Şimdi Ara

FTX CEO’su: Kripto para borsaları gizlice iflas ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FTX CEO’su: Kripto para borsaları gizlice iflas ediyor



    Son zamanlarda yaşanan kripto para piyasalarındaki düşüş, borsaları da etkiledi. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan FTX'in milyarder kurucusu Forbes ile yaptığı röportajda, düşük hacimli birkaç kripto para borsasının gizlice iflas ettiğini ve bu sayının giderek artacağını iddia etti.



    CEO Sam Bankman-Fried, kripto para şirketlerinin son dönemlerde kontrolsüz büyüyüp müşterilerine vadettikleri çift haneli yüksek getirilerini yerine getiremedikleri için iflasın eşiğine geldiklerini söyledi. Krizden etkilenen Voyager Digital ve BlockFi şirketlerine de 750 milyon dolarlık kredi limiti sağlayan CEO, yatırımını telafi edeceğinin garantisi olmamasına rağmen işleri istikrara kavuşturmak için gereken buysa kötü bir anlaşma yapılabileceğini dile getirdi.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin fiyatı sert düştü, sebebi Celsius Network



    Kredi şirketi olan Celsius’a finansal destek sağlama ve satın alma konusunda geçtiğimiz günlerde de görüşmeler yapan FTX, şirketin mali durumunda 2 milyar dolarlık bir açık bulunması ve kurtarılamayacak boyutta olması nedeniyle görüşmelere devam etmemeye karar verdi. Celsius'tan uzaklaşmaya karar veren borsa devi, hala rakibi BlockFi ile ilgileniyor ve şirketi doğrudan satın almaya çalışıyor.



    Krizin ortasında kalan Celsius ise sessizliğini koruyarak en son 19 Haziran'da, likiditelerinin ve operasyonlarının istikrara kavuşturmaya devam edeceğini ve bunun zaman alacağını söylemişti.



    FTX CEO’su: Kripto para borsaları gizlice iflas ediyor



    "Tether krizi atlacak kadar güçlü"



    FTX CEO'su ayrıca stabil kripto para birimi olan Tether için bu krizi atlatabilecek kadar güçlü olduğunu dile getirdi. Tether'in krizden etkilenmeyeceğini düşünen CEO, konu hakkındaki eleştirilerin asılsız olduğunu ve ortada bir kanıt olmadığını sözlerine ekledi.



    Ayrıca Bkz.Tether şimdi de Sterlin destekli sabit para çıkarıyor



    Tether şirketinin, krizin derinleşmesi durumunda bu krizi atlatabilecek güçlü bir finansal yapıya sahip olduğunu dile getirdiğini de hatırlatalım.



     




    Kaynak:https://www.theblock.co/post/155069/ftx-walked-away-from-celsius-deal







  • Blockchain teknolojisini araştır bak bakalım ne tür problemler çözüp ne tür bir gelecek vaat ediyor ayrıca çip krizinin hiç pandemiyle üretimin aksamasıyla alakası yok enerji krizinin de hiç rusya savaşıyla falan ilgisi yok btc madencilerin %50sinden fazlası yenilenebilir enerji kaynakları ile madencilik yapıyor zaten ayrıca Kripto mining sayesinde ülkeye döviz giriyor insanlar o parayla deli gibi elektrik faturası ödüyor çok deli paralar dönüyor ortada peki gamerler ne katkı sağlıyor?
  • Hadi insallah komple çöker.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Çökünce senin eline ne geçecek çok merak ediyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    İnşallah seninde elektronik aletlerin komple bozulur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Komple çökeceğini düşünmüyorum, çünkü global aklın yeni bir para birimine geçme isteği var ve bu denemeler onların ilk adımları. Hiç bir devlete bağlı olmayan hiç bir krizden etkilenmeyen bir para birimi. Ancak bu para biriminin gerçekte bir karşılığı olacak mı yada ne olacak? USD mi Altın mı veya Elektrik mi veya başka bir şey mi? USD ise zaten sistem gene USD bağlanmış olur karşılığını farklı yapmaları gerekiyor sanki...

  • beter olun. dünya sizin yüzünüzden çip ve enerji krizine girdi.


    hiçbir reel problemi çözmüyor bu boktan kripto paralar.

  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Aynen Mr Pink ekmeğini yemediğin için şimdi beter olsun diyenlerdensin 2013 de 100 dolar yatirsan bile şuan trilyoner olacaktın bu yorumu yapmazdin jfjfjd

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    ,,😂🤣😂🤣

    Oyun oynayanlar büyük problemler çözüyor çünkü enerji krizide başka bir konu🤣😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tether'a bir şey olacağını sanmıyorum ve piyasanın toptan çökeceğini düşünmüyorum. Zamanında çökse idi, çoktan çökerdi. Bugünlerden daha kötüsünü gördü çünkü.


    Ama gene epey borsa batar. Çünkü daha önce Liqu.io gibileri patlamıştı.

  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Blockchain teknolojisini araştır bak bakalım ne tür problemler çözüp ne tür bir gelecek vaat ediyor ayrıca çip krizinin hiç pandemiyle üretimin aksamasıyla alakası yok enerji krizinin de hiç rusya savaşıyla falan ilgisi yok btc madencilerin %50sinden fazlası yenilenebilir enerji kaynakları ile madencilik yapıyor zaten ayrıca Kripto mining sayesinde ülkeye döviz giriyor insanlar o parayla deli gibi elektrik faturası ödüyor çok deli paralar dönüyor ortada peki gamerler ne katkı sağlıyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dahada beter olun. İnş. Bütün criptocular batacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • La niye öyle diyon 100 liram va içerde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ay hadi İnşallah hepsi batar ??

  • LBRTN kullanıcısına yanıt
    Ayda 18 bin lira elektrik faturası ödüyoruz.

  • Bir borsa neden müşterisine getiri vaadinde bulunur ve müşteri bunu neden kabul eder inanır. Siz kuyumcudan altın alınca altın fiyatları düştüğünde kuyumcuya gidip hesap mı soruyorsunuz. Veya kuyumcu altını satarken artacağı garantisi mi veriyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • her yatırımcı bir yol tutmuş, tabi bunlar manipülatör olmayacak da kim olacak başka? tencere dibi kara seninki benden kara...

  • Acilen kimse zarar etmeden paralarını çekip borsaya geçmeleri lazım.

  • Türkiye'de bir çok kripto para borsası var 7/24 reklam da yapıyor para topluyor insanlardan ama bir gecede sırra kadem basmayacakları ne malum. Giden paranın hesabını kim nereye nasıl verecek belli değil. Zor zamanlar tüm dünya için. Uyanık olmak kumardan kaçınmak gerek.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.