Şimdi Ara

Fuat a NE Oldu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 1 Haziran 2023; 9:1:4 >

• yayın az önce devam ediyordu Fuat ve yanındaki elemanda birşey yoktu gibi..
  • ama birazdan o fuata saldıran ayılara olacak ayrıca konu buradada var

http://forum.donanimhaber.com/m_5066882/tm.htm
  • Evet yapıldı hemde 4 kişi...
  • Boys Anılar grubuna demediğini bırakmamış adam (haberlerde izledim az önce) ..
    İyi olmuş valla az bile yapmışlar , iyi bi ağzını yüzünü dağıtsalarmış keşke Fuatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadaş

Boys Anılar grubuna demediğini bırakmamış adam (haberlerde izledim az önce) ..
    İyi olmuş valla az bile yapmışlar , iyi bi ağzını yüzünü dağıtsalarmış keşke Fuatın

• bu rapcilerin yaptığı tek şey kavga etmek zaten.. ne şarkı söylemeyi biliyorlar ne dans etmesini nede konuşmayı.. tek bildikleri kavga , kufur ve kıyafet kulturunu katletmek.. anlamıyorum bir insan neden altına yapmış gibi sokaklarda dolaşmayı sever ? yada saşpkayı yan takarak 80 li yılların ibişi gibi dolaşmayı..?

bizim sınıfta vardı birtane uni olduğu için hocalar birşey demiyordu fakat çocuğun bir giyim tarzı vardı sokakta görseniz tinerci dersiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .Ferrum.’a Ne Oldu?
    geçen yıl açıldı
    Treth'e ne oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnce de yaptıkları TEK ŞEY KAVGA....neden bölesiniz rapçilerrr size sesleniom heeyy benim gibi olun yaff sessiz nerde ne yapcagnı bilen hanım hanımcık
  • bence adamlar dalmakta haklı adam gelmiş almanydan türkler hakkında konuşuo sen bi kere özünü bilsene be kardeşim yoksa böle indirirler
  • saçmalamışlar ama ii olmuş sevmiodum zaten fuat ı..
  • ya aynen kayıd eden yoqmu :D
  • Fuat'ın tepkisi pop kültürüne olmuş sanırım fakat kullandıkları kelimeler agır,o yanındaki eleman Emre'ydi sanırım o germiş ortalıgı.Rap&Hiphop ayrı bir kültürdür ayrıca insanların giyim tarzlarını tartışmayınız ha illa da birinin giyim tarzını konuşacaksanız Orman kaçkını,tarzan özentisi ''Boys Anılar'' adlı mahşerin 4 atlısının seçimlerine bakınız.
  • ehehehe fuat bulmuş belasını artizz
  • NormaL Kayıd da benden...

http://rapidshare.de/files/9378864/fuat_Tuhaf__eyler....mpg.html

uzun sarkının tamamı ve oLay anı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.