Şimdi Ara

FTTB sistemi FTTH ye çevirdik. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar az önce kurulum tamamlandı. 35 megabit paket olduğu için wifi6 modem sistem vermemiş. Comneti arayıp sistemi aktif ettirdim akşam eve gidince değerleri kontrol edeceğim. Bir sorun olması durumda telekom ekibi kayıt oluştur modemi değişiriz dedi wifi6 ile. 200 megabit pakete geçiş yapacağım.

FTTB sistemi FTTH ye çevirdik.

• iscooooooo kullanıcısına yanıt

Tebrikler  

Bizim müdürlügün umrunda değil bu mesele maalesef.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

müdür beyin makamına gidin ısrar edin pes etmeyin :D

100 mbps kullananlara da veriliyor değil mi kesin olarak. Yoksa 200 ve üste mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ispanak Namık

100 mbps kullananlara da veriliyor değil mi kesin olarak. Yoksa 200 ve üste mi?

wifi6 modem 100 megabit ve üstüne veriliyor.

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

Wifi6 router ücreti daha fazla sanırım.

Evet wifi 5 modem 25 TL wifi 6 modem 35 TL Türk Telekom'da. Hali hazırda modem kirası vermiyorum ben DSL altyapıdan dönüşüm yaptırdığım için. Wifi 6 modeme de geçersem alacaklarını zannetmem modem kirası.
  • Ispanak Namık kullanıcısına yanıt

comnet öyle bir ücret almıyor galiba

Bazı ISS'ler modem kirası almıyor kullanıcıdan ama kendileri Türk Telekom'a bir bedel ödüyordurlar fiber modemlerle alakalı. E tabi ceplerinden vermeyeceklerine göre paketlerin içine gömüyorlar o modem kiralarını :D

Hocam asıl mesele şöyle aslında, bağlı olduğunuz müdürlüktekilerin önceliklerini öğrenmek lazım. Mesela halen sizin bölgenizde tip tarzı kabinlere geçmemiş yerler varsa önceliği oralara kaydırmaları çok olağan bir durum. Yani erişim planlama ile görüşme şansınız tekrar olursa bence bu durumu da bir sorun derim. İş planınızdaki önceliklerin farklı olması olabilir ama ben de bir yanıt bekliyorum şeklinde yeniden bir görüşme yaparsanız belki diyorum eski dilekçelerin de etkisiyle en azından size 2024 yatırım döneminde bir değerlendirelim de diyebilirler. Tabi demeyebilirler ama bu sadece bir tahmin hocam. Yine de bir güncel bilgi almakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.