Şimdi Ara

Fujifilm F47fd ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albay_alpay

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Ayrıca ben DSLR yi yanımda götüremeyeceğim zamanlar için aldım bu makineyi. Kesinlikle çok işe yarıyor.

kardeşim örneklerinde arka planı çok güzel öldürmüşsün; bunu insan portrelerinde de yapabiliyormu bu makine?

Yapar. Parasına göre çok güzel yapar bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_alpay -- 31 Ocak 2013; 21:06:01 >
  • quote:

CavaLieR-G kardeş ne yaptın f47 yi alıp hediye edecektin? ben de bi tane alayım eşim kullansın diyorum tavsiye edermisin?

kardeşim benim bir türlü kısmet olmadı , daha düşük bütçeyle bi hediye alımı yaptım , ama kendi elimdeki nikon l19 makinemi de kampüsten bir siyahi arkadaşa hediye ettim , şuan böyle bir kompakt cihaz lazım , bu hafta içinde veya sonraki hafta bi tane de ben alacağım inşallah . akın hoca sağolsun çok güzel aydınlattı bu konuda bizi
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

CavaLieR-G kardeş ne yaptın f47 yi alıp hediye edecektin? ben de bi tane alayım eşim kullansın diyorum tavsiye edermisin?

kardeşim benim bir türlü kısmet olmadı , daha düşük bütçeyle bi hediye alımı yaptım , ama kendi elimdeki nikon l19 makinemi de kampüsten bir siyahi arkadaşa hediye ettim , şuan böyle bir kompakt cihaz lazım , bu hafta içinde veya sonraki hafta bi tane de ben alacağım inşallah . akın hoca sağolsun çok güzel aydınlattı bu konuda bizi

akın hoca da alın gitsin hiç düşünmeyin dediğine göre bence de alırsak pişman olmayız. sonuçta 100tllik cihazdan petrol çıkmasını beklemiyoruz değil mi

• quote:

quote:

quote:

akın hoca da alın gitsin hiç düşünmeyin dediğine göre bence de alırsak pişman olmayız. sonuçta 100tllik cihazdan petrol çıkmasını beklemiyoruz değil mi

Alın içinden petrol bile çıkacak. Siz bir dinleyin beni.

• Fiyat da makina da çok iyiymiş. Günümüz kompaktlarından çok daha iyi. Tek kusuru kullanıcı ayarlarına imkan vermemesi. Keşke bunun firmware'ini de kırabilselermiş

Ben de bu makineden (Fuji F47) aldım ve gayet memnunum. Önceki makinem olan Fuji AV150'den çok daha üstün bir makina.

Alan arkadaşların ihtiyacı olacak tek şey en fazla 2Gb'lık bir hafıza kartı (XD, SD veya MicroSD) zira daha yüksek kapasitelileri tanımıyor.

Kullanıcı ayarına imkan vermiyor derken profesyonel makine kadar imkan vermiyor desek daha doğru olur, çünkü makinenin M modu mevcut. F düğmesinden de ISO 100 ila ISO 1600 arasında hassasiyet seçilebiliyor. Diğer makinelerde bulunan makro, gece çekimi, portre vs gibi modların hemen hepsi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Merhabalar,

Ben de bu makineden (Fuji F47) aldım ve gayet memnunum. Önceki makinem olan Fuji AV150'den çok daha üstün bir makina.

Alan arkadaşların ihtiyacı olacak tek şey en fazla 2Gb'lık bir hafıza kartı (XD, SD veya MicroSD) zira daha yüksek kapasitelileri tanımıyor.

Kullanıcı ayarına imkan vermiyor derken profesyonel makine kadar imkan vermiyor desek daha doğru olur, çünkü makinenin M modu mevcut. F düğmesinden de ISO 100 ila ISO 1600 arasında hassasiyet seçilebiliyor. Diğer makinelerde bulunan makro, gece çekimi, portre vs gibi modların hemen hepsi mevcut.

Artık kullanıcısı olarak bizi aydınlatırsanız biz de bilmediğimiz şeyleri sayenizde öğreniriz !.. Örnek fotolar da koyarsınız zamanla umarım. Baya bir arkadaş aldı bu makinadan, memnun olmayan da duymadım. Zaten o fiyata bu makina kimi nasıl memnun edemez ki ! Benim bile alasım geldi, çok ciddiyim.

• Elbette, en kısa süre içinde örnek resimleri eklerim.

Bu arada kendi kendimi de tekzip edeyim. Firmware güncellemesiyle hafıza kartı kısıtlaması giderilebiliyor:
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/f/finepix_f47fd/
  • quote:

Elbette, en kısa süre içinde örnek resimleri eklerim.

Bu arada kendi kendimi de tekzip edeyim. Firmware güncellemesiyle hafıza kartı kısıtlaması giderilebiliyor:
    http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/f/finepix_f47fd/

Çok güzel !.. Helal olsun, makinayı aldığınız gibi paylaşımlara başladınız.

Elbette, en kısa süre içinde örnek resimleri eklerim.

Makineniz hala duruyor mu? Ben daha sıfır jelatininden çıkardım makineyi az önce. 65 tl ye tasişden almıştım 2 sene önce. açmak bugüne nasipmiş.

Kısıtlama giderme ile en fazla ne kadar kapasitede ki hafıza kartlarını tanıyor?

• Vay be!

Kısıtlama gidermeyi ben denedim ama beceremedim. Sitedeki talimatları uygulamım ama olmadı. Eğer yapabilirseniz ve nasıl yaptığınızı anlatırsanır ben de memnun olurum (sanırım ben denerken batarya tam şarjlı değildi ve cd'deki programları yüklememiştim)

Yazılım sayfası > http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/f/finepix_f47fd/download.html

Güncelleme ile SDHC kart desteği geliyormuş 32GB'a kadar da SDHC kart varmış. (Kaynak wikipedia)

http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital#SDHC
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fujifilm_FinePix_F-series#F47fd

• Yazarım, geçer, unutulur mu sandın. Yakalarım işte böyle. Debreştiririm anılarını itinayla.

Şaka bir yana güncelleme esnasında zarar vermeyelim alete. Daha yeni açtım. Allah tan dahili 24 mb ne bellek var mış da bir - iki foto çekiyorum.

Bir daha denemedin mi?
  • güncelleme yapayım dedim ama xd picture card lazım. hiçbir yerde satışını göremedim. nasıl yapacağız güncellemeyi
  • ya dostum benim makine zaten son sürüm yüklü imiş. hatta kutusunda bile sd yazıyormuş dikkatimi çekti. hemen evde ki 2 gb lık sd kartı taktım ve sorunsuz çalıştı.

Fujifilm F47fd ????
  • 2GB'a kadar SD kartı kabul ediyor eski yazılım. Versiyon 1.10'dan sonra daha yüksek kapasitelileri kabul ediyormuş.

Güle güle kullan, güzel makinedir
  • ben de cepte taşımak için bi tane almayı düşünüyordum da bu sıfır ilanların hepsi kalkmış sahibindende sanalpazarda falan
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
  • quote:

ben de cepte taşımak için bi tane almayı düşünüyordum da bu sıfır ilanların hepsi kalkmış sahibindende sanalpazarda falan

O ara bu makinayı 23-25 kişiye falan önerdim. Benim eş-dost-arkadaş çevremden önerdiklerimden bile 3 kişi almıştı. Sonra ben de "Ah keşke kendime de alsaydım" diye dizimi dövdüm hani !..
  • valla büyük pişmanlık yaşıyorum şuan ben de . bir arkadaşa hediye olarak aldım , kendime de alsam mı diye çok düşündüm ama amaaan dedim geçtim . olmadı bi sony w50 - w55 bakayım uygun fiyatlısından . sence ne alınabilir başka hocam ? 1/1.6" bildiğim kadarıyla w50
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.