para..

Allah belanı versinn HB...

Ben bir hata ettim başkaları aynı hatayı yapmasın diye çağrı merkezindeki konuşmayı kaydettim.. Daha da olmadı youtube facebook v.s. ye koyacağım.. Çağrı merkezindeki kıza da söyledim ayıp bu yaptığınız siz bu görüşmeyi kaydediyorsunuz bende kaydediyrum ve internete koyacagım dedim kıza.. kapattım telefonu..

Hepsi Burada.com sitesinden uzak durun.. sorun yaşamadığınız yaşamayacağınız anlamına gelmez.. alternatif bulabiliyorsanız alternatif bir site bulun derim ben..

• arkadaşlar bugün fujifilm s2950 aldım ve bende böyle resimler çekmek istiyorum hangi ayarları yapmalıyım?

• Allahıma bin sükür 30 gün sonra makina geldi ama bu sefer orjinal çanta hediyesini göndermemişler

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnaksy

arkadaşlar bugün fujifilm s2950 aldım ve bende böyle resimler çekmek istiyorum hangi ayarları yapmalıyım?

enstantaneyi 1/200, 1/400 vs yaparsan su damlaları gittikçe netleşir.

• S2950 ile çekilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::ZaFeR:: -- 21 Temmuz 2011; 12:03:02 >

• evet arkadaşlar sayenizde hb'dan s2950 sipariş ettim 18/07/2011 öğlen saatlerinde ertesi gün 11:30 sipariş detaylarına baktım bir de ne görüyüm ürününüz tedarik aşamasında yazıyor ben de hemen hb'ya anasayfanızda stoklarınızda görünen ve stoklarınızda yani elimizde hazır diyerek açıkça duyurduğunuz ve sipariş kabul ettiğiniz ürün nasıl olurda tedarik aşamasında olur olmayan malınmı satışını yapıyor ve müşteriyi dolandırıyorsunuz dedim ve ek olarak ürünün bir hipermarkette 50 tl daha fazla fiyatta var olduğunu ve cuma gününe kadar siparişin elimde olmaması halinde ürün siparişini iptal edeceğimi mesaj olarak yazdım ve gönderdim. 1 saat sonra tekrar baktığımda ürünün hazırlandığı ve kargoya verildiği yazıyordu bügün saat 15:00'da ise ürünümü teslim aldım. bilgileriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar nesipse akşama bir güzel test edeceğim
    * Renault Fluence (2015) 1.5 dci icon prestij Pk. * Philips 48 pfs8109 * WD Live * Xbox 360 Elite * Canon Eos 650D * Lg Hs201 * Samsung Galaxy Note 4 *Lg HB806PH*Logitech Harmony 650*Next Machina 3d

• quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnaksy

arkadaşlar bugün fujifilm s2950 aldım ve bende böyle resimler çekmek istiyorum hangi ayarları yapmalıyım?

enstantaneyi 1/200, 1/400 vs yaparsan su damlaları gittikçe netleşir.

cevabınız için teşekkürler,bunu başardım şimdi de sıra arka planı bulanıklaştırmada,
    bulanıklaştırmayı s2950 ile nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz,
    şimdiden teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

quote:

quote:

quote:

Yine gönderemedi beceriksiz HB. Beklemeye devam.. Hergün çağrı merkezi 444 15 47 arıyorum artık onlarda yalana adapte olmuş. taşınıyoruz gecikmelere taşınmadan kaynaklı.. Faturası düzenlenmiş hazır ürünü kargoya veremiyorlar..

Çağrı merkezindeki bayana soruyorum

Ben : Ürünler hazr mı?

444 15 47 : Hazır beyefendi faturası bile düzenlenmiş.

Ben : eee peki göndermek için neyi bekliyorsunuz?

444 15 47: Kargoya verilmesini efendim.

Ben : Peki madem herşeyi ile hazır kargoya ne zaman verirsiniz.

444 15 47 : Biz bilemeyiz efendim. Lojistik departmanı bilir.

Ben : Kaç gündür hazır olan bir ürünü kargoya vermek bu kadar zor mu yoksa lojistik departmanınız bu kadar beceriksiz mi?

444 15 47 : kem kumm yalanının bini bir para..

Allah belanı versinn HB...

Ben bir hata ettim başkaları aynı hatayı yapmasın diye çağrı merkezindeki konuşmayı kaydettim.. Daha da olmadı youtube facebook v.s. ye koyacağım.. Çağrı merkezindeki kıza da söyledim ayıp bu yaptığınız siz bu görüşmeyi kaydediyorsunuz bende kaydediyrum ve internete koyacagım dedim kıza.. kapattım telefonu..

Hepsi Burada.com sitesinden uzak durun.. sorun yaşamadığınız yaşamayacağınız anlamına gelmez.. alternatif bulabiliyorsanız alternatif bir site bulun derim ben..

şaka gibi yaa :)

hala sonuç yok.. daha ne kadar bekleyeceğim acaba? gönder artık şu fotoğraf makinasını hepsi burada kabusum oldunuz kabusum... allah bildiği gibi yapsın diyorum ama nafile... gelinceye kadar yazacağım buraya..

Beceriksiz, hepsiburada

• 
Sayfa: önceki 421422423424425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.