< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
https://dar.vin/gpontr güncelleme/ekleme yapacak ya da inceleyecek olan olabilir diye tekrar hatırlatma olarak atayım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 15 Aralık 2025; 9:19:4 > |
| _____________________________ |
|
1.3 baya kişi alıyor 2.4 gbit kadar alanlar var ama onları 1030 sabitlediler. Türktelekomda o yüzden bende bırakacam türktelekomu sözleşmemin bitmesini bekliyorum türknet geçicem. yurt dışı 1000 mbps altına düşebiliyor türktelekomda oda bu kadar zahmete girip değecek bir şey değil. 1100 olsun ki yurt dışı anlamı olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 15 Aralık 2025; 11:36:5 > |
|
Şu an türknetin verdiği gpon ve zte 3601p ile bağlıyım. Wifi performansından pek memnun değilim. Gpon fişi kesintisiz güç kaynağı prizinde yer kaplıyor. Mümkünse en ucuz şekilde sfp modül ve wifi 7 routera geçmeyi planlıyorum. Yukarıda paylaştığım modelde çalışan bir sfp modülü varsa ben de o routerı almayı düşünürüm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erengy -- 15 Aralık 2025; 15:57:40 > |
|
| _____________________________ |