Şimdi Ara

fuji film s2960 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hafta sonu hiç aklımda yokken fotoğraf makinesi aldım. Nasıldır beyler? Kullanan arkadaşlar tavsiyesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s2950 yi iyi bilirdik ama s2960 nasıldır bilemiyorum .Fiyatı neydi nereden aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkaplan

s2950 yi iyi bilirdik ama s2960 nasıldır bilemiyorum .Fiyatı neydi nereden aldın ?

bimeksten aldım 12 taksit 500tl sanırım. Hafıza kart falan da aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeReNDiPiTyHC -- 29 Mayıs 2012; 18:55:35 >
  • fujifilmin resmi web sitesinde birşey bulamadım yaw.

• Resmi sitesinde böyle bir model yok ! Belki bu model taşeron imalattır !!!
    Komedi gibi olay. FujiFilm S2960 isimli makina üretiyor ama makinanın resmi sitesinde adı geçmiyor. Fuji'nin TR bölümüne e-posta ile sormalı bir nedir bu olay "hocam" diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Resmi sitesinde böyle bir model yok ! Belki bu model taşeron imalattır !!!
    Komedi gibi olay. FujiFilm S2960 isimli makina üretiyor ama makinanın resmi sitesinde adı geçmiyor. Fuji'nin TR bölümüne e-posta ile sormalı bir nedir bu olay "hocam" diye :)

haklısın sormak lazım. Ama siteden baktım aldığım yer markanın yetkili bayisi öyle birşey olmaz yani. Taşaran olduğuna inanmam.

• Onu şakasına dedim. Elbette olamaz. Fakat FujiFilm'e bu yakışıyor mu ? Ürünü satıyorsun sitende adı-sanı geçmiyor. Koysana özelliklerini, kullanım kılavuzunu, var ise firmware güncellemelerini, CD ile gelen programlarını. Diğer modellerden farklarının ne olduğunu... Fakat sanki gizli dosya. FujiFilm'in bile haberi yok böyle bir model çıkarttığından. 3-5 mühendisi bir gece şöyle bir model çıkaralım satış paralarını da cukkalayalım deyip çıkarmış sanki FujiFilm'den habersiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Onu şakasına dedim. Elbette olamaz. Fakat FujiFilm'e bu yakışıyor mu ? Ürünü satıyorsun sitende adı-sanı geçmiyor. Koysana özelliklerini, kullanım kılavuzunu, var ise firmware güncellemelerini, CD ile gelen programlarını. Diğer modellerden farklarının ne olduğunu... Fakat sanki gizli dosya. FujiFilm'in bile haberi yok böyle bir model çıkarttığından. 3-5 mühendisi bir gece şöyle bir model çıkaralım satış paralarını da cukkalayalım deyip çıkarmış sanki FujiFilm'den habersiz

haklısın. Şimdi benim ne yapmam gerek. Bu arada dediğin gibi değildir dimi yine şakasina dedin. Orjinaldir.

• evet şaka dedim, sanmam dediğim gibi bir şey olması pek ihtimal değil.
    Bence yapmanız gereken makinanızı kullanmak. Osu mu busu mu diye sorun aramayın, sorunsuz çalışıyor ise çekin bol bol fotoğraf.
  • doğru söylüyorsun kardeş. Ah şöyle güzel çekmeyi ince ayarlarını öğrenebilsem. Gerçi şu an derdim başka. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Bir kazansam üniversitede artık.

• arkdaşlar kayserıden bu makıneyı kullanan arkadaş varmı acaba ??
  • quote:

Onu şakasına dedim. Elbette olamaz. Fakat FujiFilm'e bu yakışıyor mu ? Ürünü satıyorsun sitende adı-sanı geçmiyor. Koysana özelliklerini, kullanım kılavuzunu, var ise firmware güncellemelerini, CD ile gelen programlarını. Diğer modellerden farklarının ne olduğunu... Fakat sanki gizli dosya. FujiFilm'in bile haberi yok böyle bir model çıkarttığından. 3-5 mühendisi bir gece şöyle bir model çıkaralım satış paralarını da cukkalayalım deyip çıkarmış sanki FujiFilm'den habersiz

On yüz bin milyon modeli olunca bir markanın, tabii, kendileri de zorluyorlar anasayfada "indexlemeye" !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.