Şimdi Ara

fuji elma... ben böyle tatlı elma yemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son birkaç aydır migrosta görürdüm, renk ve şekil olarak starking elmanın yanında havası sönük duruyordu,dışardan sanki ekşi bir elma görünümü vardı, ama alıp bir ısırınca insanın ağzının içinde bir tat ve lezzet patlaması oluşturuyor,kütür kütür ve bol etli,bol sulu ,,, ben böyle tatlı böyle güzel bir elma yemedim, hatta hayatımda yediğim en güzel meyve ,,, bu konuyu açmamın sebebi bu nimeti herkes bilsin tatsın, toplumsal talep oluşsun, çiftçiler bol üretsin ki bu nimetten mahrum kalmayalım,her zaman her yerde bulabilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 12 Aralık 2018; 19:40:47 >

• evet korkulan oldu, fuji elma stoğum azalmaya başlamıştı,bugün gittim migrosa ve fuji elma yoktu, yıkık bir şekilde marketten çıktım
  • Hocam kabuğu nasıl kalın mı? Detaylı bir inceleme bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

Hocam kabuğu nasıl kalın mı? Detaylı bir inceleme bekliyoruz.
    kabuğu yok gibi, çok sulu ve tatlı, kütür kütür

hiçbişeyi beğenmeyen ekşiciler bile sevmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 13 Aralık 2018; 22:57:47 >

• Kilosu ne kadar hocam? birde migrosda etiketinde ne yazıyor. gidip başka bi elma türü almayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 13 Aralık 2018; 22:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Kilosu ne kadar hocam? birde migrosda etiketinde ne yazıyor. gidip başka bi elma türü almayalım
    1 ay önce 3.90 dı ,, 2 hafta önce 5.90 dı ,,, bugün fiyatını öğrenemedim çünkü yoktu :( ,,, reyonda fuji elma olarak geçiyor,şekli üstte görseldekinin aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 13 Aralık 2018; 22:55:10 >
  • Merak ettim deniyeyim yarın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Granny elmadan daha mı lezzetli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manonofy

Granny elmadan daha mı lezzetli
    granny elma ekşi , bu çok tatlı
  • Fuji elmayı ben pazardan her zaman alırım. Dediğin gibi insanlar rengi soluk olduğu için tercih etmiyorlar. Oysa ki fuji elmasının sahip olduğu aromaya sahip olan bir elmaya bu zamana kadar rastlamadım desem yeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Fuji elmayı ben pazardan her zaman alırım. Dediğin gibi insanlar rengi soluk olduğu için tercih etmiyorlar. Oysa ki fuji elmasının sahip olduğu aromaya sahip olan bir elmaya bu zamana kadar rastlamadım desem yeridir.
    benim evin yakınlarında pazar yok bu yüzden pazara hiç gitmem ama yarın migrosa yine gidecem bulamazsam atlayıp arabaya direk pazara gidecem ,, insanın canı sigara gibi istiyor nasıl bir bağımlılık yaptıysa
  • eveeet, bugün metro markete gittim ve bol miktarda fuji elma buldum 7 kilo aldım,,, fotoğrafta arka köşedeki elma pink lady, denemek için aldım bir tane yedim hiç beğenmedim

• Migros da DH'de hesap açmış hg Migros

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.