Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.814
Cevap
6
Favori
163.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği

-
    -
     Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği

-
    -

-
    -

-
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukohan -- 3 Nisan 2011; 19:57:42 >

•  Fujifilm Finepix Av100 & Av150 Kullananlar Derneği

..
    ..

..
    ..

..
    ..

• bir fotoğrafta ben eklemeye çalışıyım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal311 -- 3 Nisan 2011; 22:33:35 >
  • geçen hafta h.b. den av150 ve 8gb class4 hafıza kartı satın aldım ürün genel olarak iyi fakat hd video çekimlerinde arada görüntü yavaşlaması oluyor aynı sorunu yaşayan yada bunu çözen varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celik-35 -- 4 Nisan 2011; 11:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celik-35

geçen hafta h.b. den av150 ve 8gb class4 hafıza kartı satın aldım ürün genel olarak iyi fakat hd video çekimlerinde arada görüntü yavaşlaması oluyor aynı sorunu yaşayan yada bunu çözen varsa yardımcı olabilir mi ?

Hafıza kartının yazım hızı düşük olabilir.

• AV110 u gittim 200tl ye elektroworld den aldım. hala av100 ile arasındaki farkı bilmiyorum galiba yazılımları da aynı sanırım 50 tl lik bir kazık yedim
  • arkadaş link vermiş av150 hb den ben hediye aldım. gayet memnunlar. bir tek dediğim gibi tv bağlantı kablosu sorunu oldu. Servis 40tl demiş, bunun başka çözümü yok mudur? ikinci el, yan sanayi gib?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calippo

arkadaş link vermiş av150 hb den ben hediye aldım. gayet memnunlar. bir tek dediğim gibi tv bağlantı kablosu sorunu oldu. Servis 40tl demiş, bunun başka çözümü yok mudur? ikinci el, yan sanayi gib?

Aradigin kablo bu fakat makineyle uyumlu olup olmadigini bilmiyorum, firmadan bilgi alabilirsin.

http://www.baskentli.org/default.asp?part=oku&id=532&pid=533&urun=178

• Arkadaşlar av150 ye pil takıyorum fakat çalışmıyor sadece kendi içinden çıkan piller çalışıyor.Çözemedim bir türlü bu sorunu.
  • ya kardeş benmde av110 kameram var cekmlernden cok memnunum vıdeo cekmlerı harıka ama bi sorun var gecen bi konserde video çekimi yaptım pc ye attgmda hayal kırıklgı yasadm süper görüntü var fakat o kadar kötü bir ses varki anlatamam..sizdede varmı bu sorun?
  • Ben de AV150 kullananlar arasında katılacağım. Hepsiburada'dan BonusPay ile aldım. 135TL'ye gelmiş olacak.

Her neyse, benim merak ettiğim Fujifilm'in sitesinde AV150 için yazılım yok. Diğer AV100, AV110, AV130 modellerinin yazılımlarıyla uyumlu mu acaba?

Muhtemelen tv için görüntü kablosu gelmeyecek. İhtiyaç olduğunu hissedersem ve Türkiye'de ucuz bulamazsam 5 lira civarına Çin'den sipariş ederim. Tabi daha uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ama uyumlu gözüküyor.

http://www.dealextreme.com/p/av-tv-out-cable-for-fujifilm-digital-cameras-1-2-meter-9801

• BonusPay daki fark nedir Neden bu kadar fiyat farkı oluyor?

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Ben de AV150 kullananlar arasında katılacağım. Hepsiburada'dan BonusPay ile aldım. 135TL'ye gelmiş olacak.

Her neyse, benim merak ettiğim Fujifilm'in sitesinde AV150 için yazılım yok. Diğer AV100, AV110, AV130 modellerinin yazılımlarıyla uyumlu mu acaba?

Muhtemelen tv için görüntü kablosu gelmeyecek. İhtiyaç olduğunu hissedersem ve Türkiye'de ucuz bulamazsam 5 lira civarına Çin'den sipariş ederim. Tabi daha uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ama uyumlu gözüküyor.

http://www.dealextreme.com/p/av-tv-out-cable-for-fujifilm-digital-cameras-1-2-meter-9801

• quote:

Orijinalden alıntı: rufuk

BonusPay daki fark nedir Neden bu kadar fiyat farkı oluyor?

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Ben de AV150 kullananlar arasında katılacağım. Hepsiburada'dan BonusPay ile aldım. 135TL'ye gelmiş olacak.

Sadece BonusPay'da kampanya olduğu için böyle oldu. 30 TL indirimli oldu. 30 liram Mayıs ayında geri yatırılacak inşallah.

http://www.paracard.com.tr/kampanyalar/bonuspay

• AV150 geldi. Makinayı resimlerde beğendim. Video çekimini ise gündüz görmek istiyorum bakalım. Zaman olursa resim de koyarım.

Benim öğrenmek istediğim hafıza kartı olarak SDHC mi kullanıyorusnuz. Micro SDHC zorunlu değildir, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 13 Nisan 2011; 3:50:24 >
  • yukarda başka bir arkadaş sormuş ama
    hic kimse bilgisayar kamerası olarak kullanmayı denemedimi arkadaşlar ?
    firma bilgilerindede böyle bir şey yok ama böyle bir özelliği bir şekilde kullanabiliriz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdndnr

yukarda başka bir arkadaş sormuş ama
    hic kimse bilgisayar kamerası olarak kullanmayı denemedimi arkadaşlar ?
    firma bilgilerindede böyle bir şey yok ama böyle bir özelliği bir şekilde kullanabiliriz diye düşünüyorum

Kamerada o özellik yoksa bence olmaz. Çünkü kamera herhangi bir işlem yapmazken yani bekleme konumundayken görüntü kablosundan akış falan olmaz.
  • AV 160 nasıldır acaba???
  • İzmir Best Buy da AV150 149 TL.Bugün bende aldım.Resim çekimi olsun video çekimi olsun mükemmel.Bu fiyata daha iyisini bulmak çok zor sanırım
  • Ben de aldım AV150. İçindeki piller satış için değil sanırım üstlerinde öyle yazıyor. Fakat aynı kalitede pil ismi verebilecek var mı ? Dışarıda kullanacağım, şarj ile uğraşamam dolayısıyla kullan at yapacağım.

HB danhttp://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd71828 bunu aldım bir de. Kamera geldi, bu kartı bekliyorum :D

Arkadaşın kartıyla çekim yaptım gayet güzel, HD çekimi gündüz çok iyi, akşam malum :D

Fakat video çekimi yaparken zoom yapınca ses kayıtı durduruyor o an için bunu nasıl çözeriz ?

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.