UPDATE!! Arkadaşlar az önce kurulum tamamlandı. 35 megabit paket olduğu için wifi6 modem sistem vermemiş. Comneti arayıp sistemi aktif ettirdim akşam eve gidince değerleri kontrol edeceğim. Bir sorun olması durumda telekom ekibi kayıt oluştur modemi değişiriz dedi wifi6 ile. 200 megabit pakete geçiş yapacağım. |
FTTB sistemi FTTH ye çevirdik. (2. sayfa)
-
-
Tebrikler
Bizim müdürlügün umrunda değil bu mesele maalesef.
-
müdür beyin makamına gidin ısrar edin pes etmeyin :D
-
100 mbps kullananlara da veriliyor değil mi kesin olarak. Yoksa 200 ve üste mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ispanak Namık
100 mbps kullananlara da veriliyor değil mi kesin olarak. Yoksa 200 ve üste mi?wifi6 modem 100 megabit ve üstüne veriliyor.
-
Wifi6 router ücreti daha fazla sanırım.
-
Evet wifi 5 modem 25 TL wifi 6 modem 35 TL Türk Telekom'da. Hali hazırda modem kirası vermiyorum ben DSL altyapıdan dönüşüm yaptırdığım için. Wifi 6 modeme de geçersem alacaklarını zannetmem modem kirası. -
comnet öyle bir ücret almıyor galiba
-
Bazı ISS'ler modem kirası almıyor kullanıcıdan ama kendileri Türk Telekom'a bir bedel ödüyordurlar fiber modemlerle alakalı. E tabi ceplerinden vermeyeceklerine göre paketlerin içine gömüyorlar o modem kiralarını :D -
Hocam asıl mesele şöyle aslında, bağlı olduğunuz müdürlüktekilerin önceliklerini öğrenmek lazım. Mesela halen sizin bölgenizde tip tarzı kabinlere geçmemiş yerler varsa önceliği oralara kaydırmaları çok olağan bir durum. Yani erişim planlama ile görüşme şansınız tekrar olursa bence bu durumu da bir sorun derim. İş planınızdaki önceliklerin farklı olması olabilir ama ben de bir yanıt bekliyorum şeklinde yeniden bir görüşme yaparsanız belki diyorum eski dilekçelerin de etkisiyle en azından size 2024 yatırım döneminde bir değerlendirelim de diyebilirler. Tabi demeyebilirler ama bu sadece bir tahmin hocam. Yine de bir güncel bilgi almakta fayda var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X